Aktetassen Bedrukken

National Pen biedt een verscheidenheid aan kwalitatief hoogwaardige conferentietassen met volledige aanpassingsmogelijkheden. Voeg eenvoudig uw huisstijl en bedrijfslogo toe om de zichtbaarheid van uw bedrijf te vergroten wanneer uw klanten en medewerkers uw promotieartikelen op het werk, op straat of zelfs op het strand gebruiken. National Pen biedt een verscheidenheid aan kwalitatief hoogwaardige conferentietassen met volledige aanpassingsmogelijkheden. Voeg eenvoudig uw huisstijl en bedrijfslogo toe om de zichtbaarheid van uw bedrijf te vergroten wanneer uw klanten en medewerkers uw promotieartikelen op het werk, op straat of zelfs op het strand gebruiken. National Pen biedt een verscheidenheid aan kwalitatief hoogwaardige conferentietassen met volledige aanpassingsmogelijkheden. Voeg eenvoudig uw huisstijl en bedrijfslogo toe om de zichtbaarheid van uw bedrijf te vergroten wanneer uw klanten en medewerkers uw promotieartikelen op het werk, op straat of zelfs op het strand gebruiken.zie minder

Gepersonaliseerde conferentietassen

Onderscheiden van de massa is belangrijk in elke concurrerende industrie. Maak indruk op uw volgende conferentie of evenement met gepersonaliseerde conferentietassen. Geef ze als geschenk aan loyale of potentiële nieuwe klanten of rust uw medewerkers uit voor de grote dag. Perfect voor congressen, beurzen en netwerkevenementen.

Bekijk ons brede scala aan professionele stijlen, functionele formaten en gewaagde ontwerpen. Ongeacht uw vereisten zijn conferentietassen voor elke sector. Vind eenvoudig uw favoriete ontwerp en pas deze aan met belangrijke bedrijfsgegevens, uw merknaam en bedrijfslogo.

Val op tijdens uw volgende beurs

Bij National Pen is uw imago onze business. Daarom bieden we hoogwaardige aanpassingsopties. Van debossing tot zeefdruk is ons drukproces ongeëvenaard. Dit helpt uw bedrijf te onderscheiden en toont uw eigen toewijding aan producten van hoge kwaliteit.

Kies onze niet-geweven Edison-conferentietas voor een strak ontwerp. Perfect voor documenten op A4-formaat. Of kies voor onze compacte conferentietassen voor een handige manier om essentiele zaken mee te nemen naar evenementen of tijdens woon-werkverkeer. Deze draagtas heeft een groot hoofdvak, elastische penlus en een flessenhouder van gaas. De ideale multifunctionele beurstas.

Hoogwaardige promotionele tassen

Als een extraatje uw klanten: onze indrukwekkende oranje zakelijke tas op wielen.. Dit exclusieve ontwerp is voor handbagage geschikte trolley met een gevoerd laptopcompartiment. Voeg uw bedrijfsnaam en logo toe voor conferentietassen, die zich echt onderscheiden van de concurrentie.

Bij National Pen hebben we een breed assortiment promotionele artikelen van hoge kwaliteit waaruit u kunt kiezen. Met milieuvriendelijke stoffen tassen, handige schoudertassen en gepersonaliseerde portemonnees . Of wat dacht u van handigel kantoorartikelen en technologische geschenken? Maak een memorabele marketingcampagne of relatiegeschenk door items te combineren en uw unieke brandingboodschappen toe te voegen. Neem voor marketingvragen contact op met ons fantastische klantenservice, die graag voor u klaar staan bij alle vragen.

Geef uw klanten en medewerkers een doordacht, praktisch geschenk met conferentietassen. Kies uit een breed scala aan producten van National Pen en voeg uw bedrijfsnaam, logo en gegevens toe voor de perfecte manier om uw branding een boost te geven op het werk, op straat of zelfs op het strand.