user icon Inloggen bag-delivery icon Bestelstatus credit-card icon Mijn factuur betalen question icon Help
  Gratis verzending van relatiegeschenken
  Personaliseer vol vertrouwen

  Welkom bij Pens.com, uw keuze voor relatiegeschenken

  Wat is er zo goed aan relatiegeschenken?

  Als u een klein bedrijf hebt, is het belangrijk om op te vallen. Relatiegeschenken zijn perfect om gedenkwaardige momenten met klanten te creëren. Laat ze steeds weer terugkomen door ze iets extra's aan te bieden. Ongeacht het soort promotieartikel dat u kiest, of het nu gaat om promotietassen, of dat u kiest voor mokken bedrukken, pennen bedrukken of notebooks, dankzij uw persoonlijke touch bouwt u zeker een lange relatie op met uw klanten.

  Geschenken met logo voor elk budget

  We begrijpen dat elke euro telt, en daarom werken we hard om ervoor te zorgen dat onze prijzen binnen elk budget passen. Door in bulk reclame te maken met uw geschenken met logo, vergroot u niet alleen uw naamsbekendheid, maar bespaart u tevens geld. Dus sla uw slag! Deze goedkope, hoogwaardige promotieartikelen staan klaar om de zichtbaarheid van uw merk te maximaliseren.

  Maak een keuze uit unieke relatiegeschenken

  Als het gaat om de branding van uw bedrijf, is het belangrijk meerdere opties te hebben. Ons aanbod van geschenken met logo groeit voortdurend, zodat u de beste reclameproducten kunt vinden om uw naam op te zetten. Bovendien kunt u tegen bulkprijzen altijd nieuwe promotieartikelen aanschaffen en sleutelhangers bedrukken, of kiezen voor reclame papieren tassen of een van onze waardepennen. We hebben een breed scala aan promotieartikelen, van de meest trendy tot de populairste en meest beproefde, zodat u ze met vertrouwen kunt aanbieden.

  MEER  BESPARINGEN

  Geef minder uit dankzij onze lageprijsgarantie. Als je het ergens voor minder vindt, trekken wij onze prijs gelijk. 

  MEER FLEXIBILITEIT

  Met onze optie Nu kopen, later betalen kun je meteen bestellen wat je nodig hebt. 

  MEER VERTROUWEN

  We beloven gegarandeerd perfecte bedrukking: je bestelling is precies geproduceerd zoals jij die hebt goedgekeurd, anders zetten we het recht.