Powerbanks

Zorg ervoor dat de apparaten van uw klanten altijd gereed zijn om te leveren. Bied uw klanten lichtgewicht, gepersonaliseerde, draagbare powerbanks aan. Met gedurfde ontwerpen, opvallende kleuren en een scala aan vermogens, denken uw klanten telkens aan u wanneer ze hun elektronica opladen.

Gepersonaliseerde Power Banks

Gepersonaliseerde Powerbanks van merken zijn een innovatieve, effectieve manier om uw bedrijf te promoten bij klanten die constant onderweg zijn. Met modern apparaten die altijd geen energie meer hebben, staat uw compacte powerbank altijd voor u klaar om te helpen.

Kies uit verschillende oplaadapparaten en telefoonaccessoires. Verkrijg de perfecte kleur, ontwerp, vorm en geheugencapaciteit om aan uw eisen te voldoen. Gepersonaliseerde powerbanks geven die extra boost wanneer u die het meest nodig hebt. Ze zijn een populaire keuze voor iedereen met een draagbaar elektronisch apparaat.

Betaalbare gepersonaliseerde producten

We zijn er allemaal geweest. Onze telefoon is leeg en u heeft geen toegang tot een stopcontact. Daar komt een powerbank te pas. In deze digitale wereld is het belangrijker dan ooit om 100 procent te blijven. Dat is de reden waarom onze hoogwaardige telefoonladers en USB-poorten de ideale pratische weggever zijn.

Het stimuleren van uw bedrijf hoeft ook geen arm en been te kosten. Met onze betaalbare op maat gemaakte powerbanks kunt u uw merk efficiënt promoten terwijl u onderweg bent. Kies gedurfde ontwerpen met veel power in zakformaat of het nu duurzame aluminium opladers zijn of duurzame, slanke bamboo powerbanks voor een modern merkimago.

Blijf ingeschakeld

Bij National Pen begrijpen we hoe belangrijk het is om verbonden te blijven met uw klanten en medewerkers. Daarom bieden we een reeks hoogwaardige bedrukte en gegraveerde powerbanks in verschillende stijlen en vormen. Onze powerbanks kunnen volledig worden aangepast aan uw eisen. Ontdek de kracht van graveringen, met oplaadapparaten die reiken van capaciteiten vanaf 2000Mah tot 12000Mah.

Aangepaste power bank-opladers zijn de ideale metgezel voor lange reizen en drukke schema's. Of het nu gaat om een slanke creditcard powerbank die discreet in de zakken van uw zakelijke klanten past. Of een handige zakformaat, noodsleutelhangerlader voor studenten die constant aan hun schermen zijn vastgelijmd. Met Micro USB-oplaadkabels en grote stroombronnen kunt u ervoor zorgen dat de smartphones, mp3-spelers en tablets van uw klanten gereed zijn wanneer ze ze het meest nodig hebben.

Geef uw klanten het geschenk van stroom met draagbare, promotionele powerbank-opladers. Of u nu kiest voor een discreet, slank ontwerp of een gedurfde, moderne uitstraling, hier bij National Pen vindt u het perfecte oplaadaccessoire voor uw bedrijf.