Zakelijke Tassen Bedrukken

Pronk met uw bedrijf en uw zakelijke tassen voorzien van logo en huisstijl. Kies uit ons brede scala aan stijlen en pas ze aan met onze hoogwaardige afdrukopties. Naast een doordacht relatiegeschenk, zullen deze betaalbare tassen uw merk onder de aandacht brengen waar en wanneer werknemers of klanten ze gebruiken. Pronk met uw bedrijf en uw zakelijke tassen voorzien van logo en huisstijl. Kies uit ons brede scala aan stijlen en pas ze aan met onze hoogwaardige afdrukopties. Naast een doordacht relatiegeschenk, zullen deze betaalbare tassen uw merk onder de aandacht brengen waar en wanneer werknemers of klanten ze gebruiken. Pronk met uw bedrijf en uw zakelijke tassen voorzien van logo en huisstijl. Kies uit ons brede scala aan stijlen en pas ze aan met onze hoogwaardige afdrukopties. Naast een doordacht relatiegeschenk, zullen deze betaalbare tassen uw merk onder de aandacht brengen waar en wanneer werknemers of klanten ze gebruiken.zie minder

Filteren op

Gepersonaliseerde zakelijke draagtassen met bedrukt logo

Promotionele zakelijke tassen zijn een fantastisch geschenk voor klanten en medewerkers. Perfect voor het promoten van uw bedrijfsbranding. Of dit op weg naar werk of een congres is of wordt uitgedeeld op beurzen. Ongeacht uw vereisten vindt u bij National Pen zeker wat u zoekt voor uw bedrijf

We begrijpen dat u zich wilt onderscheiden van de concurrentie. Dat kan met onze aanpassingsopties. Kies uw favoriete ontwerp, voeg uw bedrijfsnaam en uw bedrijfslogo toe. U zult een professioneel imago uitstralen en in mum van tijd profiteren van deze waardevolle merkbekenheid.

Personaliseer bedrijfstassen met logo

Vind het perfecte ontwerp met onze brede aanbod aan gepersonaliseerde tassen voor bedrijven. Ongeacht uw professionele stijl is er vast en zeker een stijl, formaat en ontwerp die aan uw behoeften voldoet. Welke stijl u ook prefereert, u kunt deze aanpassen op uw bedrijfstassen met een kleurenlogo en bedrijfsbranding.

Op weg naar uw volgende grote bedrijfsevenement? Probeer onze handige Corner Pocket Convention-aktetas. Dit fantastische product is ideaal voor beurzen of congressen met compartimenten inclusief ritsen zakken om al uw benodigdheden veilig te vervoeren.

Kies voor een voordelige optie voor de eenvoudige, maar effectieve Orlando Conference-tas. Deze is verkrijgbaar in een reeks gedurfde kleuren, waaronder lime, blauw en rood. Of wat dacht u van onze stijlvolle Malibu-schoudertas? De perfecte laptoptas voor naar en van het werk.

Hoogwaardige promotieproducten

Creëer een eigenzinnige marketingcampagne met zakelijke tassen met logo-opdruk. Dat zorgt niet alleen voor een professioneel imago, het is ook een lopende advertentie wanneer uw medewerkers of klanten hun tas gebruiken. Ideaal om een breed publiek te bereiken.

Onze promotieproducten stoppen daar ook niet. We hebben een breed scala aan dragers om uit te kiezen – alles van draagtassen, katoenen tassen tot jute tassen. Al onze tassen zijn milieuvriendelijke opties in vergelijking met tassen voor eenmalig gebruik, voor duurzame kantoren. Combineer promotionele tassen met onze andere promotionele artikelen zoals notitieboeken en USB-sticks.

Promotionele zakelijke tassen zijn een fantastische manier om uw klanten te laten zien dat u om hen geeft. Of het nu gaat om een handige schoudertas of een grotere rugzak: er is een stijl die bij elk bedrijf past. Voeg uw personalisatie toe voor de perfecte marketingkans.