Winkelwagenmunt Sleutelhangers

Help uw klant mee met de gewone wekelijkse gewinkel door een leuke, eigenzinnige toevoeging aan de sleutels van klanten te geven. Onze gepersonaliseerde trolleytokens zijn een snelle en gemakkelijke manier om uw merknaam naar buiten te brengen. Kies eenvoudig een kleur en ontwerp, voeg uw belangrijkste bedrijfslogo toe en laat onze promotionele producten de rest van het werk doen.

Gepersonaliseerde Trolley Munt Sleutelhanger

Wees de merkheld in de volgende wekelijkse winkel van uw klanten met onze hoogwaardige collectie gepersonaliseerde sleutelhangers met trolleymunten. De trolleytokens van National Pen zijn leuk, kleurrijk en kosteneffectief en zijn het ideale promotieproduct, ongeacht uw bedrijf of organisatie.

Op weg naar de supermarkt om uw wekelijkse winkel te doen. Het laatste wat u wilt realiseren is dat u een tekort aan munten hebt voor de trolley. Met onze gemerkte sleutelhangers voor trolley-munten hoeft u zich nooit meer zorgen te maken dat u meerdere manden weer door de winkel sjouwt.

Maak winkelen gemakkelijker

Geef uw bedrijf een snelle en gemakkelijke boost met kwaliteitsvolle, handige trolleytoken sleutelhangers, gegraveerd met uw eigen huisstijl. Bij National Pen begrijpen we dat elk bedrijf anders is. Uw marketing zou dus ook anders moeten zijn. Ga niet op in de achtergrond. Val op en maak het verschil in het leven van potentiële klanten met een praktisch geschenk dat steeds opnieuw kan worden gebruikt.

Met voldoende ruimte om uw individuele personalisatie toe te voegen, is de metalen trolley sleutelhanger de ideale keuze voor merken en organisaties die indruk willen maken. Personaliseer uw eigen en bestel een aantal van deze handige producten die klaarstaan voor potentiële klanten en loyale medewerkers. Als de perfecte aanvulling op elke set sleutels, blijft uw gegraveerde boodschap voorop in de hoofden van klanten.

Stijlvol & praktisch geschenk

Zorg ervoor dat het uw merk is dat te hulp komt bij toekomstige winkelreizen. De Trolley-munthouder wordt geleverd in een slanke zwarte geschenkdoos, met een euromunt en een munt. Het is ideaal om uit uw zak of handtas te pakken wanneer u het het meest nodig hebt. Of onderscheid u nog meer van de concurrentie met een slanke en moderne Allegro-munthoudersleutelring, met een LED-lampje. Voeg eenvoudig uw belangrijkste bedrijfsinformatie toe, deel uw leuke sleutelhanger uit en kijk toe terwijl uw verkopen door het dak vliegen.

Wilt u pronken met de leuke, unieke kant van je bedrijf? De sleutelhanger het Gadget- mannetje is de perfecte manier om dit te doen. Met een toegevoegde flesopener en de handige trolleymunt is deze sleutelhanger zeker een hit bij zowel werknemers als klanten. Of, als u uw advertentiebudget laag wilt houden, is de sleutelhanger van de Shopping Coin Holder lichtgewicht, opvallend en betaalbaar. Verkrijgbaar in een aantal verschillende tinten, kunt u de perfecte kleur vinden die past bij uw merkimago.

Geef uw klanten een herinnering aan uw bedrijf elke keer dat ze een wekelijkse winkel doen met leuke, praktische en effectieve sleutelhangertjes met trolleymunten. National Pen-sleutelhangers combineren goedkoop met superieure kwaliteit en zorgen gegarandeerd voor een betere merkbekendheid en een grotere klantloyaliteit.