user icon Inloggen bag-delivery icon Bestelstatus credit-card icon Mijn factuur betalen question icon Help

  Kalender bedrukken

  Houd uw merk het hele jaar door tentoongesteld met een reeks bedrukte kalenders van Pens.com. Onze hoogwaardige kalenders zijn een nuttig geschenk voor klanten, klanten of werknemers. Het beste van alles is dat u uw logo en bedrijfsnaam van januari tot december op uw kalenders kunt laten personaliseren. Houd uw merk het hele jaar door tentoongesteld met een reeks bedrukte kalenders van Pens.com. Onze hoogwaardige kalenders zijn een nuttig geschenk voor klanten, klanten of werknemers. Het beste van alles is dat u uw logo en bedrijfsnaam van januari tot december op uw kalenders kunt laten personaliseren. Houd uw merk het hele jaar door tentoongesteld met een reeks bedrukte kalenders van Pens.com. Onze hoogwaardige kalenders zijn een nuttig geschenk voor klanten, klanten of werknemers. Het beste van alles is dat u uw logo en bedrijfsnaam van januari tot december op uw kalenders kunt laten personaliseren.zie minder

  Filteren op

  3 producten
  3 producten
  1
  5,48 €-8,27
  Bestel al vanaf 10 stuks
  Wordt binnen 3 werkdagen verzonden*
  1
  6,83 €-10,19
  Bestel al vanaf 10 stuks
  Wordt binnen 3 werkdagen verzonden*
  1
  7,87 €-11,48
  Bestel al vanaf 10 stuks
  Wordt binnen 3 werkdagen verzonden*
  Toont 1 - 3 van de 3 producten

  Maak elke dag reclame en laat een kalender drukken

  Houd je merk het hele jaar in het zicht van je klanten met een reeks kalenders met logo. Onze hoogwaardige bedrijfskalenders voor 2024 zijn een handig cadeau voor klanten en medewerkers. Geef wandkalenders cadeau als decoratie voor thuis en op het werk of laat je merk kantoren veroveren met bedrukte bureaukalenders. Zo zien en gebruiken klanten jouw logo elke dag opnieuw.

  Hoe kan een kalender laten drukken een voordeel zijn voor mijn bedrijf?

  Een kalender drukken biedt veel voordelen, zowel voor de ontvangers als voor jouw onderneming. Jouw bedrijf krijgt dagelijks zichtbaarheid die je op geen andere manier kunt krijgen. Een reclamebord, folder of visitekaartje maakt jouw logo niet elke dag zichtbaar zoals een kalender dat bij klanten doet. Een kalender geeft je ook de mogelijkheid jezelf alvast in de planning van je klanten te zetten door bepaalde datums of seizoenen te markeren, periodes wanneer je wilt dat je klanten aan jou denken. Je kunt gewoon een pen en kalender laten drukken en voilà, je staat op de agenda. De ontvangers zullen zeker blij zijn met deze kalenders met logo, niet alleen omdat ze daarmee dichter bij jouw merk zijn, maar omdat ze een behoefte in hun leven vervullen. Wandkalenders met schilderachtige afbeeldingen zijn uitstekende decoraties voor thuis of op kantoor en bureaukalenders geven met één blik overzicht tijdens het werk. Kalenders met logo kunnen allerlei formaten, stijlen en ontwerpen hebben en zijn eenvoudig in het dagelijks leven van je klanten in te passen, zodat je merk bij hen in gedachten blijft.

  Wat voor soorten kalenders bedrukken jullie voor 2024?

