Laserpointers met uw logo Bedrukken

Vind praktische, veelzijdige kantoorbenodigdheden, met hoogwaardige promotionele laserpointers van National Pen. De perfecte merkartikelen voor zakelijke professionals, docenten en leerkrachten. Met een glanzend logo en bedrijfsnaam worden klanten aan uw merk herinnerd wanneer ze een presentatie geven of bekijken. Vind praktische, veelzijdige kantoorbenodigdheden, met hoogwaardige promotionele laserpointers van National Pen. De perfecte merkartikelen voor zakelijke professionals, docenten en leerkrachten. Met een glanzend logo en bedrijfsnaam worden klanten aan uw merk herinnerd wanneer ze een presentatie geven of bekijken. Vind praktische, veelzijdige kantoorbenodigdheden, met hoogwaardige promotionele laserpointers van National Pen. De perfecte merkartikelen voor zakelijke professionals, docenten en leerkrachten. Met een glanzend logo en bedrijfsnaam worden klanten aan uw merk herinnerd wanneer ze een presentatie geven of bekijken. zie minder

Filteren op

Productkleur

0 Geselecteerd - 1 Items

Materiaal

Meer

Afdrukmethode

Meer

Prijs (€)

1 product

Bedrukte laseraanwijzers

Personaliseer uw kantoorartikelen met praktische bedrukte laseraanwijzers. Een betaalbare, handige manier om uw bedrijfsnaam te promoten. Perfect als cadeau voor klanten op beurzen. Of vul het kantoor met technologische merchandise.

Kies uit ons assortiment stijlvolle, professionele laseraanwijzers. Een fantastisch instrument op kantoren, scholen en universiteiten. Of u nu een lezing, presentatie of trainingsprogramma geeft. Met de laser kunt u punten verduidelijken en extra informatie markeren. Door de merknaam van uw bedrijf aan de aanwijzer toe te voegen, kunt u eenvoudige maar effectieve reclame en marketing realiseren.

Praktische weggeefacties

Vind alleen promotionele merchandise van de hoogste kwaliteit bij National Pen. Met een breed aanbod aan producten hebben we alles wat u nodig heeft om uw bedrijf effectief te promoten. Bedrukte laseraanwijzers zijn slechts een van de fantastische manieren om merkzichtbaarheid op te bouwen en een praktisch, veelzijdig geschenk weg te geven.

Koppel de stijlvolle laserpresentator en USB-afstandsbedieningontvanger met andere promotionele kantoorproducten zoals schermreinigers en portfolio's. Of kies uit ons brede assortiment technologische geschenken waaronder powerbanks en USB-sticks. Deze werken prima samen en zorgen ervoor dat al uw klanten onderweg en op kantoor georganiseerd blijven.

Gepersonaliseerde laseraanwijzer met logo

Kies uw favoriete ontwerp en pas deze aan met de tekst van uw eigen merk. Onze presentator met stylus wordt geleverd in een stijlvolle, handige doos. Daarin zit een draadloze laseraanwijzer, pagina-presentator, diawisselaar, stylus en een balpen. Deze multifunctionele tool is fantastisch voor het geven van presentaties, of het nu voor het kantoor of een hele collegezaal is. Dat is voldoende bekendheid voor uw merk.

Of maak u klaar voor uw volgende zakelijke bijeenkomst met onze Sovereign Laser Stylus balpen. De punt van de stylus kan worden gebruikt op al uw elektrische apparaten, waaronder mobiele telefoons en tablets. De pen heeft ook een met een knop geactiveerd wit LED-licht en een rode laseraanwijzer, die effectief is over een afstand van 50 meter. Wat u ook kiest, profiteer van fantastische, betaalbare aanbiedingen. Ideaal wanneer u de winkelkast vult of relatiegeschenken in bulk koopt.

Geef uw werknemers en klanten een praktisch geschenk met onze hoogwaardige laseraanwijzers. Of u nu kiest voor een stijlvolle klassieke aanwijzer of een multifunctionele presentator, bij National Pen vindt u het perfecte promotieproduct voor uw bedrijf.