Keycords

Gepersonaliseerde lanyards of draagkoorden zijn een essentieel item voor uw eigen personeel of zelfs uw klanten. Wat is een betere manier om uw merk te promoten dan het constant rond de hals van uw klanten te laten zien? Kies uit een brede selectie ontwerpen en kleuren die bij uw bedrijf passen, met uw naam en logo voor onbeperkte zichtbaarheid van het merk.

Gepersonaliseerde lanyards

Gepersonaliseerde lanyards zijn het perfecte promotiegeschenk voor klanten en medewerkers. Perfect om sleutels, ID-badges en toegangskaarten voor onderweg te bewaren. Of het nu op kantoor is of tijdens uw volgende netwerkevenement, individuen zullen dit handige geschenk waarderen.

De keuze is aan u bij National Pen, met ons brede scala aan stijlen, ontwerpen en merkopties. Kies eenvoudig uw favoriete promotielanyard en pas hem aan met uw bedrijfsnaam en bedrijfslogo. Klanten worden elke dag aan uw bedrijf herinnerd wanneer ze hun ID-badge of -pas gebruiken.

Hoogwaardige bedrukte lanyards

Bij National Pen zijn we experts in promotieproducten, waaronder bedrukte lanyards. Op maat bedrukte lanyards zijn een fantastische optie voor elk type bedrijf. Combineer voor de ultieme cadeauset met betaalbare badge- en kaarthouders. Deze combinatie is een effectieve keuze voor een aantal doeleinden, waaronder beveiliging, identificatie, reclame en promotie.

Word uw eigen lanyardontwerper en kies uit ons brede assortiment maten en kleuren. Van klassieke stijlen, gewaagde patronen en een eenvoudige lanyards, er is iets voor elk type marketingcampagne. Waarom geen tweekleurige koord met klittenbandsluiting voor een grappige stijl? Of kies voor een klassiek ontwerp voor ons Gatto-koord met een kunststof middenstuk dat nog een ruimte biedt voor logo-decoratie.

Goedkope gepersonaliseerde lanyards bedrukken voor uw volgende evenement

Val om de juiste redenen op tijdens uw volgende grote evenement – en nog lang daarna. Deze promotieartikelen zijn een eenvoudige en kosteneffectieve manier om uw bedrijfsbekendheid uit te breiden, uw imago te versterken en zelfs de beveiliging te verhogen. Deel ze uit op kantoor of op beurzen, congressen of marketingevenementen. Uw lanyard wordt binnenkort een lopende advertentie voor uw bedrijf. Goedkope keycords met naam zijn dus een goede keuze.

We bieden fantastische betaalbare aanbiedingen voor al onze gepersonaliseerde merchandise. Dit betekent dat u niet diep in de buidel hoeft te tasten om uw bedrijf te promoten. En maakt u zich geen zorgen over kwaliteit. Al onze promotionele lanyards zijn uitgerust met een afgescheiden sluiting op de neklus en een stevige metalen haakbevestiging.

Vind het perfecte praktische geschenk bij National Pen, met onze gepersonaliseerde, promotionele lanyards. Of u nu kiest voor gedurfde ontwerpen of klassieke stijlen, een gemerkte lanyard en badgehouder zijn de perfecte combinatie voor werknemers en klanten. Keycords bedrukken is ideaal voor u.