Over National Pen

Hallo daar, wij zijn National Pen. Uw imago is onze zaak!

 • Het is leuk u te ontmoeten!
  Ik ben Peter Kelly, President en CEO van National Pen, en het doet me genoegen dat u ons gevonden hebt. Sinds 1966 is het ons doel om oplossingen te bieden waardoor uw merk opvalt. Misschien is het een promotionele pen die een gesprek start. Of wellicht een aangepaste kalender die van een prospect een klant maakt. Wat het ook is, wij nemen de tijd en zorgen ervoor dat het perfect is, omdat we weten dat de eerste indruk alles is.
  We staan te popelen om met u te werken!

  Peter Kelly
  CEO van National Pen

Waarom voor ons kiezen

 • Lage fabriekprijzen

  We willen u helpen boven het lawaai uit te stijgen zonder dat u dat veel kost. U krijgt de beste deals omdat we zonder tussenpersoon werken door zelf onze producten te maken.

  MKB-specialisten

  Van marketingadvies tot logohulp, onze ervaren vertegenwoordigers zijn hier om uw visie tot leven te brengen. Geen vraag is te groot of te klein, dat beloven we.

  Meer dan 20 manieren om uw logo te laten opvallen

  Van debossing tot tampondrukwerk, tot graveren, tot folietransfer, wij bieden de meest unieke opdrukstijlen die er zijn, zodat uw promotionele product zeer gedenkwaardig is. Bekijk onze verschillende afdruktypen.

  Industrie-experts

  Promotionele producten zijn onze specialiteit sinds 1966. Bij het beoordelen van nieuwe producten, is het eerste dat ons merchandisingteam denkt: "Hoe zal dit onze klant doen opvallen?"

  On-demand klantenservice

  We hebben meertalige promotionele productexperts die klaarstaan per e-mail, telefoon of post. U kunt ons een bericht sturen op onze contactpagina.

  Koop nu, betaal later

  Met onze optie 'Koop nu, betaal later' kunt u ons betalen nadat u uw bestelling hebt ontvangen, omdat we weten dat u het geweldig zult vinden.

Onze merken

 • We zijn toegewijd aan het leveren van de beste promotionele producten, ongeacht uw locatie. Daarom hebben we meerdere locaties, met ons National Pen-hoofdkantoor in Californië, ons Europese hoofdkantoor in Ierland en ons merk Perfect Pen in Canada.

  National Pen

  National Pen is een top 10 distributeur van promotionele producten met meer dan een miljoen actieve klanten en is gevestigd in San Diego, Californië. National Pen is gespecialiseerd in de verkoop van aangepaste pennen en andere producten in lage minimale hoeveelheden tegen concurrerende prijzen.

  National Pen LTD

  De in Europa gevestigde divisie van National Pen, National Pen LTD, heeft het hoofdkantoor in Ierland en bedient 16 landen in Europa en vier landen in de regio Azië-Pacific. Dankzij onze geavanceerde internationale logistieke en lokale productiefaciliteit kunnen wij uw bestelling zo snel mogelijk, en vaak binnen 72 uur, aan u verzenden.

  Perfect Pen en schrijfwaren

  Net als National Pen is Perfect Pen een toonaangevende leverancier van gepersonaliseerde producten in Canada.

  Cimpress

  In 2016 zijn we toegetreden tot de Cimpress-familie, een wereldleider in mass customization, en helpen we personen en bedrijven over de hele wereld een indruk te maken met gepersonaliseerde, fysieke producten.

Contact

 • Hier is waar u ons kunt vinden

  Building D, Xerox Technology Park,
  Dublin Road, Dundalk,
  Co Louth Tel.: 1800 99 51 86

  Wilt u contact opnemen met een van onze ervaren vertegenwoordigers?

  Stuur ons een e-mail

Lage fabriekprijzen

We houden de prijzen laag zodat u veel afdrukken kunt maken.

Industrie-experts

Vertrouw op meer dan 50 jaar ervaring.

On-demand klantenservice

E-mail, telefoon, e-mail: we zijn hier om het bestellen gemakkelijk te maken.

Koop nu, betaal later

We weten dat u van uw bestelling zult genieten, dus geven we u de mogelijkheid om later te betalen.