  Ben je klaar om jouw bedrijfskalenders voor 2024 te ontwerpen? We hebben heel veel opties om uit te kiezen. Van volledige jaarkalenders tot opties met een seizoenstintje, voor elke branche is er iets geschikts in onze collectie. Hier zijn een paar populaire stijlen die je vandaag nog kunt aanpassen:

  • Wandkalenders: Kalenders voor aan de muur zijn perfect voor zowel thuis als kantoor en zijn populair bij klanten en medewerkers. Kies uit wandkalenders met een volledig jaar die je logo 12 maanden lang presenteren, of zet het hoogseizoen van jouw bedrijf in het zonnetje met ontwerpen van 3-4 maanden.
  • Bureaukalenders: Als je je merk in het zicht wilt houden waar het 't meest wordt gebruikt, dan is het bureau van je klanten de perfecte plek voor een bedrijfskalender. Er zijn versies die klanten kunnen omslaan of opvouwen, dus kies een ontwerp dat past bij jouw unieke reclamestijl.
  • Opvouwbare kalenders: Maak het klanten makkelijk om de datum voor grote zakelijke evenementen en sales vrij te houden met opvouwbare kalenders voor mailings. Deze folders van zakformaat kun je gebruiken om je belangrijkste sales en meer uit te lichten. Ze zijn heel eenvoudig opvouwbaar en passen in een envelop samen met je nieuwsbrief of andere post.

  Wil je meer te weten komen over kalendertypen en hoe ze ooit zijn begonnen? Lees dan ons blog

  Wanneer moet ik grote oplages van kalenders printen voor mijn bedrijf?

  Het korte antwoord? Bestel ze nu. Hoe eerder je jouw bedrukte kalenders bestelt, hoe eerder je klanten zich kunnen voorbereiden om ze te wisselen als het nieuwe jaar er bijna is. Ideaal gezien moeten kalenders voor het komende jaar vroeg worden besteld, zodat ze op tijd kunnen worden ontworpen en ruim voor het eindejaarsseizoen bij je op de mat liggen. Laat met bestellen? Geen paniek! Er zijn allerlei soorten kalenders verkrijgbaar, van jaarkalenders tot seizoenskalenders. Ook een kalender die laat aankomt, kan nog maandenlang handig zijn voor je klanten en reclame maken. Wacht in het algemeen niet te lang met bestellen. Als je eenmaal weet wat je wilt en hoe je het gaat uitdelen, kun je de kalenders meteen bestellen zodat de beste tijd om ze te verspreiden niet ongemerkt voorbijgaat.

  Welke andere reclameproducten zijn goed om samen met kalenders te printen?

  Iedereen is dol op een mooie kalender, maar als je nog meer geeft, wordt je merk nog meer gezien. Hier zijn een paar vergelijkbare cadeaus die goed samengaan met kalenders met logo:

  • Pennen: Pennen zijn een goede combinatie met bijna alles. Als je je klanten een kalender met je logo gaat geven, hoort daar een bijpassende pen bij.
  • Bedrukte zakelijke agenda's: Een kalender op de muur is leuk, maar een bijpassende zakagenda als bonus is nog leuker. Met dit cadeauduo kunnen klanten, leveranciers en medewerkers hun planning thuis en onderweg afstemmen.
  • Bedrukte notitieblokken: Niet alle notities hebben een datum erbij nodig. Word onvergetelijk met een bedrukt notitieblok waarmee jouw merk op boodschappenlijstjes, takenlijstjes en krabbels staat.
  • Promotionele notitieboeken: Goede ideeën kunnen overal ontstaan. Het maakt niet uit of je klanten alleen een geheugensteuntje nodig hebben om later iets in te plannen of gewoon hun ideeën bij de hand willen houden, notitieboeken zijn een goede manier om ze die mogelijkheid te geven met jouw merk erop.

  MEER  BESPARINGEN

  Geef minder uit dankzij onze lageprijsgarantie. Als je het ergens voor minder vindt, trekken wij onze prijs gelijk. 

  MEER FLEXIBILITEIT

  Met onze optie Nu kopen, later betalen kun je meteen bestellen wat je nodig hebt. 

  MEER VERTROUWEN

  We beloven gegarandeerd perfecte bedrukking: je bestelling is precies geproduceerd zoals jij die hebt goedgekeurd, anders zetten we het recht.