Spellen en Speelgoed

Op schoolbezoek? Of wilt u opvallen tijdens een buitenevenement? We hebben een enorme verzameling promotionele spellen en speelgoed waaruit u kunt kiezen. Frisbees, voetballen, teddyberen, speelkaarten en nog veel meer. Vind vandaag het perfecte spel voor uw bedrijfslogo.

Gepersonaliseerde Spellen & Speelgoed

Pronk met de leuke kant van uw bedrijf met het assortiment unieke gepersonaliseerde games en speelgoed van National Pen. Met speelkaarten, teddyberen, puzzels en speelgoed om uit te kiezen, is er geen limiet aan de promotiekracht van onze merkgeschenken voor alle bedrijven.

Of u nu wilt opvallen op beurzen en bedrijfsevenementen of invloed wilt hebben op school- en universiteitsbezoeken, ons enorme assortiment promotionele spellen en speelgoed is de perfecte keuze om de naamsbekendheid te vergroten. Bekijk vandaag nog onze selectie stijlen en games om de beste keuze voor uw bedrijf te vinden.

Spellen en speelgoed voor zakelijke gelegenheden

Wilt u zelfs de meest intelligente van uw kantoor uitdagen? De Braniac 3-delige houten hersenkraker is het perfecte geschenk om uw team op te vrolijken. De stijlvolle houten kist kan worden gegraveerd met uw bedrijfsnaam en informatie, met drie leuke, uitdagende houten spellen om uw klanten te testen en een vleugje plezier toe te voegen aan uw werkdagen. Evenzo is de Solfee-hersenkraker ideaal voor het uitdagen van klanten en werknemers, met een zachte katoenen zak om alle stukken op één plaats te bewaren.

Als je naar scholen gaat om je bedrijf of organisatie te promoten, is speelgoed om weg te geven als cadeau een geweldige manier om een blijvende indruk achter te laten. De Tekentol met stift is een leuk speelgoed, met verschillende kleuren om uit te kiezen om de kinderdag op te fleuren. Of ga voor een oude klassieke favoriet met een gepersonaliseerde bellenblaasset. De heldere, bedrukte flessen met een leuk spel op het deksel zullen zeker indruk maken op je volgende schoolbezoek of beurs.

Gepersonaliseerde geschenken voor uw volgende marketingcampagne

Of u nu kiest voor een eenvoudige klassieker met een pluche teddybeer met reclamebroek of voor een moderne glijdende puzzelspel, de koop nu van National Pen, betaal later betekent dat u nooit teleurgesteld zult zijn met uw geschenken. U hoeft zelfs niet voor uw producten te betalen totdat u er 100% tevreden mee bent. We hebben er alle vertrouwen in dat merken van onze producten zullen houden.

Onze speelkaarten met een blikken doos zijn een van onze populairste promotionele spellen. De traditionele speelkaarten zijn een nietje voor veel gameliefhebbers die ze over de hele wereld meenemen op vakantie of gewoon uit de lade halen op familiefeesten. Zorg ervoor dat jouw naam degene is die mensen keer op keer zien met onze strak bedrukte blikken doos en speelkaarten.

Heb je een aankomend sport- of buitenevenement waar je op wilt letten? Onze gepersonaliseerde Impact Voetbal en Taurus Frisbee maken geweldig speelgoed met uw bedrijfslogo in reliëf op de voorkant. Als een nietje in veel tuinen en autolaarzen, klaar om te spelen met elke kans, is er geen einde aan de promotiekracht van deze leuke geschenken.

Of, voor een kleiner, maar even effectief speelgoed, de promotionele Jo-Jo is een geweldige keuze. Met veel ruimte voor uw reclame en een tijdloos karakter, is de jojo het perfecte cadeau voor zowel kinderen als volwassenen.