Kompassen

Zorg ervoor dat uw bedrijf de goede kant opgaat met onze fantastische gepersonaliseerde gegraveerde kompassen. Ideaal voor buitenactiviteiten, avonturiers en wandelaars. Met ruimte voor uw persoonlijke opdruk en logo kunt u uw klanten steeds weer aan uw bedrijf laten herinneren, waar ze ook zijn of naar toe willen gaan.

1 van 1 items
1 van 1 items

Bedrukte Kompassen

Help de weg te wijzen voor uw klanten en medewerkers met een uniek gegraveerd kompasgeschenk. Het perfecte promotieproduct voor elk bedrijf, of u nu buiten werkt of gewoon uw merk onderweg wilt presenteren. Een kompas is ook het perfecte cadeau op beurzen, op kantoor of bij klantenbestellingen.

Kies uit ons assortimenty gepersonaliseerde kompassen en kies de perfecte pasvorm voor uw bedrijf. Of het nu gaat om een sleutelkompas of een robuuster, duurzaam model. Voeg gewoon uw bedrijfsinformatie en logo toe om uw merkbekendheid te vergroten. Onze promotiemateriaal helpt u bij het creeeren van een memorabele marketingcampagne, ongeacht waar deze terechtkomt.

Hoogwaardige gepersonaliseerde geschenken

Maakt u zich klaar voor wandelingen, kampeertochten en avonturen met onze gepersonaliseerde gegraveerde kompassen. Of dat het nu het kompas Target is, wat wat fantastisch is voor het navigeren. Of ons klassieke Target Nautical Kompas en stijlvolle blikken geschenkdoos.

Combineer uw favoriete gegraveerde met andere praktische promotieartikelen voor buiten. Help uw klanten de perfecte dagtocht te maken met praktische geschenken zoals flacons, flessen water en koeltassen. Of combineer een handig kompas met rugzakken en sporttassen voor het avontuur van uw leven.

Geef uw bedrijf een boost met promotieartikelen

Wilt u marketingmateriaal dat zich onderscheidt van de concurrentie? U kunt uw eigen unieke opdruk ontwikkelen met onze hoogwardige afdrukmethoden. Of het nu gaat om lasergravering of debossering, we vogen uw bedrijfsnaam, bedrijfslogo en andere belangrijke details toe. Kies eenvoudig uw favoriete ontwerp, gedurfde stijl en opvallend lettertype. Het is de perfecte manier om licht te werpen op uw zakelijke reis.

Bij National Pen begrijpen we dat elk bedrijf een budget heeft, daarom hebben we de tussenpersoon uitgeschakeld om in de fabriek directe prijzen te bieden. Hiermee kunt u het perfecte marketingmateriaal maken zonder de bank te breken. Door groot in te kopen,, kunt u ook betaalbare gegraveerde cadeausets maken die uw klanten steeds opnieuw zullen gebruiken.

Vind uw weg met gegraveerde kompassen van National Pen. Of het nu gaat om een duurzame, stevige stijl of een strak zilverontwerp, we hebben kompassen waarmee u eenvoudig uw unieke bedrijfslogo kunt toevoegen. Een fantastische manier om de aandacht van uw klanten te trekken en een betere naamsbekendheid op te bouwen.