Multifunctionele Sleutelhangers

Blader door onze schroevendraaiers, LED-verlichters, meetlinten en nog veel meer. Het assortiment promotionele multi-tool sleutelhangers van National Pen heeft het perfecte gepersonaliseerde product voor iedereen. Laat een indruk achter en geef uw klanten het ideale geschenk met onze praktische sleutelhangers.

Promotionele Multi-Tool Sleutelhangers

Geef uw klanten een geschenk dat alleen maar blijft geven met ons assortiment gepersonaliseerde sleutelhangers met multifunctionaliteit. Onderscheid u van de menigte op beurzen. Maak impact op zakelijke bijeenkomsten. En geef potentiële klanten een herinnering aan uw praktische en leuke bedrijfsimago.

Schroevendraaiers, pennenmessen, LED-verlichting, waterpassen en nog veel meer. Onze multitool sleutelhangers bieden een aantal praktische en handige functies voor iedereen. Van bandspanningsmeters voor automobilisten tot sleutelhangers voor trolley-munten voor supermarkten en winkels, ons assortiment stijlen en ontwerpen is ideaal voor mensen die hun marketingcampagne willen verbeteren.

Gepersonaliseerde Multifunctionele sleutelhangers

Onze gepersonaliseerde multifunctionele sleutelhangers doen veel meer dan alleen uw sleutels bij elkaar houden. Met verschillende functies en toepassingen kunt u er zeker van zijn dat dit gepersonaliseerde geschenk jarenlang door een onbeperkt aantal mensen zal worden gebruikt. Een sleutelhanger met ijskrabber vindt bijvoorbeeld zijn permanente plek in auto's, zakken en handtassen, klaar voor gebruik zodra de vorst begint te verschijnen.

Wanneer een klant of medewerker een schroevendraaier, zaklamp of zelfs een meetlint nodig heeft, is uw merknaam het eerste wat ze op hun handige tool zien. Houd uw bedrijf voorop in hun gedachten met een herinnering aan de positieve associaties van uw bedrijf. Kies voor de Clip It-karabijnhaak & flesopener en zorg ervoor dat uw merknaam constant wordt bevestigd aan de tassen en sleutelhangers van klanten en medewerkers.

Plakband, zaklampen en gereedschap

Sla Habana 1m sleutelhangers van meetlint in voor uw bouw- of productiebedrijf. Ze zijn perfect om uit te delen op uw volgende beurs of evenement. De schuifvergrendelknop houdt de metertape op zijn plaats, gemakkelijk intrekbaar voor elke meetbehoefte. Op dezelfde manier heeft de mini-multi-bit schroevendraaier drie eenvoudig te gebruiken schroevendraaierkoppen, handig bij de hand wanneer u maar wilt.

Wilt u het leven van uw klanten makkelijker maken? Het LED-flitslicht en de trolleymunt-sleutelhanger kunnen voor elke winkelmoment gebruikt worden. Met duidelijke opdruk dient het lampje als een constante herinnering aan uw bedrijf voor iedereen die het gebruikt. Of ga nog een stap verder met uw promoties het handige zakmes met 7 functies, compleet met een blikopener en kurkentrekker. Voeg eenvoudig uw sleutels toe en merk dat u nooit meer in nood bent.

Vergroot uw naamsbekendheid en verhoog de klantloyaliteit met handige, praktische en betaalbare multitool sleutelhangers van National Pen. Bespaar tijd en geld en profiteer van de voordelen van een verhoogde omzet door voldoende multitool sleutelhangers te bestellen voor elke potentiële klant op de volgende beurs.