user icon Inloggen bag-delivery icon Bestelstatus credit-card icon Mijn factuur betalen question icon Help

  Elektronica Artikelen Bedrukken

  Geef het ultieme relatiegeschenk met onze gepersonaliseerde elektronische producten. Met een overvloed aan elektronica apparaten om uit te kiezen, kan uw bedrijf het perfecte ontwerp, stijl en kleur kiezen die aan uw eisen voldoet. Een fantastische manier om klanten te belonen of om uw bedrijf te onderscheiden van de concurrentie. Geef het ultieme relatiegeschenk met onze gepersonaliseerde elektronische producten. Met een overvloed aan elektronica apparaten om uit te kiezen, kan uw bedrijf het perfecte ontwerp, stijl en kleur kiezen die aan uw eisen voldoet. Een fantastische manier om klanten te belonen of om uw bedrijf te onderscheiden van de concurrentie. Geef het ultieme relatiegeschenk met onze gepersonaliseerde elektronische producten. Met een overvloed aan elektronica apparaten om uit te kiezen, kan uw bedrijf het perfecte ontwerp, stijl en kleur kiezen die aan uw eisen voldoet. Een fantastische manier om klanten te belonen of om uw bedrijf te onderscheiden van de concurrentie.zie minder

  Filteren op

  Gepersonaliseerde elektronica

  Geef uw klanten en werknemers een geschenk met gepersonaliseerde elektronica. Dit gulle, waardevolle en originele cadeau zal u onderscheiden van de concurrentie. Met een assortiment met elektronische producten zoals USB-sticks, accu's, zaklampen en luidsprekers zal er altijd iets bij uw bedrijf passen

  Verhoog uw productiviteit, verbeter de zichtbaarheid van uw merk en promoot uw bedrijf met gepersonaliseerde elektronica. Voeg uw bedrijfslogo en andere belangrijke informatie toe en u bent klaar. Of het nu gaat om een telefoonhouder of een handige USB-stick, uw klanten zullen uw producten steeds opnieuw gebruiken.

  Promotionele technologie

  Tegenwoordig gebruiken meer en meer mensen elke dag technologie. Wordt een essentieel onderdeel van het leven van uw klanten met gepersonaliseerde elektronica. Wat is een betere manier om uw naamsbekendheid te verbeteren en tegelijkertijd een nuttig en praktisch geschenk te geven waar uw klanten dol op zullen zijn? Koop grote hoeveelheden om uit te delen tijdens uw volgende beurs of bedrijfsevenement. Kies uit ons uitgebreide assortiment met betaalbare producten.

  Promotionele technologie is een fantastische aanvulling op grotere marketingcampagnes. Met opvallende kleuren, ontwerpen en stijlen om uit te kiezen, kunt u uw merk uniformeren. Of het nu gaat om telefoon- en tablethoesjes voor bedrijven die onderweg zijn of gepersonaliseerde USB-sticks voor op kantoor. Pens.com verkoopt moderne producten met uw naam erop.

  Val op met gepersonaliseerde elektronica

  Promotionele geschenken hoeven niet saai en eentonig te zijn. Bedrijven willen een impact maken met advertenties. Onderscheid u van de massa met een leuke, nieuwe micro-USB-ventilator, selfie sticks en fish eye-lenzen met clips. Het doel? Een gedenkwaardige impact maken

  Gepersonaliseerde elektronica is een fantastische manier om te laten zien dat u ertoe doet. Het drukproces is ook nog eens simpel en goedkoop. Of u nu elektronische weggeefartikelen voor op kantoor of een evenement bestelt, u kunt de nieuwste technologieën kiezen zoals Bluetooth-luidsprekers of draagbare accu's.

  Gepersonaliseerde elektronica is een attent geschenk voor zowel klanten als werknemers. Of u nu buiten vaste kaders denkt, eigenzinnige producten of juist praktische elektronica wilt, bij Pens.com vindt u de perfecte promotionele technologie voor uw bedrijf.

  MEER  BESPARINGEN

  Geef minder uit dankzij onze lageprijsgarantie. Als je het ergens voor minder vindt, trekken wij onze prijs gelijk. 

  MEER FLEXIBILITEIT

  Met onze optie Nu kopen, later betalen kun je meteen bestellen wat je nodig hebt. 

  MEER VERTROUWEN

  We belovengegarandeerd perfecte bedrukking: je bestelling is precies geproduceerd zoals jij die hebt goedgekeurd, anders zetten we het recht.