Budget Pennen

Wij bij National Pen weten dat marketingbudgetten uw opties bij de keuze van de juiste gepersonaliseerde pen kunnen beperken. Wij kunnen een gigantisch aanbod plastic pennen bedrukken, die u in kleine hoeveelheden kunt bestellen. Wij bieden u fantastische waarde – voordelige pennen met logo voor elk budget. In ons goedkope assortiment vindt u originele promotionele pennen die u een eenvoudige en kosteneffectieve manier bieden om de zichtbaarheid van uw merk te verhogen. Deze pennen kunnen vaak in grote hoeveelheden worden geproduceerd, wat de stukprijs laag houdt.

Onze goedkope gepersonaliseerde pennen zijn niet alleen voordelig, ze zijn ook ongelooflijk duurzaam. National Pen produceert alle pennen met een lange levensduur in gedachten. Dit betekent stevige kogeltjes, een degelijk inktreservoir en kwaliteitsinkt.

Onze Squiggle Pen is een van onze populairste pennen. De opvallende gegolfde clip onderscheidt deze pen van andere pennen en maakt hem extra aantrekkelijk. En de pen ziet er nog mooier uit wanneer hij met een merk of bedrijfslogo is bedrukt. Ook onze pen met zaklamp is populair bij onze klanten. De zaklamp geeft deze pen een leuk en uniek element, dat zeker zal aanslaan. Onze Partisan Pen heeft een meer standaard en klassiek ontwerp en is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een goedkope en elegante gepersonaliseerde pen.

Gevormde pennen zijn in de afgelopen jaren bijzonder populair geworden en onze Cabaret Image Silver Pen, die in uiteenlopende traditionele en moderne kleuren verkrijgbaar is, biedt uitstekende waarde voor uw geld.

We hebben talloze budgetvriendelijke pennen om uit te kiezen. Dus of u nu een groot aantal goedkope pennen met logo voor uw volgende handelsbeurs nodig hebt, of regelmatig kleine aantallen gepersonaliseerde pennen voor uw receptiebalie of vergaderruimte wilt bestellen, de voordelen zijn duidelijk. U krijgt nuttige, duurzame en opvallende relatiegeschenken en promotionele producten die zijn aangepast met uw eigen logo voor een van de laagste stukprijzen op de markt.

Bekijk ons assortiment en upload uw logo om het definitieve product te bekijken voordat u het online bestelt. Al onze gepersonaliseerde pennen kunnen volgens uw exacte wensen worden aangepast – gegarandeerd.