USB-Sticks

Laad waardevolle bedrijfsinformatie achter, graveer uw merknaam en deel populaire USB-sticks uit tijdens uw volgende bedrijfsevenement. Met gedurfde ontwerpen, slanke kleuren en een reeks handige functies worden uw klanten elke keer herinnerd aan uw bedrijfswaarden wanneer ze hun computerscherm laden.Help uw klanten verbonden te blijven met onze gepersonaliseerde opladers en kabels. Kies uit een reeks gedurfde ontwerpen, vermogens en unieke functies. U kunt uw naamsbekendheid vergroten en ervoor zorgen dat uw klanten volledig opgeladen blijven, zelfs wanneer ze onderweg zijn.

Filteren op

Verkrijgbaar in deze kleuren

0 Geselecteerd - 11 Items

Afdrukmethode

Meer

USB-Capaciteit

Meer

Prijs (€)

Gepersonaliseerde USB Sticks

USB-sticks van merken zijn een populaire en effectieve manier om uw bedrijf te promoten bij zowel nieuwe als bestaande klanten. Ze zijn zeer nuttig en handig klein en draagbaar. Waar uw klanten ook zijn, wat ze ook doen, uw USB-stick kan onderweg bij hen zijn.

Met een scala aan formaten, ontwerpen en functies zijn de USB-sticks van National Pen een snelle en eenvoudige manier om de naamsbekendheid te vergroten. Iedereen heeft immers overal behoefte aan een draagbaar opslagsysteem, toch? Zorg ervoor dat uw merk de volgende keer dat iemand in nood is, te hulp komt.

Bedrijfsgeschenken

Maak een geweldige eerste indruk van uw volgende bedrijfsevenement of zakelijke bijeenkomst. Deel nuttige geheugensticks uit aan potentiële klanten. Bovendien kunt u uw USB-sticks zelfs vooraf laden met waardevolle informatie en inhoud over uw merk. Dus, naast het geven van uw klanten en klanten een praktisch, nuttig geschenk, promoot u het beste van uw bedrijf met minimale inspanning.

USB-apparaten zijn niet alleen voor zakelijke en zakelijke klanten. Ze maken ook een grote herinnering voor afgestudeerden, schoolverlaters en potentiële nieuwe leerlingen op de oriëntatiedag. Kies een traditionele promotionele USB-stick, met 8 GB geheugen, en kijk toe terwijl uw studenten deze door hun opleiding voeren. Of kies iets eigens, zoals de ovale houten USB, compleet met 16 GB opslag en een handige sleutelhangerbevestiging voor gebruik onderweg.

Maak het verschil met geschenken van hoge kwaliteit

Bij National Pen begrijpen we dat alle merken verschillend zijn. Daarom streven we ernaar om verschillende apparaten aan te bieden. Wij geven bedrijven de vrijheid om het juiste product voor hen te kiezen. Pronk met uw unieke, moderne merkimago met de stijlvolle penvormige USB-stick. Dit nieuwe geschenk combineert een pen, touchscreen-stylus en een 16 GB USB en heeft een aantal functies voor dagelijks gebruik. Dat maakt het de ideale keuze voor zakelijke geschenken.

Als u uw dank wilt betuigen aan langdurige werknemers of klanten, combineert de USB in lederen stijl een strakke vormgeving en handige functionaliteit. Met een slanke lederen behuizing en handige magnetische clip, maakt deze met laser gegraveerde geheugenstick een geweldige aanvulling op elk kantoor of bureau. Of leg een gedurfde verklaring af en druk uw dank uit met een kosteneffectieve, slimme power USB. Door een geheugenapparaat van 8 GB en een powerbank van 2200 mAh te combineren, is dit gereedschap perfect voor technologiebedrijven en voor mensen die op slimme apparaten trainen.

Of leg een gedurfde verklaring af en druk uw dank uit met een kosteneffectieve, slimme power USB. Door een geheugenapparaat van 8 GB en een powerbank van 2200 mAh te combineren, is dit gereedschap perfect voor technologiebedrijven en voor mensen die op slimme apparaten trainen.

Geef uw klanten en medewerkers een modern, nuttig en doordacht geschenk met een aangepaste USB-stick. Of u nu gewaagd bent met een eigenzinnig ontwerp of kiest voor een strakke, moderne look, met National Pen vindt u de perfecte flashdrive voor uw bedrijf.