Opladers & Adapters

Help uw klanten verbonden te blijven met onze gepersonaliseerde opladers en kabels. Kies uit een reeks gedurfde ontwerpen, vermogens en unieke functies. U kunt uw naamsbekendheid vergroten en ervoor zorgen dat uw klanten volledig opgeladen blijven, zelfs wanneer ze onderweg zijn.

Gepersonaliseerde Opladers en Kabels

Wees de helpende hand die uw klanten nodig hebben met draagbare laders en kabels van hoge kwaliteit. National Pen heeft een reeks slanke ontwerpen, compacte afmetingen en krachtige capaciteiten. Vertaling? We hebben het perfecte promotieproduct om uit te delen voor op beurzen of op kantoor.

Mobiele apparaten zijn in de loop van de tijd verfijnder en hightech geworden. Maar een ding dat niet met deze verbetering is geëvenaard, is de batterijduur van telefoons. De promotionele telefoonaccessoires van National Pen zijn de ideale, draagbare oplossing voor drukke klanten en relaties die constant onderweg zijn.

Geef uw merk kracht

Bij National Pen begrijpen we het belang van opvallen. Daarom kunnen al onze promotionele oplaadkabels en apparaten worden aangepast aan uw bedrijf. Met een breed scala aan slanke stijlen en gewaagde kleuren, kiest u de bestie telefoonopladers om te graveren met uw merk en logo.

Betaalbare ontwerpen plus snelle levering. U kun teen groot aantal gepersonaliseerde opladers bij de hand hebben om uit teg even tijdens uw volgende bedrijfs- of netwerkevenement. Het compacte ontwerp maakt ons assortiment promotionele opladers eepraktische optie voor elke marketingcampagne. Met unieke functies zoals de 2-in-1 oplaadkabel of praktische 4 poorts USB-lader, laat u een geweldige blijvende indruk achter op al uw klanten.

Gepersonaliseerde telefoon accessoires

Onderscheid u van de concurrentie met gedurfde, innovatieve en unieke relatiegeschenken. De milieuvriendelijke lader op zonne-energie kan aan elk raam worden bevestigd met een geïntegreerde zuignap. Of de handige micro-USB-sleutelhanger kan klanten helpen hun smartphone onderweg te gebruiken tijdens het opladen.

Schiet uw klanten en medewerkers keer op keer te hulp met gepersonaliseerde iPhone-opladers en gepersonaliseerde USB-laadkabels. Kies eenvoudig een kleur die past bij uw huisstijl, voeg uw bedrijfsinformatie toe en kijk hoe snel deze worden opgenomen. Of het nu in de auto, thuis of zelfs in het vliegtuig is, uw klanten kunnen volledig opgeladen en up-to-date blijven met belangrijke telefoontjes en e-mails.

Vergroot uw naamsbekendheid met gepersonaliseerde opladers en USB-laadkabels. Met betaalbare, hoogwaardige apparaten kan National Pen u helpen uw bedrijf in de kijker te spelen en u op deze manier de hele dag in contact te houden met uw klanten.