National Pen Merk Pennen en Schrijfwaren

Wij maken deze pennen en potloden zelf zodat u kunt genieten van kwaliteit met een budget. Wij maken deze pennen en potloden zelf zodat u kunt genieten van kwaliteit met een budget. Wij maken deze pennen en potloden zelf zodat u kunt genieten van kwaliteit met een budget.zie minder

Filteren op

206 producten
Toont 1 - 24 van de 206 producten

Wat maakt het merk National Pen speciaal?

Blij dat je het vraagt! Wij maken onze producten van het National Pen merk zelf, wat betekent dat er geen tussenpersoon is en geen extra kosten aan u worden doorberekend. Naast de besparingen, kunt u het beste in promotionele producten verwachten. Dat komt omdat we al sinds 1966 in deze business zitten en weten welk soort promotieartikelen uw bedrijf zullen opvallen. Dus, of u nu kiest voor promotionele pennen, tassen, of sleutelhangers, u bent er zeker van dat u veel indrukken krijgt voor uw geld.

Welke soorten National Pen merk Pennen bieden jullie aan?

Zoals u zich kunt voorstellen, zijn veel van de producten van National Pen pennen! Dat komt omdat ze gemakkelijk uit te delen zijn, betaalbaar zijn en genoeg ruimte bieden voor uw logo.

Wij bieden een grote verscheidenheid aan op maat gemaakte pennen, zodat elk bedrijf het juiste type kan vinden. Hier is een korte blik op de toptypes:

• Stylus pennen: met een stylus aan de bovenkant of de punt, helpen deze pennen u om touch-free te werken op geldautomaten en touchscreens.

• Volledig gekleurde pennen: er zijn twee soorten Volledig gekleurde pennen om uit te kiezen. De eerste is een Volledig gekleurde wrap, die uw boodschap rond de houder van de pen weergeeft. De tweede is een Volledig gekleurde opdruk, wat betekent dat uw logo in heldere en felle kleuren wordt gedrukt.

• Gelpennen: mensen houden van de gedurfde en levendige lijn van gelpennen!

• Plastic pennen: als u een beperkt budget hebt, zijn plastic pennen een goede optie. Zij bieden dezelfde grote brandingkans zonder de bank te breken.

• Gegraveerde pennen: wanneer u een gegraveerde pen aan klanten of prospects geeft, zullen ze denken dat u veel hebt uitgegeven, maar wij houden het geheim dat u dat niet echt hebt gedaan! Een ander groot voordeel is dat uw opdruk in de houder van de pen is gegraveerd, zodat deze er nooit af zal wrijven.

• Zaklamp pennen: denk aan deze promotionele pennen als twee geschenken in een: een deel pen, een deel zaklamp aan de bovenkant!

• Geschenksets: we hebben ook onze topproducten van het National Pen merk

• genomen en ze aan elkaar gekoppeld, zodat u het beste aan uw klanten kunt geven. Denk aan een pen met een zaklamp of een notitieboekje en een pen.

Verkoopt u National Pen Sleutelhangers?

Ja, dat doen wij. We hebben veel op maat gemaakte sleutelhangers die echt functionele geschenken zijn.

Hier zijn een paar soorten sleutelhangers die u kunt vinden:

• Multifunctioneel gereedschap: Dit zijn de ultieme promotionele sleutelhangers. Van schroevendraaiers tot zakmessen, je klanten en prospects zullen je dankbaar zijn dat je ze uit de nood hebt geholpen.

• Zaklampen: bied een helder licht met deze LED-zaklampen die aan sleutels kunnen worden bevestigd, in de auto, of een tas kunnen worden gegooid.

• Carabiners: deze handige sleutelhangers maken gemakkelijk aan om het even wat vast en de gebruikssituaties zijn eindeloos.

• Winkelwagen munthouders: handig om altijd bij de hand te hebben, deze sleutelhangers bevatten meestal 1 euromuntstuk.

Zijn National Pen tassen goede promotionele producten?

Absoluut. Denk aan alle plaatsen waar je tassen mee naartoe neemt: de supermarkt, bibliotheek, werk, sportschool, het is echt eindeloos. Dat betekent dat al die ogen op uw aangepaste tassen gericht zullen zijn.

Kies uit onze National Pen merkproducten van de tas variëteit:

• Draagtassen: deze zijn kosteneffectief en reizen overal mee naartoe.

• Rugzakken: je hoeft geen student te zijn om te genieten van de voordelen van alle zakken die je in een rugzak kunt vinden.

• Koeltassen: koeltassen zijn leuke geschenken voor werknemers, zodat ze uw logo mee kunnen nemen voor de lunch.

• Tassen met trekkoord: ideaal voor sportteams, marathons, en goedkope giveaways.

Wij hopen dat u de perfecte producten van het National Pen merk vindt voor uw bedrijf of zaak!