Sleutelhangers met uw logo Bedrukken

Sleutelhangers met een merk zijn een duurzame en kosteneffectieve manier om uw bedrijf te promoten. Verbeter de klantenloyaliteit en laat uw bedrijfsgegevens en logo bedrukken voor zichtbaarheid. Bekijk ons ​​brede assortiment multifunctionele sleutelhangers, van flesopeners tot zaklampen, in een breed scala aan kleuren en stijlen die bij uw merk passen. Sleutelhangers met een merk zijn een duurzame en kosteneffectieve manier om uw bedrijf te promoten. Verbeter de klantenloyaliteit en laat uw bedrijfsgegevens en logo bedrukken voor zichtbaarheid. Bekijk ons ​​brede assortiment multifunctionele sleutelhangers, van flesopeners tot zaklampen, in een breed scala aan kleuren en stijlen die bij uw merk passen. Sleutelhangers met een merk zijn een duurzame en kosteneffectieve manier om uw bedrijf te promoten. Verbeter de klantenloyaliteit en laat uw bedrijfsgegevens en logo bedrukken voor zichtbaarheid. Bekijk ons ​​brede assortiment multifunctionele sleutelhangers, van flesopeners tot zaklampen, in een breed scala aan kleuren en stijlen die bij uw merk passen.zie minder

Filteren op

Gepersonaliseerde sleutelhangers voor uw bedrijf

Zakelijke sleutelhangers zijn de perfecte manier om uw merk probleemloos de hele dag te promoten. Ze zijn aanpasbaar, handig en voordelig.

Het belangrijkste is dat door promotionele sleutelhangers uw bedrijf weken, maanden en zelfs jaren na een eerste ontmoeting of aankoop in iemands hoofd blijft zitten. Ze zijn een effectieve promotiestrategie met langdurige resultaten.

De sleutel tot het hart van uw klanten

Wie houdt er nou niet van een weggevertje? Met gepersonaliseerde sleutelhangers kan uw bedrijf klanten belonen met een gratis, gepersonaliseerd geschenk. Kortom, ze zijn een goede manier om een blijvende eerste indruk van uw merk te geven. Maar dat is niet alles.

Promotionele sleutelhangers zijn ook de sleutel tot hun zakken – op meer dan één manier. Zodra ze aan de sleutels van uw klanten zitten, dienen ze als een constante herinnering aan uw bedrijf, overal waar ze komen, elke dag. Uiteraard kan dit in de loop van de tijd leiden tot meer vragen, verbeterde merkloyaliteit en een betere winst.

Multifunctionele sleutelhangers

Multifunctionele bedrukte sleutelhangers bieden nog meer voordelen. Of het nu gaat om een zaklamp, munthouder voor winkelwagens of flesopener, sleutelhangers kunnen worden geleverd met allerlei handige hulpmiddelen. Van metalen USB-sleutelhangers en bagagelabels tot zakmessen, ijskrabbers en zelfs zakelijke teddybeer-sleutelhangers – er is zoveel om uit te kiezen met National Pen. Kiezen voor een sleutelhanger die ook als handig hulpmiddel fungeert, is een absolute must om ervoor te zorgen dat ze op uw volgende evenement populair zijn en daarna regelmatig worden gebruikt.

Ze hebben niet alleen een sleutelring met uw merk bij zich, ze halen hem ook te voorschijn wanneer ze gaan winkelen of zin hebben in een biertje. Vanzelfsprekend betekent dat nog meer bekendheid voor uw merk - zowel voor de klant als voor de mensen erom heen. Karabijnhaak sleutelhangers maken het zelfs gemakkelijk om sleutels aan tassen, riemen of lanyards te bevestigen - zodat iedereen uw merk kan zien. Dus kies voor sleutelhangers met logo. Of ga voor sleutelhangers met tekst.

Een breed scala aan gepersonaliseerde sleutelhangers

Bij National Pen zijn er talloze manieren om sleutelhangers te personaliseren. U kunt kiezen uit een breed scala aan stijlen, kleuren en sleutelhangers.

Welke kleur heeft uw bedrijf? Hardblauw, gewaagd rood of levendig geel? Wat het ook is, het is een belangrijk onderdeel van uw merk. Bij National Pen kunt u kiezen uit een scala aan gekleurde sleutelhangers om de juiste look voor uw bedrijf te vinden. Personaliseer uw sleutelhanger met bedrijfsdetails - zoals de naam, het bedrijfslogo en de slogan.

Gepersonaliseerde sleutelhangers voor evenementen

Sleutelhangers zijn het perfecte promotieproduct voor verschillende evenementen. U bezoekt een beurs? Geef bezoekers een persoonlijk cadeau door uw stand te vullen met aantrekkelijke gepersonaliseerde sleutelhangers. Voeg uw bedrijfsnaam, telefoonnummer en e-mailadres toe, zodat ze precies weten hoe ze contact kunnen opnemen als ze meer willen weten. Het is als een visitekaartje dat ze niet weggooien. Dus sleutelhangers met naam zijn een perfecte keuze.

Zakelijke sleutelhangers werken ook als gratis, promotionele merchandise zowel voor in de winkel als online. Stuur klanten een sleutelhanger met hun online aankoop, als een leuke prijs voor een wedstrijd of vul uw winkel met sleutelhangers om uit te delen aan bezoekers en klanten. Voordat u het weet bezoeken uw klanten uw site of winkel binnenkort opnieuw, met een constante herinnering van hun aankoop die aan hun sleutels hangt.

Bij National Pen is alles mogelijk met promotionele sleutelhangers. Voor geweldige prijzen, snelle levering en gegarandeerde tevredenheid, kiest u vandaag uit de door ons brede assortiment van multifunctionele sleutelhangers.