USB Sticks Bedrukken

Laad waardevolle bedrijfsinformatie achter, graveer uw merknaam en deel populaire USB-sticks uit tijdens uw volgende bedrijfsevenement. Met gedurfde ontwerpen, slanke kleuren en een reeks handige functies worden uw klanten elke keer weer herinnerd aan uw bedrijfswaarden wanneer ze hun computerscherm inschakelen. Laad waardevolle bedrijfsinformatie achter, graveer uw merknaam en deel populaire USB-sticks uit tijdens uw volgende bedrijfsevenement. Met gedurfde ontwerpen, slanke kleuren en een reeks handige functies worden uw klanten elke keer weer herinnerd aan uw bedrijfswaarden wanneer ze hun computerscherm inschakelen. Laad waardevolle bedrijfsinformatie achter, graveer uw merknaam en deel populaire USB-sticks uit tijdens uw volgende bedrijfsevenement. Met gedurfde ontwerpen, slanke kleuren en een reeks handige functies worden uw klanten elke keer weer herinnerd aan uw bedrijfswaarden wanneer ze hun computerscherm inschakelen. zie minder

Filteren op

Gepersonaliseerde USB-sticks

USB-sticks bedrukken met een merknaam is een populaire en effectieve manier om uw bedrijf te promoten bij zowel nieuwe als bestaande klanten. Ze zijn zeer nuttig, klein en draagbaar. Waar uw klanten ook zijn, wat ze ook doen, ze kunnen hun USB-sticks met logo altijd onderweg bij zich hebben.

Met een scala aan formaten, ontwerpen en functies vormen de USB-sticks van National Pen een snelle en eenvoudige manier om de naamsbekendheid te vergroten. Iedereen heeft immers altijd behoefte aan een draagbaar opslagsysteem, toch? Zorg ervoor dat uw merk de redder in de nood is wanneer iemand de volgende keer hulp nodig heeft.

Zakelijke geschenken

Maak een geweldige eerste indruk van uw volgende bedrijfsevenement of zakelijke bijeenkomst. Deel nuttige geheugensticks uit aan potentiële klanten. Bovendien kunt u uw USB-sticks zelfs vooraf laden met waardevolle informatie en inhoud over uw merk. U geeft dus niet alleen uw klanten een praktisch, nuttig geschenk, maar promoot ook nog eens de voordelen van uw bedrijf met minimale inspanning.

USB-apparaten zijn niet alleen geschikt voor zakelijke klanten. Ze vormen ook een prima herinnering voor afgestudeerden, schoolverlaters en potentiële nieuwe leerlingen tijdens de oriëntatiedag. Kies voor traditionele promotionele USB-sticks, met 8 GB geheugen, en kijk toe terwijl uw studenten deze tijdens hun opleiding gebruiken. Of kies iets eigentijds, zoals de ovale houten USB, compleet met 16 GB opslag en een handige sleutelhangerbevestiging voor gebruik onderweg.

Maak een verschil met geschenken van hoge kwaliteit

Bij National Pen begrijpen we dat alle merken verschillend zijn. Daarom streven we ernaar om een reeks verschillende apparaten aan te bieden. Wij geven bedrijven de vrijheid om het juiste product voor hen te kiezen. Pronk met uw unieke, moderne merkimago met de stijlvolle penvormige USB-stick. Dit nieuwe geschenk combineert een pen, touchscreen-stylus en een 16 GB USB en heeft een aantal functies voor dagelijks gebruik. Dat maakt het de ideale keuze voor zakelijke geschenken. Dus laat uw USB-pennen bedrukken.

Als u uw dank wilt betuigen aan langdurige werknemers of klanten, combineert de USB in lederstijl een strakke vormgeving en handige functionaliteit. Met een slanke lederen behuizing en handige magnetische clip, vormt deze lasergegraveerde geheugenstick een geweldige aanvulling op elk kantoor of bureau. Of maak een gedurfd statement en breng uw dank tot uitdrukking met een kosteneffectieve, slimme power-USB. Doordat het een geheugenapparaat van 8 GB combineert met een powerbank van 2200 mAh, is dit hulpmiddel perfect voor technologiebedrijven en voor mensen die met slimme apparaten werken.

Geef uw klanten en medewerkers een modern, nuttig en doordacht geschenk met een aangepaste USB-stick. Of u nu voor opvallend gaat met een eigenzinnig ontwerp of kiest voor een strakke, moderne look, met National Pen vindt u de perfecte flashdrive voor uw bedrijf.