Notitieboekjes

Voeg een persoonlijk tintje toe aan uw kantoorbenodigdheden met onze gepersonaliseerde notitieboeken. Met een breed scala aan stijlvolle notitieblokken en tijdschriften om uit te kiezen, kan uw bedrijf het beste ontwerp, stijl en kleur vinden die bij uw opdruk past. Gepersonaliseerde notitieblokken zijn een geweldige manier om de zichtbaarheid van het merk te vergroten en loyale werknemers, klanten en relaties te belonen.

Filteren op

Verkrijgbaar in deze kleuren

0 Geselecteerd - 4 Items

Inktkleur

0 Geselecteerd - 1 Items

Productkleur

0 Geselecteerd - 16 Items

Afdrukmethode

Meer

Prijs (€)

Gepersonaliseerde Notitieblok

Ontdek ons brede assortiment promotionele notitieblokken, met gewaagde kleuren, strakke ontwerpen en praktische maten. Het perfecte cadeau voor loyale klanten en hardwerkende medewerkeres. Bij National Pen is er een ontwerp dat bij uw bedrijf past, of u nu op zoek bent naar een handig notitieboekje in zakformaat, een handig notitieblok voor een bureaumaatje of een memoboekje met plaknotities.

Met een reeks opties voor het afdrukken van notitieblokken en omslagontwerpen kunt u een stijl vinden die past bij uw bredere marketingcampagne. Voeg eenvoudig uw bedrijfsinformatie toe en geef ze door tijdens uw volgende professionele evenement of op kantoor. U creëert een professionele uitsraling en verhoogt de merkbekendheid zonder enorme kosten.

Op maat gemaakte notitieblokken

Wilt u zich onderscheiden van de massa? Kies een notitieboek dat zich onderscheidt. Kies voor een notitieboek gemaakt van natuurlijke material, zoals de Bamboe Franklin Notitieblok Set Met een bijpassende liniaal met een roségouden spiraal.

Voor een zakelijk gevoel hebben we ook een gepersonaliseerde lederen notitieboeken en lederen tijdschriften op voorraad. Dit is een slanke optie voor werkende professionals, die er geweldig uitzien in zakleijke vergaderingen en op kantoor. Kies de Nifty Note Caddy of een van onze gepersonaliseerde hardbacknotitieblokken voor de perfecte tafelgenoot. Duurzaam, nuttig en praktisch bij het maken van aantekeningen op het werk.

Betaalbare promotionele merchandise

Op zoek naar het perfecte promotie-item? Zoek niet verder dan een gegraveerd notitieboek. Of het nu gaat om uitdelen op professionele evenementen of op kantoor, notitieboeken met een opdruk maken geweldige gepersonaliseerde geschenken. Om uw merchandise op te fleuren, waarom zou u dan geen briefpapier weggeven met blocnotes, pennen en porteffeuilles?

Gepersonaliseerde A4-notitieblokken kunnen een grotere versie van een visitekaartje zijn. Voeg eenvoudig uw bedrijfsnaam, logo en alle relevante zakelijke contactgegevens toe. Wanneer klanten of klanten uw goederen gebruiken, worden ze aan uw bedrijf herinnerd. Maximale merkzichtbaarheid tegen minimale kosten. Gepersonaliseerde notitieblokken zijn een doordacht, praktisch geschenk voor zowel uw klanten als uw werknemers. Of u nu kiest voor klassieke, strakke ontwerpen of eigenzinnige gewaagde stijlen, u kunt dit bij National Pen vinden.

Gepersonaliseerde notitieboeken zijn een doordacht, praktisch geschenk voor zowel uw klanten als uw werknemers. Of u nu kiest voor klassieke, strakke ontwerpen of eigenzinnige gewaagde stijlen, bij National Pen vindt u de ideale promotiekantoorbehoeften voor uw bedrijf.