National Pen Merk Geschenksets

Als u een goede indruk wilt maken, zijn merkgeschenksets ingepakt en klaar om u te helpen er op uw best uit te zien. We hebben een brede selectie van promotionele geschenksets, dus u kunt uw naam op een luxe pennenset zetten of een betaalbare journal en pen geschenkset. Welke u ook kiest, deze kwaliteitsgeschenksets zullen zeker gewaardeerd worden door klanten, zakenpartners en werknemers. Als u een goede indruk wilt maken, zijn merkgeschenksets ingepakt en klaar om u te helpen er op uw best uit te zien. We hebben een brede selectie van promotionele geschenksets, dus u kunt uw naam op een luxe pennenset zetten of een betaalbare journal en pen geschenkset. Welke u ook kiest, deze kwaliteitsgeschenksets zullen zeker gewaardeerd worden door klanten, zakenpartners en werknemers. Als u een goede indruk wilt maken, zijn merkgeschenksets ingepakt en klaar om u te helpen er op uw best uit te zien. We hebben een brede selectie van promotionele geschenksets, dus u kunt uw naam op een luxe pennenset zetten of een betaalbare journal en pen geschenkset. Welke u ook kiest, deze kwaliteitsgeschenksets zullen zeker gewaardeerd worden door klanten, zakenpartners en werknemers. zie minder

Filteren op

Productkleur

0 Geselecteerd - 17 Items

Inktkleur

0 Geselecteerd - 3 Items

Afdrukmethode

Meer

Prijs (€)

24 van 29 items
24 van 29 items

Waarom houden ontvangers van merkgeschenkensets?

Soms is een relatiegeschenk gewoon niet genoeg. Met merkgeschenksets maakt u nog meer indruk op gewaardeerde klanten, werknemers en zakenpartners. Veel van onze pengiftsets worden mooi verpakt geleverd, klaar om te geven, zodat u de ontvanger op elk gewenst moment kunt laten zien dat u hen waardeert. En omdat we onze eigen promotionele geschenksets maken, kunt u uw geschenken overhandigen in de wetenschap dat ze van uitstekende kwaliteit zijn.

Waarom promoten met National Pen merk Geschenksets?

Om de beste kwaliteit relatiegeschenken te kunnen leveren tegen een prijs die past binnen elk budget, maken wij onze eigen geschenksets. Met meer dan 50 jaar ervaring in het maken van relatiegeschenken, weten we waar ontvangers het beste op zullen reageren. Daarom maken we een reeks op maat gemaakte geschenken, van notitieboekjes en pennensets tot gegraveerde pennen- en potloodgeschenksets, passend bij elk bedrijf.

Wat zijn de meest populaire merkgeschenkpakketten?

Wilt u uw naam op een geschenkset zetten waar klanten dol op zullen zijn? Hier zijn een paar van de best verkopende promotionele geschenksets die u kunt gebruiken om indruk te maken op klanten:

Luxe Pennen Geschenkset

Voor leidinggevenden of high-end clientèle, zult u luxe pen geschenken sets willen. Onze luxe geschenken, zoals de Matte Skylight Stylus Pen & Zakmes Geschenkset, bieden twee geweldige geschenken in één slanke verpakking. U geeft een oplichtende pen en een zakmes, beide afgewerkt met een trendy matte coating en uw eigen opdruk.

Dagboek en pen geschenkset

Geef een geschenk waarmee klanten kunnen beginnen te schrijven op het moment dat u het overhandigt. Deze notitieboekjes en pennensets zijn ideaal voor zakenrelaties en nieuwe werknemers. Onze Handige notitie Caddy en Soft Touch Pen - Full Colour bevatten alle kantoorbenodigdheden die uw ontvangers nodig zullen hebben. Dat betekent dat ze meer gelegenheden zullen hebben om naar uw eigen full colour branding te grijpen.

Zaklamp en promotionele pen geschenkverpakkingen

Combineer het dagelijkse nut van een pen met het gemak van een zaklamp sleutelhanger, en je hebt een ideaal geschenk. Onze Valentina geschenkset bevat onze best-selling Alpha pen en een krachtige LED zaklamp met een trendy soft touch afwerking. Klanten zullen uw persoonlijke opdruk op de pen met laser gegraveerd zien, voor een langdurige promotionele waarde.

Klaar om indruk te maken op uw klanten? Wij kijken ernaar uit om de kwaliteit relatiegeschenken sets die uw bedrijf zal onderscheiden te creëren.