Zaklamp Sleutelhangers

Verlicht de functionaliteit en vrijgevigheid van uw merk met heldere, gedurfde en betaalbare sleutelhangers van National Pen. Met het handige lampje dat opschijnt zult u zeker een indruk achterlaten op potentiële klanten met deze eigenzinnige sleutelhangers. Kies uit ons assortiment stijlen en ontwerpen om uw merk perfect weer te geven.

Filteren op

Verkrijgbaar in deze kleuren

0 Geselecteerd - 15 Items

Afdrukmethode

Meer

Prijs (€)

Promotionele Sleutelhangers & Zaklamp

Laat uw merk stralen met hoogwaardige, duurzame sleutelhangers van National Pen. Voeg eenvoudig uw merkinformatie en logo toe en u hebt een populair, nieuw promotieproduct dat nooit op de achtergrond zal vervagen. Kies vandaag nog uit ons assortiment stijlen en kleuren.

Met grote of kleine ontwerpen en krachtige LED-verlichting, passen deze merk sleutelhnagers comfortable op sleutelhangers en in zakken en handtassen. Met praktische functies voor verschillende doeleinden, blijft uw merk continu zichtbaar zonder het risico te lopen ongebruikt en vergeten te worden.

Lasergegraveerde sleutelhangers

Ga traditioneel en eenvoudig met de gepersonaliseerde LED-sleutelringlamp op batterijen. Denk niet in hokjes en ga voor de leuke , unieke en eigenzinnige duim LED-zaklamp, National Pen heeft een aantal ontwerpen die passen bij uw individuele merkstijl.

Is uw motor- of ingenieursbureau op zoek naar een nuttig en promotieproduct om uit te delen op beurzen, evenementen of na een dienst? De Handi-bandenspanningsmeter en -sleutellicht laten uw bedrijf stevig in de hoofden van klanten en bieden een duidelijk teken van goodwill voor klanten en potentiële klanten.

Lasergegraveerd LED lampjes

Kies een krachtige sleutelhanger met onbeperkte promotiekracht en kies voor het Carina Dynamo-sleutellicht. Met een opwind-stroomsysteem zal dit promotietool nooit opgaan. Het is ook veel milieuvriendelijker!

Of geef uw klanten een beetje meer met de handige Maxx 6-functie sleutellicht. Met een heldere LED-lamp en 2 verschillende schroevendraaierkoppen, komt dit promotietool in een aantal situaties van pas. Vertaling? Uw merkproduct wordt doorgegeven aan een aantal gebruikers, waardoor uw naamsbekendheid wordt vergroot.

Promoot de leuke en eigenzinnige kant van uw bedrijf met de nieuwe Force Zaklamp. Met slechts één klik op de knop fleuren 3 heldere LED-lampen elke donkere ruimte op. Voeg uw merknaam en bericht toe naast het gloeiende vat voor een verlichte merkbekendheid.

Van de leuke en eigenzinnige zaklamp met lichtzwaard tot een unieke Gadget-mannetje 3-in-1 sleutelhanger, we hebben een assortiment van zaklampen voor elke behoefte. En met de flesopener, het meetlint en het heldere LED-licht van het Gadget-mannetje is er geen einde aan de functies van deze aantrekkelijke sleutelhanger.

Helder, krachtig en betaalbaar – LED-sleutelhanger zaklantaarns hebben een aantal functies en stijlen voor elk merk en elke organisatie. Kies de perfecte kleur voor uw afbeelding, selecteer een ontwerp dat bij u past en laat ons de rest doen. Met snelle levering en toegewijde klantenservice zijn we de nummer één keuze voor promotionele producten.