Mokken

Voeg een persoonlijk tintje toe aan elk bureau in en buiten uw kantoor met aangepaste witte mokken van National Pen. Kies uit gedurfde ontwerpen, slanke stijlen en opvallende kleuren om uw indruk achter te laten bij potentiële klanten en loyale werknemers. Koffie, thee, warme chocolademelk of zelfs gewoon water, onze mokken kunnen het allemaal droog houden en laten daar bovenop ook nog eens uw bedrijfsmerk zien.

Gepersonaliseerde Mokken

Onderscheid u van de massa met bedrukte mokafdrukken van National Pen. De perfecte mok is slechts een klik verwijderd, met een breed scala aan materialen, stijlen en maten om uit te kiezen. Kies vandaag uw favoriete reclamemok en geef uw bedrijf een steuntje in de rug.

Gepersonaliseerde mokken zijn fantastisch op kantoor, thuis en zelfs onderweg. Of het nu gaat om een grote reismok of een handige plastic mok, er is iets voor elke bedrijfsstijl. Voeg uw bedrijfsinformatie toe en kijk toe terwijl uw bedrijf groeit.

Mok weggeefacties

Geef uw klanten een attent en nuttig geschenk met merkmokken. Het is de perfecte aanvulling op andere marketingproducten, zoals gepersonaliseerde onderzetters of een merkfles. Deel het uit als onderdeel van een cadeauset op je volgende zakelijke evenement of beurs. Of trakteer uw medewerkers op een nieuwe set serviesgoed.

Kies vaatwas- en magnetronbestendige mokken voor theepauzes en lange bureaudagen. Welke betere manier om klanten te laten zien dat u om hen geeft en merkherkenning te stimuleren telkens wanneer iemand een slok neemt? Geef National Pen eenvoudig alle relevante bedrijfsinformatie en we zullen al het harde werk doen.

Aangepaste mok designs

We begrijpen dat u zich wilt onderscheiden van de rest. Daarom hebben we een breed scala aan mokken die volledig kunnen worden aangepast met uw bedrijfsgegevens. Of u nu kiest voor een praktische plastic mok of een indrukwekkende porseleinen mok, er is een stijl die bij elk merk past. We hebben zelfd milieuvriendelijke bamboo tuimelaars op voorraad - het perfecte geschenk voor de milieubeweuste klant.

Waarom kiest u voor een klassiek ontwerp niet voor de witte Cambridge-mok? Met het grote lege merkgebied kunt u veel waardevolle informatie toevoegen. Of ga buiten de doos met een full-colour bedrukte thermische reisbeker. Het is perfect voor klanten die constant onderweg zijn, maar toch hun cafeïnefix nodig hebben.

Gepersonaliseerde mokken en mokken bedrukt met logo en logo zijn het perfecte cadeau voor thee- of koffieliefhebbers. Verbeter uw bedrijf vandaag met een breed scala aan stijlen en ontwerpen. Met National Pen krijgt u gepersonaliseerde mokken van hoge kwaliteit die zeker opnieuw en opnieuw worden gebruikt.