user icon Inloggen bag-delivery icon Bestelstatus credit-card icon Mijn factuur betalen question icon Help

  Over Pens.com

  Maak uw merk persoonlijk.

  • Niets is belangrijker voor ons dan kleine bedrijven te helpen met persoonlijke contacten te leggen. Daarom vernieuwen we Pens.com met een gemakkelijkere winkelervaring, verbeterde services en een frisse look. Dus of u nu online, telefonisch of per post koopt, uw ervaring zal ronduit persoonlijk zijn.

   Waarom? Omdat we geloven dat kleine bedrijven grote dingen kunnen doen en we ons inzetten om uw bedrijf zo goed mogelijk te laten zijn en een persoonlijke band met uw klanten tot stand te brengen.

  Waarom voor ons kiezen

  • Lage fabriekprijzen

   Lage fabriekprijzen

   We willen u helpen boven het lawaai uit te stijgen zonder dat u dat te veel kost. U krijgt de beste deals, omdat we zonder tussenpersoon werken door zelf onze producten te fabriceren.

   MKB-specialisten

   MKB-specialisten

   Van marketingadvies tot logohulp, onze ervaren vertegenwoordigers zijn hier om uw visie tot leven te wekken. Geen vraag is te groot of te klein, dat beloven wij.

   Meer dan 20 manieren om uw logo te laten opvallen

   Meer dan 20 manieren om uw logo te laten opvallen

   Van debossing naar tampondrukwerk, graveringen, tot folietransfer, wij bieden de meest unieke opdrukstijlen die er zijn, zodat uw promotionele product zeer gedenkwaardig blijft. Bekijk onze verschillende afdruktypen.

   Industrie-experts

   Industrie-experts

   Promotionele producten zijn onze specialiteit sinds 1966. Bij het beoordelen van nieuwe producten, is de eerste gedachte dat bij ons merchandising-team opkomt : "Hoe zal dit onze klant doen opvallen?"

   On-demand klantenservice

   On-demand klantenservice

   We hebben meertalige promotionele productexperts die klaarstaan per e-mail, telefoon of post. U kunt ons een bericht sturen op onze contactpagina.

   Koop nu, betaal later

   Koop nu, betaal later

   Met onze optie 'Koop nu, betaal later' kunt u ons betalen nadat u uw bestelling hebt ontvangen, omdat we weten dat u het geweldig zult vinden.

  Onze belofte aan u

  • We begrijpen hoe belangrijk uw promotionele producten zijn voor uw bedrijf - het is niet alleen een pen, een tas of een mok. Het is een kans om te begroeten, om te groeien, om verbinding te maken. Sinds 1966 hebben we bijna 7 miljoen tevreden klanten geholpen om dat te doen, en we kunnen niet wachten op de kans om hetzelfde voor u te doen.
  • En omdat we pas gelukkig zijn als u dat bent, heeft onze Eenjarige Kwaliteitsgarantie uw rug. Als uw bestelling niet precies zo wordt geproduceerd als u hebt goedgekeurd, neemt u gewoon contact op met een lid van ons CARE-team en we maken het goed.

  Onze merken

  • We zijn toegewijd aan het leveren van de beste promotionele producten, ongeacht uw locatie. Daarom hebben we meerdere locaties, met ons National Pen hoofdkantoor in Californië, ons Europese hoofdkantoor in Ierland en ons merk Perfect Pen in Canada.
   National Pen

   National Pen

   National Pen is een top 10 distributeur van promotionele producten met meer dan een miljoen actieve klanten en is gevestigd in San Diego, Californië. National Pen is gespecialiseerd in de verkoop van aangepaste pennen en andere producten in lage minimale hoeveelheden tegen concurrerende prijzen.

   National Pen LTD

   National Pen LTD

   De in Europa gevestigde divisie van National Pen, National Pen LTD, heeft het hoofdkantoor in Ierland en bedient 16 landen in Europa en vier landen in de regio Azië-Pacific. Dankzij onze geavanceerde internationale logistieke en lokale productiefaciliteit kunnen wij uw bestelling zo snel mogelijk, en vaak binnen 72 uur, naar u verzenden.

   Perfect Pen en schrijfwaren

   Perfect Pen en schrijfwaren

   Net als National Pen is Perfect Pen een toonaangevende leverancier van gepersonaliseerde producten in Canada.

   Cimpress

   Cimpress

   In 2016 zijn we toegetreden tot de Cimpress-familie, een wereldleider in mass customization, en helpen we personen en bedrijven over de hele wereld een indruk te maken met gepersonaliseerde, fysieke producten.

  Contact

  • Hier is waar u ons kunt vinden

   First Floor, Building 3,
   Finnbair Industrial Estate,
   Dundalk Co. Louth A91 XR61
   Tel: 1800 99 51 86

   Wilt u contact opnemen met een van onze ervaren vertegenwoordigers?

   Stuur ons een e-mail

  MEER  BESPARINGEN

  Geef minder uit dankzij onze lageprijsgarantie. Als je het ergens voor minder vindt, trekken wij onze prijs gelijk. 

  MEER FLEXIBILITEIT

  Met onze optie Nu kopen, later betalen kun je meteen bestellen wat je nodig hebt. 

  MEER VERTROUWEN

  We beloven gegarandeerd perfecte bedrukking: je bestelling is precies geproduceerd zoals jij die hebt goedgekeurd, anders zetten we het recht.