Sleutelhangers

Sleutelhangers met een merk zijn een duurzame en kosteneffectieve manier om uw bedrijf te promoten. Verbeter de klantenloyaliteit en laat uw bedrijfsgegevens en logo bedrukken voor zichtbaarheid. Bekijk ons ​​brede assortiment multifunctionele sleutelhangers, van flesopeners tot zaklampen, in een breed scala aan kleuren en stijlen die bij uw merk passen.

Filteren op

Verkrijgbaar in deze kleuren

0 Geselecteerd - 16 Items

Afdrukmethode

Meer

Prijs (€)

Gepersonaliseerde Sleutelhangers voor Uw Zaak

Zakelijke sleutelhangers zijn de perfecte manier om moeiteloos uw merk de klok rond te promoten. Ze zijn aanpasbaar, handig en voordelig.

Het belangrijkste is dat promotionele sleutelhangers uw bedrijfs weken, maanden en zlefs jaren na een eerste vergadering of aankoop voorop kunnen houden. Ze zijn een effectieve promotiestrategie met langdurige resultaten.

De sleutel tot het hart van uw klanten

Wie houdt er niet van een weggevertje? Met gepersonaliseerde sleutelhangers kan uw bedrijf klanten belonen met een gratis, persoonlijk geschenk. Kortom, ze zijn een geweldige manier om een langdurige eerste indruk van uw merk teg even. Maar dat is niet alles.

vPromotionele sleutelhangers zijn ook de sleutel tot hun zakken – op meer dan één manier. Zodra ze zijn bevestigd aan de sleutels van uw klanten, dienen ze als een constante herinnering aan uw bedrijf, overal waar ze komen, elke dag. Natuurlijk kan dit in de loop van de tijd leiden tot meer vragen, verbeterde merkloyaliteit en een beter resultaat.

Multifunctionele sleutelhangers

Multifunctionele bedrukte sleutelhangers bieden nog meer voordelen. Of het nu gaat om een zaklamp, flesopener, sleutelhangers kunnen worden geleverd met allerlei handige hulpmiddelen. Van metalen USB-sticks en bagagelabels tot zakmessen, ijskrabbers en zelfs zakelijke teddybeer-sleutelhangers - er is zoveel om uit te kiezen met National Pen. Kiezen voor een sleutelhanger die ook als handig hulpmiddel fungeert, is een absolute must om ervoor te zorgen dat ze populair zijn bij uw volgende evenement en daarna regelmatig worden gebruikt.

Naast het meenemen van uw merksleutelring, krijgen ze het uit om het te gebruiken wanneer ze gaan winkelen of zin hebben in een biertje. Vanzelfsprekend betekent dat nog meer bekendheid voor uw merk - zowel voor de klant als voor de mensen om hen heen. Karabijnhaak sleutelhangers maken het zelfs gemakkelijk om sleutels aan tassen, riemen of lanyards te bevestigen - zodat iedereen uw merk kan zien.

Een breed scala aan gepersonaliseerde sleutelhangers

Bij National Pen zijn er talloze manieren om sleutelhangers te personaliseren. U kunt kiezen uit een breed scala aan stijlen, kleuren en sleutelhangers.

Welke kleur heeft uw bedrijf? Een sterk blauw, gewaagd rood of levendig geel? Wat het ook is, het is een belangrijk onderdeel van uw merk. Met National Pen kunt u kiezen uit een scala aan sleutelhangers in kleur om de juiste look voor uw bedrijf te vinden. Personaliseer uw sleutelhanger met bedrijfsdetails - zoals de naam, het bedrijfslogo en de slogan.

Gepersonaliseerde sleutelhangers voor evenementen

Sleutelhangers zijn het perfecte promotieproduct voor verschillende evenementen. Een beurs bezoeken? Geef bezoekers een persoonlijk cadeau door uw stand te vullen met aantrekkelijke gepersonaliseerde sleutelhangers. Voeg uw bedrijfsnaam, nummer en e-mailadres toe, zodat ze precies weten hoe ze contact kunnen opnemen voor een vervolgonderzoek. Het is als een visitekaartje dat ze niet weggooien.

Zakelijke sleutelhangers kunnen ook functioneren als gratis, promotionele merchandise zowel voor in de winkel als online. Stuur klanten een sleutelhanger met hun online aankoop, als een leuke prijs voor een wedstrijd of houd uw winkel vol met sleutelhangers om uit te delen aan bezoekers en klanten. Voordat u het weet zullen uw klanten binnenkort uw site of winkel opnieuw bezoeken, met een constante herinnering van hun aankoop die aan hun sleutels hangt.

Met National Pen is de hemel de limiet voor promotionele sleutelhangers. Voor geweldige prijzen, snelle levering en gegarandeerde tevredenheid, kiest u vandaag uit de door ons brede assortiment van multifunctionele sleutelhangers.