COVID-19

Gezondheid en Veiligheidsproducten

Van mondmaskers tot handdesinfecterende middelen, deze gezondheids- en wellnessproducten laten zien dat u om hen geeft.

Filteren op

Verkrijgbaar in deze kleuren

0 Geselecteerd - 9 Items

Inktkleur

0 Geselecteerd - 1 Items

Productkleur

0 Geselecteerd - 12 Items

Afdrukmethode

Meer

Prijs (€)

uw bron voor COVID-19 gezondheids- en veiligheidsproducten

Dit is hèt moment om te laten zien dat je om de veiligheid van je medewerkers en klanten geeft. Kleine gebaren kunnen ver reiken, zoals het aanbieden van beschermende maatregelen. Gepersonaliseerde handdesinfecterende middelen, beschermende mondmaskers en antibacteriële pennen zijn een paar manieren om dit te doen.

We hebben een groot assortiment van deze populaire COVID-19-producten in bulk, zodat u alle mensen in uw leven kunt beschermen.

Beschermende mondmaskers

Herbruikbare mondmaskers zijn een welkom cadeau, vooral als ze nodig zijn bij het naar Buiten gaan. We bieden een verscheidenheid aan beschermende mondmaskers, van herbruikbare mondmaskers tot gezichtsschermen voor volledige dekking.

Gepersonaliseerd niet-chirurgisch mondmasker: gemaakt van 100% polyester dat is gecertificeerd voor langdurig contact met de huid. Deze op maat gemaakte mondmaskers zijn ook wasbaar!

Gezichtsscherm: kies deze gezichtsschermen voor dekking van het voorhoofd tot aan de nek. De verstelbare elastische hoofdband en het zachte schuim bieden urenlang comfort.

Antibacteriële Pennen

Antibacteriële pennen zijn een unieke manier om het risico op schadelijke bacteriën te beperken. Ze doden 99% van de ziektekiemen! Een geweldige weggeefactie om bij de receptie klaar te leggen.

iProtect® Antibacteriële Pen: kies uit een reeks clipkleuren. We voegen uw gepersonaliseerde opdruk van vier regels toe.

Yuri Pen met Antibacterieel Oppervlak: een schone, witte huls vormt de perfecte achtergrond voor uw afdruk.

aangepaste handdesinfecterende middelen en antibacteriële doekjes

Ook een topprioriteit op dit moment is het stoppen van de verspreiding van ziektekiemen met handdesinfecterend middelen. Of u nu doekjes, spray of gel kiest, gepersonaliseerde handdesinfecterende middelen zullen zeker keer op keer worden gebruikt.

Antibacteriele Weg-werp Doekjes: perfect om in tassen of handschoenenkastjes mee te nemen voor onderweg, zodat antibacteriële bescherming altijd bij de hand is. Het is gemaakt van 65% alcohol en wordt geleverd met uw zeven-kleuren full colour opdruk.

50 ml. Antibacteriële Handdesinfectiespray: deze spray is gemaakt in Europa en bestaat voor 70% uit alcohol.

We hopen dat deze gezondheids- en welzijnspunten u op weg helpen om een veilige en gezonde omgeving voor uw medewerkers en klanten in te stellen.