Tassen

Haal het meeste uit adverteren onderweg met gepersonaliseerde tassen. Tassen bieden niet alleen veelzijdige bedrukkingsmogelijkheden, ze bieden ook constante promotie elke keer dat uw klant zijn folders, mappen, boodschappen of iets anders nodig heeft. Kies uit een reeks milieuvriendelijke ontwerpen, gewaagde kleuren en slanke stijlen voor een opvallend promotie-item.

Gepersonaliseerde Tassen

Bouw uw naamsbekendheid op en promoot uw boodschap met bedrukte tassen van National Pen. Kies eenvoudig uw favoriete ontwerp, stijl en maat en voeg uw eigen bedrijfsinformatie toe. Het perfecte promotie-item, met groot opdrukgebied voor uw bedrijfsnaam, bedrijfslogo en contactgegevens.

We weten hoe belangrijk het is om op te vallen en daarom hebben we een groot aantal gepersonaliseerde tassen op voorraad. Of u nu papieren boodschappentassen, herbruikbare stiffen tassen of koeltassen nodig heeft, de keuze is aan u. Wat uw vereisten ook zijn, er is een promotieproduct dat past bij uw zakelijke behoeften.

Hogwaardige promotionele tassen

Promotiemateriaal blijft een zeer effectieve advertentiestrategie. Of u nu producten uitdeelt op beurzen, netwerkevenementen of open dagen op school. En bij National Pen is de keuze aan u wat betreft promotionele proiducten. Van reclametassen tot technologie, u kunt het perfecte item vinden voor uw volgende marketingcampagne.

Gegraveerde tassen zijn een welkomstgeschenk voor uw klanten. De veelzijdigheid van een bedrukte tas betekent dat u zich gemakkelijk kunt onderscheiden van de concurrentie met geweldige producten, strakke ontwerpen en gewaagde kleuren. Voor het perfecte, professionele item kiest u onze laptoptas of onze aantrekkelijke City Backpack – ideaal voor kantoorwerkers die onderweg zijn.

Eco-vriendelijke, gepersonaliseerde tassen

Maak een positieve impact op het milieu met weggeefproducten die de CO2-voetafdruk van uw klanten verlagen. We hebben een reeks milieubewuste producten, zoals bamboeduimelaars en herbruikbare waterflessen. Combineer met bedrukte tassen voor de perfecte groene cadeauset. Dit is een beel aantrekkelijkere optie voor uw klant in vergelijking met beschadigde platic zakjes voor eenmalig gebruik.

Of u nu naar winkels gaat, op school loopt of op weg bent naar uw werk, er is een milieuvriendelijke tas voor elke gelegenheid. Bekijk onze katoenen shopper voor een fantastische milieuvriendelijke tas voor elke gelegenheid. Bekijk onze katoenen shopper voor een fantastische milieuvriendelijke optie. Deze tas is gemaakt van 100% geweven katoen en heeft een groot opdrukgebied voor uw eigen bedrijfsontwerp. Of kies voor onze praktische jutezakken, die zowel duurzaam als sterk genoeg zijn om al uw boodschappen uit de supermarket te dragen.

Maak het verschil met gepersonaliseerde tassen van National Pen. Of u nu kiest voor rugzakken, boodschappentassen of draagtassen, er is een stijl en en ontwerp die aansluiten op uw zakelijke behoeften. Voeg eenvoudig uw personalisatie toe en u bent klaar.