Boekenleggers Bedrukken

Vergroot de naamsbekendheid, verstevig uw professioneel bedrijfsimago en verhoog de klantloyaliteit met ons brede assortiment gegraveerde metalen bladwijzers. Bladwijzers combineren stijl en functionaliteit en zijn het perfecte cadeau voor enthousiaste klanten of voor trouwe leden van uw team of vereniging. Vergroot de naamsbekendheid, verstevig uw professioneel bedrijfsimago en verhoog de klantloyaliteit met ons brede assortiment gegraveerde metalen bladwijzers. Bladwijzers combineren stijl en functionaliteit en zijn het perfecte cadeau voor enthousiaste klanten of voor trouwe leden van uw team of vereniging. Vergroot de naamsbekendheid, verstevig uw professioneel bedrijfsimago en verhoog de klantloyaliteit met ons brede assortiment gegraveerde metalen bladwijzers. Bladwijzers combineren stijl en functionaliteit en zijn het perfecte cadeau voor enthousiaste klanten of voor trouwe leden van uw team of vereniging.zie minder

1 van 1 items
1 van 1 items

Gepersonaliseerde bladwijzers

Zorg ervoor dat uw klanten uw merk niet vergeten met een reeks gepersonaliseerde bladwijzers van National Pen. Het perfecte geschenk voor enthousiaste lezers. Gegraveerde bladwijzers zijn een geweldige manier om naamsbekendheid te verhogen en tegelijkertijd uw waardering voor personeel en klanten te tonen.

Promotionele bladwijzers zijn een van de beste manieren om uw merk bekender te maken en de klantloyaliteit te verhogen. Ze zijn een ideaal geschenk voor bedrijfsevenementen, schoolbezoeken en om uit te delen aan klanten tijdens zakelijke bijeenkomsten. Het mooiste is dat ze uw merk laten zien wanneer ze worden gebruikt

Aangepaste bladwijzers

Onze gegraveerde metalen bladwijzers zijn het ideale geschenk voor lezers, loyale klanten of oudgedienden in uw team. Wilt u een attent en praktisch geschenk geven? Combineer een gepersonaliseerde bladwijzer met een bedrukt notitieboek voor een twee-in-één geschenk. Of geef het personeel een weekplanner en bladwijzer-geschenkenset om de naamsbekendheid te verhogen en ervoor te zorgen dat uw medewerkers er professioneel uitzien en zich professioneel voelen.

Al onze bladwijzers worden bedrukt en gegraveerd met behulp van hoogwaardige technologie om voor een duurzame afwerking te zorgen. We gebruiken materialen van de beste kwaliteit, zodat onze bladwijzers zowel gebruiksvriendelijk als duurzaam zijn. Niet tevreden over het eindresultaat? We zullen het veranderen. Met onze 'nu kopen, achteraf betalen'-optie betaalt u pas als u 100% tevreden bent over uw product.

Gegraveerde metalen bladwijzers

Bespaar uw klanten en personeel de moeite van het zoeken naar een tijdelijke bladwijzer. Zeg vaarwel tegen oude bonnen, speelkaarten en het vouwen van pagina's om te onthouden waar u gestopt bent met lezen. Het assortiment gegraveerde bladwijzers van National Pen zorgt hiervoor. Het mooiste is dat ze er ook geweldig uitzien.

Kies onze standaard metalen bladwijzer voor een stijlvolle en klassieke look. De bladwijzer wordt compleet gemaakt door een grote ovalen metalen plaat voor het afdrukken van het logo en een lange rand om uw pagina op z'n plek te houden. Wat is nou een beter geschenk voor loyale klanten of medewerkers die van lezen houden?

Val op tijdens beurzen, bedrijfsevenementen en zakelijke bezoeken met onze stijlvolle aluminium-magnetische Dosa-bladwijzer Een moderne draai aan een klassieker. De magnetische bladwijzer is perfect om te onthouden waar u gestopt bent in een document of boek. Gemaakt van sterk, stevig aluminium kunt u er zeker van zijn dat uw branding niet zal vervagen. Dat betekent dat uw promotionele bladwijzer nog jaren zal worden gebruikt.

Duurzaam en praktisch. Gepersonaliseerde bladwijzers zijn het ideale promotieproduct voor bedrijven die hun merkbekendheid willen verhogen en hun professionele imago willen behouden. Kies vandaag nog uit onze vele stijlen en ontwerpen om uw ideale gegraveerde bladwijzer te vinden.