Geschenken Voor Het Welzijn

Zet de gezondheid van uw medewerkers deze vakantieperiode voorop met geschenken op het gebied van welzijn, zoals gezichtsmaskers en antimicrobiële pennen. Zet de gezondheid van uw medewerkers deze vakantieperiode voorop met geschenken op het gebied van welzijn, zoals gezichtsmaskers en antimicrobiële pennen. Zet de gezondheid van uw medewerkers deze vakantieperiode voorop met geschenken op het gebied van welzijn, zoals gezichtsmaskers en antimicrobiële pennen.zie minder

Filteren op

Verkrijgbaar in deze kleuren

0 Geselecteerd - 1 Items

Inktkleur

0 Geselecteerd - 2 Items

Productkleur

0 Geselecteerd - 10 Items

Afdrukmethode

Meer

Prijs (€)

24 van 33 items
24 van 33 items

Wat zijn welzijnsgeschenken?

Welzijnscadeaus vallen onder veel verschillende categorieën, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: ze geven mensen een goed gevoel. Dit kan mentaal of fysiek zijn (of beide, idealiter!). Welk bedrijf wil nou niet dat zijn klanten en werknemers zich goed voelen?

National Pen biedt een verscheidenheid aan gezondheidsgeschenken, waaronder op maat gemaakte blanco gezichtsmaskers, handdesinfectiemiddelen en antimicrobiële of antibacteriële pennen.

Zijn gezichtsmaskers een goed en verantwoord welzijnsgeschenk voor uw personeel?

In de dagen van COVID-19 zijn gezichtsmaskers een ongelooflijk goed en verantwoord gezondheidsgeschenk voor uw werknemers. Deel ze uit aan uw team en bewaar een paar extra voor in de pauzeruimte, want mensen zullen de hunne zo nu en dan vergeten. Op maat gemaakte maskers met uw bedrijfslogo of naam erop geven een professionele uitstraling.

Hier zijn een paar gezichtsmaskers die we aanbevelen:

● Wegwerp niet-chirurgisch gezichtsmasker: gemaakt van drie lagen niet-geweven stof, inclusief een filterlaag, met hoge dichtheid die de mond en het gezicht beschermt tegen deeltjes in de lucht. Dit is een geweldig dagelijks te gebruiken masker voor uw personeel.

● Wegwerp chirurgisch gezichtsmasker: als u wat meer bescherming nodig heeft, kies dan voor dit chirurgische masker.

Gezichtsvizier: dit heldere en comfortabele gezichtsvizier is de perfecte aanvulling voor een extra beschermingslaag over een gezichtsmasker.

Zou ik wellnessgeschenken zoals antimicrobiële pennen bij onze receptie plaatsen?

Dat is een geweldig idee! Cadeaus voor gezondheid en welzijn, zoals antimicrobiële pennen, zijn ontworpen om mensen te beschermen terwijl zij bonnetjes ondertekenen en notities maken. Dat komt omdat ze zijn omhuld met een antimicrobieel additief dat de groei van schimmels, bacteriën, gisten en algen voorkomt. Het zal door de jaren heen niet slijten!

● Contourpen met antimicrobieel additief: een van onze populairste pennen is nu nog beter! Voeg uw logo, contactgegevens en bericht toe aan het omhullende full colour label.

● Antibacteriële Full Color Inkjet Cirrus Pen: samen met een full colour logo wordt deze geleverd met een antibacterieel middel dat de groei van bacteriën voorkomt.

Zouden mensen van gezondheidsgeschenken zoals antibacteriële handdesinfectiemiddelen waarderen?

Absoluut! Soms zijn de beste geschenken nuttige geschenken, en we hebben de laatste tijd allemaal vrij vaak handdesinfectiemiddel gebruikt. Deze geschenken voor ieders gezondheid en welzijn zullen niet meer uit de mode raken.

0 ml. Antibacteriële handdesinfecterende spray: deze spray is gemaakt van 70% alcohol, is gemaakt in Polen en kan worden aangepast om uw full colour boodschap op het omwikkeletiket te presenteren.

50 ml. Antibacteriële handdesinfecterende gel: of misschien geeft u de voorkeur aan gel, waardoor dit product perfect is voor uw bedrijf.

Welzijnscadeaus is een zinvolle manier om in contact te komen met uw personeel en klanten, en zullen zeker gewaardeerd worden. We kijken ernaar uit u vandaag nog te helpen bij het aanpassen van de uwe!