Champagne

Laat een indruk achter met uw eigen gepersonaliseerde champagne cadeausets. De perfecte manier om op uw bedrijf te proosten en een high-end look aan uw persoonlijke opdruk toe te voegen. Personaliseer eenvoudig met uw persoonlijke boodschap om een ​​luxe promotie-item te creëren. Geef ze vervolgens als cadeau op bedrijfsevenementen of speciale gelegenheden.

1 van 1 items
1 van 1 items

Gepersonaliseerde Champagne Gift

Onderscheid uw bedrijf van de concurrentie met gepersonaliseerde champagnegeschenken. Een luxe manier om uw medewerkers en klanten te laten zien dat u om hen geeft. Deel het uit bij speciale gelegenheden of geef ze als cadeau om grote levensevenementen te vieren. Perfect voor verjaardagscadeaus, afstudeercadeaus, jubileumgeschenken of zelf een speciale valentijnsdagtraktatie.

Kies uit onze selectie van aangepaste geschenkideeën voor champagne. Wat uw bedrijf ook is, u kun teen special sort promotie voor uw klanten creëren bij National Pen. Voeg eenvoudig uw unieke bericht of merknaam toe en laat uw bedrijf knallen.

Luxe promotieartikelen

Een champagnefles met merk is de perfecte manier om mensen te laten zien dat u om hen geeft. Of het nu een bedankje is voor een gepensioneerde werknemer of een verlovingsgeschenk voor het gelukkige paar. Misschien wilt u gewoon een klant of klant op de lange termijn bedanken?

Kies onze aangepaste label champagne voor een gepersonaliseerd champagnefles die uw werknemer nooit zal vergeten. Deze klassieke ‘Carte d’Or’ champagne is minimal 3 jaar gerijpt, bestaande uit tweederde pinot noir en een derde chardonnay. Dit is een luxe traktatie voor alle gelegenheden. Voeg eenvoudig uw merkboodschap toe om een unieke fles en gepersonaliseerde champagnegeschenken.

Personalisatie hoge kwaliteit

Maak indruk op bedrijfsfuncties of kantoorfeesten met gepersonaliseerde champagnegeschenken. Stelt u zich voor dat u een fles bubbels tevoorschijn haalt met uw eigen bedrijfsnaam erop. Om het effect te verdubbelen koppelt u hier uw eigen personalisatie voorzien van bedrijfslogo op onze Mika Champagne Stopper. Het slanke roestvrijstalen promotieproduct helpt de smaak en het bruisen van uw favoriete champagne te behouden. Het is ook een fantastisch, ongebruikelijk promotie-item dat klanten echt zullen waarderen.

Bij National Pen gebruiken we een reeks hoogwaardige afdruktechnieken. Van tampondruk tot gravure, wij zorgen ervoor dat u 100% tevreden bent met uw ontwerp voordat u betaalt. Weet u niet zeker waar u ervoor moet zorgen dat u 100% tevreden bent met uw ontwerp voordat u betaalt. Weet u niet zeker waar u moet beginnen? Maakt u zich geen zorgen. Ons uitstekende klantenservice-team staat klaar om elke stap te helpen.

Voor een spectaculair cadeau voor medewerkers en klanten, geef ze gepersonaliseerde champagnegeschenken. Het perfecte promotie-item voor feesten, evenementen en speciale gelegenheden. Wat uw vereisten ook zij, ons team staat voor u klaar om iets fantastisch te creëren met uw unieke aanpassing.