Bureauleggers Bedrukken

Praktisch, betaalbaar en stijlvol - gepersonaliseerde bureau-pads zijn de ideale keuze voor mensen die hun naamsbekendheid willen vergroten. Met een scala aan stijlen, maten en kleuren hebben we voor elk bedrijf het perfecte bureau. Kies eenvoudig uw ontwerp, voeg uw bedrijfsinformatie toe en laat ons de rest van het werk doen. Praktisch, betaalbaar en stijlvol - gepersonaliseerde bureau-pads zijn de ideale keuze voor mensen die hun naamsbekendheid willen vergroten. Met een scala aan stijlen, maten en kleuren hebben we voor elk bedrijf het perfecte bureau. Kies eenvoudig uw ontwerp, voeg uw bedrijfsinformatie toe en laat ons de rest van het werk doen. Praktisch, betaalbaar en stijlvol - gepersonaliseerde bureau-pads zijn de ideale keuze voor mensen die hun naamsbekendheid willen vergroten. Met een scala aan stijlen, maten en kleuren hebben we voor elk bedrijf het perfecte bureau. Kies eenvoudig uw ontwerp, voeg uw bedrijfsinformatie toe en laat ons de rest van het werk doen.zie minder

Filteren op

Afdrukmethode

Meer

Prijs (€)

1 van 1 items
1 van 1 items

Gepersonaliseerde Bureaublokken

Voeg een persoonlijk tintje toe aan bureaus en kantoren met het enorme assortiment bedrukte bureaublokken van National Pen. Er is voldoende ruimte om aantrekkelijke foto’s, belangrijke merkinformatie en opvallende ontwerpen toe te voegen. Onze bureau pads zijn de ultieme keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een betaalbare manier om hun naam te verspreiden.

Geef een cadeau dat blijft geven met deze bureaulegger van meerdere pagina’s in een reeks ontwerpen om uw eigen persoonlijke stempel op uw kantoor toe te voegen. Kies uw afbeelding, voeg uw gepersonaliseerde bedrijfsinformatie toe en laat ons de rest doen. Onze hoogwaardige afdrukken zorgen voor een duurzaam, schoon product dat gegarandeerd de merkbekendheid verhoogt.

Gepersonaliseerde bureaulegger

Bent u op zoek naar een manier om uw hele team op dezelfde pagina te krijgen? De Gepersonaliseerde A3-schrijfblokken van National Pen zijn groot genoeg om uw wekelijkse notities toe te voegen. Kies de A3 Desk-Mate met een stijlvolle omslag om ervoor te zorgen dat uw hele team op de hoogte is van hun wekelijkse taken. Laat het op een gedeelde bureauruimte staan of bevestig het aan een muur in een gemeenschappelijke ruimte. Het resultaat? Gemakkelijke samenwerking met geweldige personalisatie.

Of, als u een nog groter statement wilt maken, kies dan voor de A2 Desk-Mate pad. Het is super veelzijdig en biedt veel waar voor uw geld, met een enorm opdrukgebied. Er is voldoende ruimte om dagelijkse taken toe te voegen en uw belangrijkste zakelijke boodschap op te nemen met opvallende kleuren en ontwerpen. Welke betere keuze voor samenwerkende merken die willen opvallen? Stuur een schrijfblok naar elk van uw klanten of geef ze uit tijdens zakelijke bijeenkomsten. Het zal u elke dag in de hoofden van klanten plaatsen.

Stijlvolle en praktische ontwerpen

Hoewel grote bureaulegger geweldig zijn om ervoor te zorgen dat het hele bedrijf op dezelfde pagina staat, zijn kleinere afzonderlijke pads een geweldige aanvulling op bureaus en werkplekken. Onze Speech Bubble Combo Pad is een multifunctioneel geschenk date r geweldig uitziet op bureauruimtes en in handtassen. De hoes met hardback is bedrukt met uw merklogo en informative. Het bevat twee notitieblokken waarvan 1 in de vorm van een tekstballon als nieuwigheid. Naast de leuke plaknotities, heeft de pad gekleurde paginatags in vijf kleuren, waardoor uw klanten een beetje extra krijgen van uw cadeau.

Rust uw personeel uit met een handige A6 Desk-Mate pad, perfect voor het toevoegen van takenlijsten en voor gebruik als bureaukalender. Met voldoende ruimte om uw unieke huisstijl toe te voegen en 50 vellen papier in elke pad, is deze tafelmat het ideale gechenk voor kantoren en zakelijke organisaties. Combineer met een gepersonaliseerde pen en notitieblok voor het ultieme geschenk voor personeel en klanten.

Wilt u uw personalisatie verbeteren en uw klanten een praktisch en stijlvol cadeau geven? Zoek niet veder dan de gepersonaliseerde bureaupads van National Pen. Van grote A2-pagina’s tot kleine en discrete bureaulegger, we hebben een enorm assortiment kantoorbenodigdheden om uw bedrijf er professioneel uit te laten zien en te laten voelen.