Tablets

Verbreed uw aantrekkingskracht en bied een helpende hand met promotionele tablettassen. Bescherm elektronische apparaten onderweg of op kantoor met betaalbare, praktische tablethoezen en covers. Voeg eenvoudig uw bedrijfsinformatie en logo toe om de perfecte marketingartikelen voor onderweg te krijgen.

1 van 1 items
1 van 1 items

Gepersonaliseerde Tablethoezen

Help uw klanten hun waardevolle spullen veilig te houden met onze betaalbare reeks gepersonaliseerde tablethoesjes. Kies uit praktische, kleurrijke en betaalbare opties. Wat uw bedrijf ook is, de cases van National Pen zijn de perfecte manier om uw aantrekkingskracht te vergroten.

Het laatste wat u wilt is een beschadigde of bekraste iPad. Of het nu in een trein, vliegtuig of onderweg is, tablettassen zijn een geweldige manier om elektronische apparaten te beschermen. Met gepersonaliseerde tablethoezen kunt u klanten een vangnet bieden en tegelijkertijd uw eigen branding stimuleren.

Praktische gepersonaliseerde producten

Bij National Pen waarderen we hoe belangrijk het is om de concurrentie voor te blijven. Val op om de juiste redenen met praktische, promotionele merchandise die klanten dag in dag uit zullen gebruiken. Voeg eenvoudig uw logo en bedrijfsinformatie toe, kies uw kleur en u bent klaar.

Of u zich nu voorbereidt op een beurs of netwerkevenement, een tablettas van een merk is een handige manier om de aandacht van uw klanten te trekken. Wat als uw werknemers iPads en tablets op hun werk gebruiken? Trakteer ze op een gepersonaliseerde omkeerbare tablethoes. Op die manier kan uw bedrijf een uniform uiterlijk bieden en uw waardevolle elektronica veilig houden.

Blijf beschermd

Met drukke schema's en drukke woon-werkverkeer is het al te gemakkelijk om iPad- of tabletschermen te beschadigen. Duurzame, praktische tablethoesjes bieden een extra beschermingslaag. Perfect voor mobiele klanten of een drukke medewerker of collega.

Mobiele telefoons en tablets zijn waardevolle apparaten. Het is van vitaal belang om ze te beschermen tegen vuil, stof, krassen en vlekken. Drukke medewerkers hebben een transparant, waterdicht touchscreen-etui voor smartphones nodig. Klanten hebben vaak een lichtgewicht alternatieve siliconen portemonnee nodig. Welke stijl en kleur u ook kiest, zet uw beste voet naar voren met gepersonaliseerde ontwerpen.

Bied uw klanten een helpende hand met praktische tablettassen met een kleurrijk merk. Bij National Pen combineren we snelle verzending, budgetvriendelijke kosten en een tevredenheidsgarantie. De perfecte plek om promotieproducten te vinden die uw bedrijf zullen stimuleren.