Telefoons

Of het nu voor onderweg is of voor op kantoor, promotionele telefoonhoesjes zijn de perfecte manier om meer zichtbaarheid van het merk te krijgen. Kies uit een reeks kleuren en stijlen om uw merk aan te koppelen. Voeg vervolgens bedrijfsinformatie toe om meer aandacht te genereren. Bijpassende telefoonhoesjes beschermen waardevolle items voor zowel werknemers als klanten.

1 van 1 items
1 van 1 items

Gepersonaliseerde Telefoonhoesjes

Geef uw bedrijfs een boost met stijlvolle, gepersonaliseerde telefoonhoesjes van National Pen. Wat uw vakgebied ook is, gepersonaliseerde IPhone-hoesjes en telefoonhoesjes zijn een genial manier om uw merk op de markt te brengen. Kies uit gedurfde kleuren en leuke ontwerpen om op te vallen.

Met steeds meer mensen die een mobiele telefoon bezitten, is er nooit een eenvoudiger en praktschere manier geweest om uw naam te verspreiden. Een wandelende advertentie, op maat gemaakte telefoonhoesjes geven u een boost op straat, thuis en in het openbaar vervoer.

Praktische Promoties

Gevallen, beschadigd of gebroken. We weten allemaal hoe gemakkelijk het is dat smartphones beschadigd raken. Een gepersonaliseerd telefoonhoesje is niet alleen de gemakkelijkste manier om uw bedrijf op de markt te brengen, het is ook een praktische oplossing voor een veelvoorkomend probleem. Voor een dagelijks gebruikt apparaat kunnen hoesjes beschadigingen van water, stof en zand.

Uw klanten zullen dit handige geschenk waarderen. Het beste van alles is dat ze het dagelijks gebruiken om hun waardevolle elektronica veilig te houden. Maar het is niet alleen voor klanten. Toon een professioneel teambeeld met bijpassende promotionele telefoonhoesjes voor al uw werknemers.

Stijlvolle en leuke weggevertjes

Bij National Pen is er een stijl die past bij elk bedrijf en elke klant. Of het nu gaat om een duurzaam, waterdicht touchscreen-etui voor werknemers die buitenshuis werken. Of een siliconenkaartportemonnee voor klanten die constant onderweg zijn. We hebben zelfs een optie voor reizigers met praktische telefoonstandaards. De gezwollen smartphonehouder en de telefoonportemonnee met standaard zijn perfect voor klanten die zelfs tijdens het transport vermaakt willen blijven.

Creëer een gedenkwaardig merk met gegraveerde telefoonhoesjes door alle relevante informatie en bedrijfslogo's toe te voegen. Dit is een leuke, frisse manier om een moderne draai aan typische marketingcampagnes toe te voegen. Met gepersonaliseerde telefoonhoesjes kunt u een praktische manier bieden om waardevolle spullen veilig te houden en tegelijkertijd uw bedrijfsmerk te promoten.

Voorkom schade en bewaar waardevolle spullen met de gepersonaliseerde telefoonhoesjes en cases van National Pen. Dit genereuze geschenk zal waardering tone naan zowel werknemers als klanten. Kies een kleur en ontwerp, die aan uw eisen voldoen en bekijk hoe u meer naamsbekendheid krijgt.