user icon Inloggen bag-delivery icon Bestelstatus credit-card icon Mijn factuur betalen question icon Help

  Koptelefoons En Oordopjes Bedrukken

  Zorg ervoor dat uw boodschap wordt ontvangen met ons brede assortiment van betaalbare promotionele hoofdtelefoons en oortelefoons. Kies uit verschillende stijlen, kleuren en merkopties voor het perfecte relatiegeschenk. Voeg uw bedrijfsnaam, logo of slogan toe aan deze hoogwaardige producten om uw bedrijfslogo te laten zien aan potentiële klanten. Zorg ervoor dat uw boodschap wordt ontvangen met ons brede assortiment van betaalbare promotionele hoofdtelefoons en oortelefoons. Kies uit verschillende stijlen, kleuren en merkopties voor het perfecte relatiegeschenk. Voeg uw bedrijfsnaam, logo of slogan toe aan deze hoogwaardige producten om uw bedrijfslogo te laten zien aan potentiële klanten. Zorg ervoor dat uw boodschap wordt ontvangen met ons brede assortiment van betaalbare promotionele hoofdtelefoons en oortelefoons. Kies uit verschillende stijlen, kleuren en merkopties voor het perfecte relatiegeschenk. Voeg uw bedrijfsnaam, logo of slogan toe aan deze hoogwaardige producten om uw bedrijfslogo te laten zien aan potentiële klanten. zie minder

  10 producten
  Filteren
  10 producten
  1
  20,28 €-28,40
  Bestel al vanaf 5 stuks
  Wordt binnen 2 werkdagen verzonden*
  2
  18,71 €-26,08
  Bestel al vanaf 5 stuks
  Wordt binnen 2 werkdagen verzonden*
  1
  0,58 €-1,02
  Bestel al vanaf 125 stuks
  Wordt binnen 2 werkdagen verzonden*
  1
  9,51 €-14,15
  Bestel al vanaf 5 stuks
  Wordt binnen 2 werkdagen verzonden*
  1
  14,48 €-20,92
  Bestel al vanaf 5 stuks
  Wordt binnen 2 werkdagen verzonden*
  1
  29,89 €-47,73
  Bestel al vanaf 10 stuks
  Wordt binnen 3 werkdagen verzonden*
  2
  11,97 €-17,52
  Bestel al vanaf 5 stuks
  Wordt binnen 2 werkdagen verzonden*
  1
  33,23 €-45,94
  Bestel al vanaf 5 stuks
  Wordt binnen 2 werkdagen verzonden*
  1
  1,03 €-2,08
  Bestel al vanaf 25 stuks
  Wordt binnen 2 werkdagen verzonden*
  1
  12,97 €-18,67
  Bestel al vanaf 2 stuks
  Wordt binnen 2 werkdagen verzonden*
  Toont 1 - 10 van de 10 producten

  Gepersonaliseerde oortelefoons & koptelefoons

  Verhoog het volume van uw volgende marketingcampagne met promotionele koptelefoons en oortelefoons van Pens.com.

  Zo zorgt u ervoor dat uw boodschap overal wordt gehoord. Bekijk ons uitgebreide assortiment met aangepaste koptelefoons en oortelefoons in verschillende stijlen, kleuren en merkopties.

  Relatiegeschenken van hoge kwaliteit

  Bedrukte artikelen en relatiegeschenken zijn een effectieve manier om indruk te maken op uw vaste klanten en potentiële klanten. Van koelkastmagneten tot flesopeners en zelfs ijskrabbers. Ze zorgen voor een geweldige eerste indruk. Sterker nog, ze zorgen voor een blijvende indruk en zijn nuttig waardoor ze niet worden weggegooid.

  Oortelefoons en koptelefoons tillen relatiegeschenken naar een hoger niveau. Of het nu gaat om muziek voor onderweg, een podcast tijdens de lunch of een audioboek voor het slapengaan, mensen kunnen ze elke dag gebruiken.

  En de gepersonaliseerde oortelefoons en koptelefoons promoten uw merk bij iedereen in de buurt. Uw glanzende bedrijfslogo is voor iedereen zichtbaar. Of het nu in de trein of op kantoor is, mensen zullen uw naam herkennen en onder de indruk zijn van uw promotiecampagne.

  Gepersonaliseerde oortelefoons en koptelefoons zijn cadeau dat constant wordt gebruikt – door gebruikers en uw merk.

  Gepersonaliseerd voor uw bedrijf

  Pens.com heeft een uitgebreid assortiment met verschillende stijlen – allemaal met geweldige geluidskwaliteit. Slimme en eenvoudige oortelefoons of zelfs volledige koptelefoons. Allemaal met dezelfde hoge kwaliteit en snelle levering.

  Met standaard 3.5 mm stereostekkers kunnen onze koptelefoons en oortelefoons worden gebruikt met de meeste smartphones, digitale mediaspelers, laptops en desktopcomputers.

  Waarom gaat u niet all-in met oortelefoons of koptelefoons met Bluetooth? Bluetooth levert een draadloze ervaring waar iedereen dol op zal zijn. Als u echt indruk wilt maken, combineert u een draadloze koptelefoon met een draagbare accu voor het ultieme entertainmentgeschenk.

  Moet het bij uw merk passen? Onze promotionele oortelefoons en koptelefoons zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. U kunt zelfs kiezen waar uw logo's worden weergegeven. Voor oortelefoons zijn gepersonaliseerde hoesjes beschikbaar.

  Met lage minimum bestellingen en geweldige prijzen hoeft u niet alles in 1 keer te bestellen. Bij Pens.com kiest u uit een breed assortiment met producten en ziet u wat goed voor u werkt.

  MEER  BESPARINGEN

  Geef minder uit dankzij onze lageprijsgarantie. Als je het ergens voor minder vindt, trekken wij onze prijs gelijk. 

  MEER FLEXIBILITEIT

  Met onze optie Nu kopen, later betalen kun je meteen bestellen wat je nodig hebt. 

  MEER VERTROUWEN

  We beloven gegarandeerd perfecte bedrukking: je bestelling is precies geproduceerd zoals jij die hebt goedgekeurd, anders zetten we het recht.