user icon Inloggen bag-delivery icon Bestelstatus credit-card icon Mijn factuur betalen question icon Help

  Docks & Kabels met uw logo Bedrukken

  Help uw klanten verbonden te blijven met onze gepersonaliseerde opladers en kabels. Kies uit een reeks gedurfde ontwerpen, vermogens en unieke functies. U kunt uw naamsbekendheid vergroten en ervoor zorgen dat de apparaten van uw klanten volledig opgeladen blijven, zelfs wanneer ze onderweg zijn. Help uw klanten verbonden te blijven met onze gepersonaliseerde opladers en kabels. Kies uit een reeks gedurfde ontwerpen, vermogens en unieke functies. U kunt uw naamsbekendheid vergroten en ervoor zorgen dat de apparaten van uw klanten volledig opgeladen blijven, zelfs wanneer ze onderweg zijn. Help uw klanten verbonden te blijven met onze gepersonaliseerde opladers en kabels. Kies uit een reeks gedurfde ontwerpen, vermogens en unieke functies. U kunt uw naamsbekendheid vergroten en ervoor zorgen dat de apparaten van uw klanten volledig opgeladen blijven, zelfs wanneer ze onderweg zijn. zie minder

  Filteren op

  Gepersonaliseerde opladers en kabels

  Wees de helpende hand die uw klanten nodig hebben met draagbare branded opladers en kabels van hoge kwaliteit. Pens.com heeft een reeks slanke ontwerpen, compacte formaten en krachtige capaciteiten. Vertaling? We hebben het perfecte promotieproduct om uit te delen op beurzen of op kantoor.

  Mobiele apparaten zijn in de loop van de tijd verfijnder en hightech geworden. Maar een ding dat niet met deze verbetering is meegegaan is de batterijduur van telefoons. De promotionele telefoonaccessoires van Pens.com zijn de ideale, draagbare oplossing voor drukke klanten en relaties die constant onderweg zijn.

  Geef uw merk een boost

  Bij Pens.com begrijpen we het belang van opvallen. Daarom kunnen al onze promotionele oplaadkabels en apparaten worden aangepast aan uw bedrijf. Met een breed scala aan slanke stijlen en gewaagde kleuren kiest u de beste telefoonopladers om te graveren met uw merk en logo.

  Betaalbare ontwerpen plus snelle levering. U kunt een grote voorraad gepersonaliseerde opladers aanleggen om weg te geven bij uw volgende bedrijfs- of netwerkevenement. Het compacte ontwerp maakt ons assortiment promotionele opladers tot een praktische optie voor elke marketingcampagne. Met unieke functies zoals de 2-in-1 oplaadkabel of praktische 6-poorts USB-oplader laat u een geweldige en blijvende indruk achter op al uw klanten.

  Gepersonaliseerde telefoonaccessoires

  Onderscheid u van de concurrentie met gedurfde, innovatieve en unieke relatiegeschenken. De milieuvriendelijke lader op zonne-energie kan aan elk raam worden bevestigd met een geïntegreerde zuignap. Of de handige magnetische micro-USB-sleutelhanger, waarmee klanten hun telefoon onderweg kunnen gebruiken terwijl deze wordt opgeladen.

  Schiet uw klanten en medewerkers keer op keer te hulp met gepersonaliseerde iPhone-opladers en gepersonaliseerde USB-laadkabels. Kies een kleur die bij uw huisstijl past, voeg uw bedrijfsgegevens toe en kijk hoe snel deze worden opgepikt. Of het nu in de auto, thuis of zelfs in het vliegtuig is: uw klanten kunnen volledig opgeladen en up-to-date blijven met belangrijke telefoontjes en e-mails.

  Vergroot uw merkbekendheid met promotionele opladers en USB-laadkabels. Met betaalbare, hoogwaardige apparaten kan Pens.com u helpen uw bedrijf een boost te geven en op deze manier de hele dag in contact te houden met uw klanten.

  MEER  BESPARINGEN

  Geef minder uit dankzij onze lageprijsgarantie. Als je het ergens voor minder vindt, trekken wij onze prijs gelijk. 

  MEER FLEXIBILITEIT

  Met onze optie Nu kopen, later betalen kun je meteen bestellen wat je nodig hebt. 

  MEER VERTROUWEN

  We belovengegarandeerd perfecte bedrukking: je bestelling is precies geproduceerd zoals jij die hebt goedgekeurd, anders zetten we het recht.