Pakbescherming

Laat uw klanten en medewerkers goed voor de dag komen en er professioneel uit zien met gepersonaliseerde pakovertrekken. Perfect om kleding bedrijfsklaar te houden, hoe lang de reis ook is. Het beste van alles is dat er voldoende ruimte is om uw huisstijl en bedrijfslogo toe te voegen, die telkens wordt getoond als de pakomslag wordt gebruikt.

Filteren op

Verkrijgbaar in deze kleuren

0 Geselecteerd - 1 Items

Afdrukmethode

Meer

Prijs (€)

1 van 1 items
1 van 1 items

Gepersonaliseerde Kostuumhoezen

Of het nu in de auto is, in een vliegtuig of in de trein, gepersonaliseerde hoesjes komen van pas op elke reis. Ze zijn perfect om pakken, jurken en andere kledingstukken te beschermen tegen stof, vuil en vouwen. Geef ze aan werknemers voor zakenreisjes of geef ze uit aan klanten met een speciale aankoop.

Kies gepersonaliseerde kledinghoezen en pas deze aan met uw opvallende zakelijk ontwerp, inclusief bedrijfsnaam en logo. Kies uit ons assortiment lettertypen en afdrukopties van hoge kwaliteit. Uw merk zal om de juiste redenen opvallen met een strak professioneel imago.

Draagbare kostuumhoezen

Houd kleding bedekt en beschermd met bedrukte kledinghoezen van National Pen. Ze zijn een fantastisch geschenk voor werknemers en geven een professioneel imago weer, zelfs wanneer het personeel niet op kantoor is. Combineet met andere zakelijke benodigdheden zoals kantoorbenodigdheden en zakelijke tassen om het effect te verdubbelen.

Onze pakken zijn ademend en perfect voor zowel korte als lange afstanden. Met een gemakkelijk te dragen handvat kunnen werknemers en klanten hun formele kleding vervoeren zonder zich zorgen te maken over kreuken, stof en vuil. Vertaling? Ze zien er 24/7 bedrijfsklaar uit.

Gepersonaliseerde zakelijke merchandise

Bedrukte draagtassen zijn een fantastische manier om de zichtbaarheid van het merk te vergroten voor een kleine vergoeding. Met onze lage, in de fabriek directe prijzen krijgt u fantastische aanbiedingen voor honderden promotionele producten, waaronder pakomslagen. U kunt du seen betaalbare promotionele cadeauset maken om uit te delen tijdens uw volgende beurs of bedrijfsevenement. Of dat het nu gaat om een slank zwart pak, laptoptassen met merknaam of milieuvriendelijke reisbekers.

Suit-covers laten een indruk achter met uw personalisatie, perfect voor nieuwe en gevestigde bedrijven. Voeg eenvoudig uw bedrijfsinformatie, bedrijfslogo en alle belangrijke contactinformatie toe om uw merk te promoten en adverteren, ongeacht waar uw gepersonaliseerde pakomslagen terechtkomen. Van luchthavens tot treinstations, pakmaatschappijen zijn een geweldige manier om uw bedrijfsnaam bij een breeder publiek te krijgen.

Vind hoogwaardige promotionele merchandise op National Pen, met onze handige gepersonaliseerde kledinghoezen. Perfect voor reizende professionals, die regelmatig zakenreizen maken. Voeg eenvoudig uw belangrijkste bedrijfslogo toe om de naamsbekendheid in een oogwenk te vergroten.