Flessenopener Sleutelhangers

Leuke en eigenzinnige, maar toch praktische en populaire sleutelhangers voor flessenopeners zijn een vast gegeven in de meeste huishoudens. Of het nu een weggeefactie is voor klanten en relaties of een handig hulpmiddel voor medewerkers en personeel, het assortiment flessenopeners van National Pen combineert hoogwaardige ontwerpen met budgetvriendelijke prijzen.

Gepersonaliseerde Sleutelhanger & Flessenopener

Van feesten en barbecues tot bedrijfsevenementen en diners, sleutelhangers voor flessenopeners hebben ons vaker geholpen dan we kunnen tellen. Wat is een betere manier om uw merknaam te krijgen dan door uw logo te graveren op zo'n populair hulpmiddel?

Eigenzinnig, leuk en betaalbaar - sleutelhangers voor flessenopeners zijn het ultieme promotieproduct voor bedrijven en organisaties die willen opvallen. Geef ze aan potentiële klanten en loyale klanten als relatiegeschenken. Of deel ze uit op beurzen om de naamsbekendheid te vergroten. Hoe dan ook, gepersonaliseerde flesopener sleutelhangers zijn perfect voor alle merken.

Aangepaste sleutelhangers

Geef uw klanten en klanten iets om u aan te herinneren met een sleutelhanger voor een flesopener. Met zo'n populaire tool krijgt u de zekerheid dat uw aangepaste product keer op keer zal worden hergebruikt. Vertaling? Een onbeperkt aantal potentiële klanten komt oog in oog te staan met uw merk. Er is geen limiet op de promotiekracht van de sleutelhanger.

Zelfs als de flesopener zijn weg naar de bodem van uw lade vindt, kan uw opdruk een permanent kenmerk van iemands huis worden. Of kies een magnetische flesopener sleutelhanger en uw gegraveerde geschenk zal nooit verloren of vergeten worden.

Koppel uw merk aan een praktisch, nuttig en leuk product met onze heldere, gewaagde en opvallende flesopeners. Met het uitgebreide assortiment eigenzinnige ontwerpen, gedurfde kleuren en unieke stijlen van National Pen, kunt u de perfecte promotionele sleutelhanger voor uw merk kiezen.

Praktisch, leuk en betaalbaar

Van eenvoudige en betaalbare metalen flesopener sleutelhangers tot een hoogwaardige, compacte mini-lamp flesopener, we hebben een aantal sleutelhangerontwerpen waaruit u kunt kiezen. Kies voor een traditionele flesopener in flesvorm in een kleur naar keuze voor een nuttig, grappig cadeau voor uw klanten of klanten. Of, als u in de drankenindustrie werkt, zijn deze gepersonaliseerde sleutelhangers een geweldig cadeau voor werknemers en personeel.

Wilt u uw klanten en werknemers iets meer bieden? Het zakmes met 6 functies is een praktisch geschenk met een verschil. Dit zakmes heeft niet alleen een functie voor het openen van flessen, maar ook een roestvrijstalen mes, blikopener, kurkentrekker en zelfs een kruiskopschroevendraaier. Van ultrapraktisch en handig tot leuk, eigenzinnig en origineel. De sleutelhanger van het gadgetmannetje flessenopener is een heldere en kleurrijke toevoeging aan de sleutels van uw klanten. Deze sleutelhanger is compleet met een hulpmiddel voor het openen van flessen en een trolleymuntje.

Zorg dat uw klanten altijd gehydrateerd zijn en uw marketingcampagne met deze praktische, betaalbare sleutelhangers voor flesopeners. Compleet met uw bedrijfslogo of belangrijke informatie die vakkundig op de sleutelhanger is gegraveerd. Kies uit ons assortiment van kleuren en stijlen om de perfecte combinatie voor uw bedrijf te vinden.