Schermreiniger met uw logo of tekst Bedrukken

Geef uw klanten en werknemers een promotieproduct dat ze dagelijks zullen gebruiken, met onze aangepaste schermreinigers voor smartphones van National Pen. Een praktisch geschenk dat geweldig is om uw advertentiecampagne te verbreden. Voeg gewoon uw bedrijfslogo en naam toe om de zichtbaarheid van het merk te vergroten. Geef uw klanten en werknemers een promotieproduct dat ze dagelijks zullen gebruiken, met onze aangepaste schermreinigers voor smartphones van National Pen. Een praktisch geschenk dat geweldig is om uw advertentiecampagne te verbreden. Voeg gewoon uw bedrijfslogo en naam toe om de zichtbaarheid van het merk te vergroten. Geef uw klanten en werknemers een promotieproduct dat ze dagelijks zullen gebruiken, met onze aangepaste schermreinigers voor smartphones van National Pen. Een praktisch geschenk dat geweldig is om uw advertentiecampagne te verbreden. Voeg gewoon uw bedrijfslogo en naam toe om de zichtbaarheid van het merk te vergroten.zie minder

1 van 1 items
1 van 1 items

Gepersonaliseerde schermreinigers

Voeg een stralende touch toe aan uw volgende marketingcampagne met onze nieuwe schermreinigers en microvezeldoeken. Deze producten zijn een voordelige manier om uw merk te laten opvallen en een blijvende indruk achter te laten. Of het nu gaat om zakelijke geschenken, beurzen of gewoon om uw personeel te verwennen.

Kies uit een reeks kleurrijke doeken, schermreinigers en handige sleutelhangers. Een geweldig computeraccessoire voor op kantoor, thuis of onderweg. Waar u ook naar op zoek bent, u vindt gegarandeerd de grootte en vorm die bij uw bedrijf past. Bekijk vandaag nog ons assortiment en personaliseer de producten met uw bedrijfsinformatie.

Laat uw scherm schitteren

Een schermreiniger met merknaam is het ideale cadeau voor iedereen met een digitaal apparaat, zoals een smartphone, tablet of laptop. Oftewel, voor ons allemaal. Aangezien er stof, vuil en aanslag op uw beeldscherm en touchscreen kan komen, is het belangrijk deze schoon te houden. De beste manier om een brandschoon eindresultaat te krijgen? Een hoogwaardige schermreiniger van National Pen.

Wilt u zich onderscheiden van de massa? Probeer onze Bullet-balpen met stylus en schermreiniger. Dit product met dubbele functie is een verrassend, nieuw geschenk dat perfect is voor werknemers die dagelijks een tablet gebruiken. Of kies een handige gepersonaliseerde schermreiniger voor onderweg, zoals onze sleutelhanger met reinigingsdoekje. De sleutelhanger kan aan een sleutelbos of een rugzak worden bevestigd en is daardoor ideaal als u onderweg uw telefoonscherm wilt reinigen.

Handige promotieproducten

Kies een promotionele schermreiniger als geschenk. Combineer hem met leuke technologische apparaten zoals selfiesticks, powerbanks en telefoon- en tablethoesjes. Zo creëert u een fantastisch relatiegeschenk, waarmee u uw klanten en potentiële klanten laat zien hoe belangrijk ze voor u zijn. Voeg eenvoudig uw merknaam en bedrijfslogo toe om ook onderweg te adverteren.

Dankzij de lage fabrieksprijzen van de promotieproducten van National Pen kunt u er zeker van zijn dat uw marketingcampagne betaalbaar en effectief zal zijn. En met de optie Koop nu, betaal later kunt u eerst de kwaliteit van onze merkartikelen bekijken voordat u betaalt.

Een gepersonaliseerd schermreinigingsdoekje is een praktisch en leuk geschenk voor werknemers, klanten en studenten. Kies uit ons assortiment promotionele microvezeldoekjes of onze handige sleutelhangers met schermreiniger. In welke sector u ook actief bent, iedereen zal een stralend schoon touchscreen waarderen.