Stilolinea

Stilolinea-pennen (en uitgelichte aanverwante VENDOR producten) combineren klassieke Italiaanse stijl met moderne functionaliteit en zijn de ultieme keuze voor het promoten van uw bedrijf. Met antibacteriële eigenschappen, duurzame navullingen en eigentijdse ontwerpen hebben deze pennen een aantal voordelen voor gebruikers - met een vlekkeloze branding voor uw bedrijf.

Gepersonaliseerde Stilolinea-pennen

Vanwege het stijlvolle Italiaanse ontwerp en de mogelijkheden voor een persoonlijke touch zijn de Stilolinea-pennen het ideale promotieproduct voor bedrijven en organisaties die een stap verder willen gaan.

Eenvoudig, stijlvol en kosteneffectief. Stilolinea-pennen geven een unieke draai aan een klassiek, populair promotieproduct. Dankzij de gewaagde tinten, opvallende stijlen en een hoogwaardig ontwerp zullen klanten uw promotiepen keer op keer willen gebruiken.

Vergoot de naamsbekendheid van uw merk

De pen wordt vaak onderschat als promotiemiddel. Bedenk hoe vaak u een pen nodig heeft. Iedere keer dat u uw naam op een formulier schrijft, een boodschappenlijstje maakt of een bericht noteert, heeft u een pen nodig.

Dag in dag uit maken mensen overal ter hele wereld gebruik van een pen. Zorg ervoor dat ze op die momenten uw merknaam zien. U kunt uw bedrijf promoten en tegelijkertijd het professionele imago van uw personeel verbeteren door al uw werknemers van gepersonaliseerde pennen te voorzien.

Bent u op zoek naar een betaalbaar en toch elegant geschenk voor uw personeel? Dan zit u goed met de kunststof hervulbare pen van Stilolinea. De pen is verkrijgbaar in een reeks opvallende kleuren, waardoor u altijd de perfecte match voor uw merk vindt. Laat op de pen belangrijke bedrijfsinformatie drukken en maak u klaar voor uw volgende marketingevenement.

Zorg ervoor dat u opvalt

Pennen zijn een van de populairste promotieproducten. En dat is niet zonder reden. Een pen is functioneel, kosteneffectief en heeft een hoogwaardige afwerking. Niet gek dus dat bedrijven overal ter wereld hun klanten een pen als relatiegeschenk geven.

Als u een echt statement wilt maken tijdens uw volgende beurs of evenement en u van uw concurrenten wilt onderscheiden, kan dat met de unieke, antibacteriële Stilolinea-pennen. Deze pennen hebben een uitzonderlijke antibacteriële bescherming en bieden 99,5% bescherming tegen virussen en ziektekiemen. De iProtect-penbescherming gaat gegarandeerd een leven lang mee doordat het bacterie-afstotende kunststof echt in de pen is verwerkt.

Stilolinea-pennen zijn stijlvol, modern en betaalbaar. Blijf binnen het budget, maak een statement en breng uw merkboodschap over op honderden potentiële klanten. Extra pluspunt: alle pennen worden geleverd met een reeks duurzame navullingen, waardoor uw klanten er echt jarenlang plezier van zullen hebben.