Laptoptassen

Trakteer uw medewerkers en klanten op een praktische, gepersonaliseerde laptoptas. De perfecte manier om waardevolle elektronica veilig te bewaren terwijl u onderweg bent. Of het nu gaat om een situatie op de werkvloer of tijdens een zakelijke conferentie. Voeg gewoon uw bedrijfslogo toe om tegelijkertijd met uw contactgegevens te adverteren.

Filteren op

Verkrijgbaar in deze kleuren

0 Geselecteerd - 5 Items

Afdrukmethode

Meer

Prijs (€)

Laptoptassen

Profiteer van de promotiekracht van een gepersonaliseerde laptoptas. Het verhoogt niet alleen de zichtbaarheid van het merk, het is een fantastische reisgenoot die uw klanten dag in dag uit zullen gebruiken. Of ze nu onderweg zijn naar hun werk of op weg zijn naar zakelijke handelsbeurzen.

Kies uit ons brede assortiment merk- en gegraveerde laptoptassen, in verschillende stijlen en professionele kleuren. Pas uw gekozen ontwerp aan met belangrijke details en uw bedrijfslogo om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsnaam opvalt. Uw klanten of medewerkers worden te=lkens aan hun bedrijf herinnerd wanneer ze hun nieuwe, bedrukte laptoptas gebruiken.

Praktische relatiegeschenken

Wees gewaagd met promotionele laptoptassen van National Pen. Of het nu onze Graphite tablettas is met een gevoerd hoofdvak om uw laptop of tablet te beschermen. Of onze praktische Benton-laptoprugzak – perfect voor drukke professional die altijd onderweg zijn. Met gevoerde schouderbanden, een groot gevoerd compartiment en handige toegang tot de oordopjes, is dit promotie-item ideaal voor dagelijks woon- werkverkeer en reizen buiten het kantoor.

Mis geen fantastische advertentiemogelijkheden door andere promotie-items toe te voegen voor aangepaste weggeefacties. U kunt gepersonaliseerde laptoptassen, hoezen en tassen uitdelen op beurzen, op kantoor of op bedrijfsevenementen. Combineer laptoptassen met gepersonaliseerde reisbekers en koptelefoons voor de perfecte professionele set voor onderweg.

Maak indruk met gedrufde ontwerpen

Met een breed scala aan aangepaste laptoptassen tegen concurrerende prijzen, kunt u gemakkelijk producten in bulk kopen. Kies de gewenste stijl en personaliseer met onze hoogwaardige, full colour printopties. Met vershillende lettertypen en ontwerpen om uit te kiezen, kunt u een memorabele tas maken die klanten steeds zullen blijven gebruiken.

Vergeet niet uw bedrijfsnaam, bedrijslogo en belangrijke contactgegevens te vermelden. Het zorgt voor waardevolle advertenties, ongeacht waar uw gepersonaliseerde laptophoezen en tassen terechtkomen. Op straat, op kantoor of in het Openbaar Vervoer. En met onze goedkope fabrieksprijzen kunt u een grote impact maken zonder de bank te breken.

Maak onvergetelijke promotionele producten met behulp van National Pen. Of het nu gaat om een gepersonaliseerde ontwerp en voeg uw bedrijfslogo toe om op te vallen.