Telefoon en Tablet Hoesjes

Leg een marketingstatement af met opvallende, populaire reclamekoffers van National Pen. Van portefeuilles tot silicone telefoon-en kaarthouders tot waterdichte zakjes en omkeerbare mouwen. We hebben alles wat u nodig hebt om uw waardevolle spullen veilig te houden en uw naamsbekendheid te vergroten.

1 van 1 items
1 van 1 items

Gepersonaliseerde Hoezen

Geef uw volgende marketingcampagne een boost met gepersonaliseerde telefoon- en tablethoesjes van National Pen. Zorg ervoor dat uw merknaam en belangrijke informatie overal bij klanten is met gegraveerde cases om alle advertentiecampagnes te stimuleren.

Waterdichte hoesjes tot strakke, moderne tablethoesjes. We hebben alles wat u nodig hebt en meer om uw naamsbekendheid te vergroten en uw klanten en medewerkers iets extra's te geven. Bekijk vandaag nog ons assortiment telefoonhoesjes en tablethoesjes om uw perfecte match te vinden.

Telefoonhoesjes voor reclame

Een genereus, attent geschenk dat ze elke dag kunnen gebruiken. Welke betere manier om uw waardering voor uw loyale klanten en werknemers te tonen? Hun waardevolle technologie veilig en beschermd houden en uw bedrijf promoten, en tegelijkertijd uw kosten laag houden met onze budgetvriendelijke prijzen. Combineer een hoesje met een telefoonstandaard of houder voor iets extra's tijdens uw volgende bedrijfsevenement.

Uw personeel uitrusten met opvallende cases van merken om mee te nemen? Of op zoek naar kostenbesparende weggeefacties om uit te delen op uw volgende beurs? We hebben een selectie of met laser gegraveerde etuis voor elke behoefte. Toon duidelijk de professionaliteit van uw merk en verenig uw team met merkhoesjes voor telefoons, tablets en alle andere waardevolle spullen op het werk.

Promoot uw merk

Onze leuke, eigenzinnige siliconen portemonnee met standaard is de perfecte keuze voor werknemers en klanten die veel onderweg zijn. Met voldoende ruimte voor twee of drie kaarten, of dat nu personeel-ID kaart is, sleutelkaarten of uw creditcard is,dit handige is de ideale aanvulling en hulpmiddel op elke telefoon. Voeg het eenvoudig toe aan elke telefoongrootte of -stijl met behulp van het plakgedeelte en vertrouw erop dat uw kaarten nergens heen gaan. Het beste gedeelte? De telefoonhoes fungeert zelfs als standaard, ideaal voor het bekijken van video's of films tijdens het lange woon-werkverkeer.

Of u nu werkt in een recreatiecentrum, een bouwplaats of buitenshuis, het kan lastig zijn om water, vuil en zand uit uw waardevolle telefoon te houden. Gelukkig kan het met de Splash Smartphone Pouch niet eenvoudiger zijn. Het transparante ontwerp betekent dat u uw apparaat kunt blijven gebruiken, terwijl het waterdichte materiaal het beschermt tegen schade.

Of u kunt uw personeel en klanten iets extra's geven als bedankje. Als uw werknemers op iPads of tablets werken en u wilt hun levensduur verlengen, dan is de omkeerbare tablethoes van Zigzag het ideale relatiegeschenk. Met tweekleurige ontwerpen kunt u mensen een individuele keuze geven terwijl u uw promotieproducten specifiek voor uw merk houdt.

Zichtbaarheid van het merk verbeteren, waardevolle spullen veilig houden en uw producten beschermen - gepersonaliseerde telefoon- en tablethoesjes zijn het ideale relatiegeschenk voor elk merk. Kies eenvoudig een kleur en ontwerp die bij uw afbeelding passen en deel deze uit aan potentiële klanten en bestaande klanten tijdens uw volgende evenement. Uw naam naar buiten brengen was nog nooit zo eenvoudig.