user icon Inloggen bag-delivery icon Bestelstatus credit-card icon Mijn factuur betalen question icon Help

  Bedrukte zakelijke kerstkaarten

  Vier het seizoen met feestelijke reclame Vier het seizoen met feestelijke reclame Vier het seizoen met feestelijke reclame zie minder

  1 product
  Filteren
  1 product
  2
  1,46 €-1,95
  1,94 €-2,60
  Bestel al vanaf 25 stuks
  Wordt binnen 2 werkdagen verzonden*

  Maak het feestelijk met bedrukte zakelijke kerstkaarten

  Laat kerstkaarten bedrukken om je merk een feestelijk seizoensuiterlijk te geven en deze periode te vieren met klanten, werknemers en meer. Elke wenskaart is ontworpen met populaire motieven, variërend van de goede oude Kerstman tot een rustgevend winterlandschap. Pas de kaarten aan met jouw unieke logo en een welgemeende boodschap om jouw wensen over te brengen in de mooiste tijd van het jaar.

  Hoe kan ik mijn bedrijf promoten met kerstkaarten met tekst?

  Kerstkaarten drukken is een geweldige manier om je belangrijkste klanten te laten zien dat je om ze geeft. In een periode dat het postkantoor overspoeld wordt met feestelijke wensen van vrienden en familie kun jij meedoen en ook met zorg ontworpen kerstkaarten sturen.

  Klanten zijn niet de enigen die een feestelijk cadeau weten te waarderen. Als je bedrijfsloyaliteit en werktevredenheid bij je medewerkers wilt stimuleren, zijn deze wenskaarten een mooie persoonlijke manier om het seizoen te vieren.

  Wat voor kerstkaarten met logo bedrukken jullie?

  We hebben verschillende stijlen en ontwerpen die bij jouw merk passen, waaronder onze populaire combo van een kaart met een pen! Bij deze kaart krijg je een reclamepen bedrukt met jouw logo en unieke boodschap op het omhulsel. Voor deze kerstkaarten met tekst zijn er verschillende ontwerpopties en een speciaal compartiment om je pen in te bewaren, zodat het een kaart en cadeau in één is!

  Hoe maak ik mijn decemberkaarten inclusief?

  Hoewel de meeste mensen het niet erg vinden om een zakelijke kerstkaart te ontvangen, is het belangrijk om te onthouden dat niet iedereen kerstmis viert tijdens het winterseizoen. Dus als je inclusiever wilt zijn voor andere gezindtes in je doelgroep, dan kun je het beste voor een feestelijk maar neutraler ontwerp kiezen. Je kunt 'Fijne feestdagen' gebruiken in plaats van een zin die meer op kerst is gericht. Kies ook voor afbeeldingen als ingepakte cadeautjes, winterlandschappen en koele winterkleuren die je wenskaart een feestelijk tintje geven, maar toch ook passen bij andere winterfeestdagen.

  MEER  BESPARINGEN

  Geef minder uit dankzij onze lageprijsgarantie. Als je het ergens voor minder vindt, trekken wij onze prijs gelijk. 

  MEER FLEXIBILITEIT

  Met onze optie Nu kopen, later betalen kun je meteen bestellen wat je nodig hebt. 

  MEER VERTROUWEN

  We beloven gegarandeerd perfecte bedrukking: je bestelling is precies geproduceerd zoals jij die hebt goedgekeurd, anders zetten we het recht.