Werken Vanuit Huis

Gepersonaliseerde Werk Vanuit Huis Benodigdheden
Alles wat u nodig heeft om uw klanten zich thuis te laten voelen..

Filteren op

Verkrijgbaar in deze kleuren

0 Geselecteerd - 20 Items

Inktkleur

0 Geselecteerd - 2 Items

Productkleur

0 Geselecteerd - 15 Items

Afdrukmethode

Meer

Prijs (€)

Wat zijn populaire Thuiswerk produkten?

Of u nu een thuiswerkplek instelt voor uzelf, uw werknemers of uw klanten, we staan klaar met tips voor Thuiswerken, zoals welke produkten nodig zijn. Deze gepersonaliseerde artikelen zijn niet alleen attent, maar ook erg handig. U vindt ook een reeks verschillende prijzen om ervoor te zorgen dat u binnen uw budget blijft.

Styluspennen & balpennen

Het beste Thuiswerk artikel zijn natuurlijk de pennen! Het is aan u wat u verkiest, of dat nu een vlotte balpen is of een balpen die met een stylus wordt geleverd. Styluspennen bieden extra waarde omdat ze u helpen bij het selecteren en swipen op touchscreens. Nog een bijkomend voordeel van styluspennen? U kunt handsfree de knoppen bedienen bij de bank of supermarkt.

• Nash Wheat Straw Black Tip Balpen: deze klassieke balpen heeft een cool, milieuvriendelijk detail - hij is gemaakt van tarwestro!

Cabaret Pen: met een ronde vorm, gekleurde comfortabele grip, stylus top en veel ruimte voor uw reklame boodschap, is het geen wonder dat dit een bestseller is.

Stylus Mythic Pen: als je een gepersonaliseerde pen met een stylus tip wenst, kies dan voor de Mythic stylus pen.

Blocnote & Notitieboekjes

Klassiek Kantoor Notitieboek: de kunstleren omslag maakt dit notitieboek een stijlvol geschenk en het uitvouwbare opbergvak aan de achterzijde houdt alles op zijn plaats

Venice Notitieboek & Pen Set: deze set maakt het uitdelen nog makkelijker. Het is de perfecte maat voor elk buro en past gemakkelijk in portemonnees en rugzakken wanneer u onderweg bent.

Deluxe Accent Memoboekje: veelkleurige sticky notes zijn ideaal voor het onthouden van taken, dit boekje wordt geleverd met een regenboog aan opties

hoofdtelefoon

Veel tips voor Thuiswerken melden dat het luisteren naar muziek de productiviteit kan verhogen. Wanneer u thuis werkt kan een hoofdtelefoon uitstekend andere geluiden tegenhouden om u beter te kunnen concentreren op uw taken.

Ronde hoofdtelefoons: dit eersteklas gepersonaliseerde produkt biedt comfort en geluidsonderdrukking.

Sargas-oordopjes: kies voor een budgetvriendelijke optie met deze oordopjes in een handige opbergdoos.

koffiemokken en thermische mokken

Alps Carabiner Mok: hoe cool is deze mok? In plaats van een normaal handvat, heeft het een karabijnhaak en is het gemaakt van stevig roestvrij staal.

Quantum Witte Mok: de ribbels en het unieke handvat zorgen ervoor dat deze witte mok opvalt.

Challenger Mok: deze reismok wordt geleverd met een goed sluitend deksel en voldoende ruimte voor uw opdruk.

Hoe stel je een werk vanuit thuiswerkruimte in?

Je hebt het voor de hand liggende nodig, zoals een bureau, stoel en een computer. Er zijn ook Thuiswerk artikelen die het meer op een kantor laten lijken – zoals kalenders, stressverlichters en technische producten.

Ronde Anti-stress bal: deze bal staat erom bekend dat het stress en angst verminderen en zelfs artritispijn kan verlichten.

3 maanden Buro kalender: deze meertalige kalender toont relevante feestdagen en blijft rechtop staan op uw bureau.

Gaia 4-poorts USB-hub: bewaar al uw bestanden op deze USB.

Wat zijn de beste tips voor Thuiswerken?

Thuiswerken is niet voor iedereen normaal, dus het kost wat tijd en tips om u aan te passen. Dit zijn onze beste tips voor Thuiswerken:

• Voor mensen met kinderen: wijs een dagdeel aan voor een ononderbroken tijd met je kind(eren), zodat ze weten dat ze op dat moment toegang tot je hebben. Als je een telefonische vergadering hebt, laat je partner dan oppassen of organiseer een activiteit voor de kinderen.

• Voor mensen met huisdieren: laat ze uit en voer ze vlak voor een telefonische vergadering, zodat je je hierop kunt concentreren.

• Voor mensen en kinderen op school: creëer een speciale leer-ruimte en voorzie deze van een hoofdtelefoon of oordopjes, zodat alleen de leerling de obe-nline tutorials kan horen.

• Om productief te blijven: hoewel het misschien een gewoonte is geworden om pyjama's te dragen, jezelf aankleden voor werk kan helpen je lichaam en geest zich aan te passen naar het feit dat het nu werktijd is.

Hoe houd je externe medewerkers betrokken?

Dit is zeker een zorg van veel werkgevers met externe werknemers. Het belangrijkste advies is om te onthouden dat u uw werknemers voldoende vertrouwde om ze in dienst te nemen, dus breid die gedachte uit naar hen die vanuit huis werken.

• Zet een vergader-app op: er zijn veel apps beschikbaar voor bedrijven om ervoor te zorgen dat u uw team kunt ontmoeten en in contact kunt blijven. Stel de app voor hen in en laat ze zien hoe ze de software op hun computers kunnen installeren.

• Touchpoints plannen: neem contact op met uw externe werknemers tijdens geplande vergaderingen. Zorg ervoor dat het een mix is van praten over werk en hoe ze het persoobe-nlijk doen - je kunt niet rond de waterkoeler kletsen, dus dit is het moment om dat te doen.

• Creëer een bedrijfscultuur: help uw externe werknemers zich te versterken, laat hen weten waar het bedrijf voor staat, wat de uiteindelijke doelen en statistieken zijn die gebruikt zijn om ze te definiëren en hoe elke werknemer die doelen kan ondersteunen.

We hopen dat we al je vragen over essentiële Thuiswerk zaken hebben beantwoord en je hebben voorbereid om je eigen ruimte in te richten!