Schermreiniger

Geef uw klanten en werknemers een promotieproduct dat ze dagelijks zullen gebruiken, met onze aangepaste schermreinigers voor smartphones van National Pen. Een praktisch geschenk dat geweldig is om uw advertentiecampagne te verbreden. Voeg gewoon uw bedrijfslogo en naam toe om de zichtbaarheid van het merk te vergroten.

2 van 2 items
2 van 2 items

Schermreinigers Bedrukken

Voeg een sprankelend tintje toe aan uw volgende marketingcampagne met onze nieuwe schermreiniger en microvezeldoeken. Ze bieden een betaalbare manier om uw merk te laten opvallen en een blijvende indruk achter te laten. Of het nu gaat om zakelijke geschenken, beurzen of gewoon om het kantoor.

Kies uit een reeks full colour doeken, schermreinigers en handige sleutelhangersopties. Een geweldig computeraccessoire voor op kantoor, thuis of onderweg. Wat uw vereisten ook zijn, u vindt de maat en vorm die bij uw bedrijf past. Kies vandaag nog uit ons assortiment en laat deze aanpassen met uw eigen bedrijfsinformatie.

Laat uw scherm schitteren

Een schermreiniger van het merk is het ideale cadeau voor iedereen met digitale apparaten zoals smartphones, tablets en laptops. Laten we eerlijk zijn, dat zijn we tegenwoordig allemaal. Met stof, vuil en aanslag is het belangrijk om aanraakschermen en glazen schoon te houden. De beste manier om een brandschoon eindresultaat te krijgen? Met hoogwaardige schermreinigers van National Pen.

Wilt u zich onderscheiden van de massa? Probeer onze Bullet Stylus balpen & schermreiniger. Dit product met dubbele functie is een nieuw geschenki, perfect voor werknemers, die dagelijks een tablet gebruiken. Of kies voor onze handige schermreiniger op maat voor onze sleutelhanger met reinigingsdoekjes? Het kan worden bevestigd aan een set sleuetels of aan rugzakken, ideaal voor het reinigen van telefoonschermen tijdens het reizen.

Handige promotionele producten

Kies een promotionele schermreiniger voor uw volgende set weggeefacties. Combineer met leuke technologische apparaten zoals selfiesticks, powerbanks en telefoon- en tablethoesjes. Dit maakt een fantastische relatiegeschenkset, die uw klanten en potentiele klanten laat zien hovel u om hen geeft. Voeg eenvoudig uw merknaam en bedrijfslogo toe om onderweg te adverteren.

Met lage, in de fabriek directe prijzen, kunt u er zeker van zijn dat uw marketingcampagne betaalbaar en effectief zal zijn met promotionele producten van National Pen. En met onze koop nu, betaal later optie kunt u de kwaliteit van onze merkartikelen zelf bekijken voordat u moet betalen.

Een op maat gemaakt reinigingsdoekje voor het scherm is een praktisch en leuk geschenk voor werknemers, klanten en studenten. Kies uit ons assortiment promotionele microvezeldoekjes of onze handige sleutelhanger-schermreinigers. Wat uw bedrijf ook is, iedereen zal een sprankelend touchscreen waarderen.