user icon Inloggen bag-delivery icon Bestelstatus credit-card icon Mijn factuur betalen question icon Help

  Speakers Bedrukken

  Zorg ervoor dat uw merkboodschap nooit ongehoord blijft met onze hoogwaardige, op maat gemaakte luidsprekers. Met een breed scala aan stijlen, ontwerpen en kleuren, zijn draagbare luidsprekers de ultieme keuze voor bedrijfsgeschenken. Klanten en werknemers zullen hun gepersonaliseerde product meenemen en uw luidsprekers elke dag gebruiken. Zorg ervoor dat uw merkboodschap nooit ongehoord blijft met onze hoogwaardige, op maat gemaakte luidsprekers. Met een breed scala aan stijlen, ontwerpen en kleuren, zijn draagbare luidsprekers de ultieme keuze voor bedrijfsgeschenken. Klanten en werknemers zullen hun gepersonaliseerde product meenemen en uw luidsprekers elke dag gebruiken. Zorg ervoor dat uw merkboodschap nooit ongehoord blijft met onze hoogwaardige, op maat gemaakte luidsprekers. Met een breed scala aan stijlen, ontwerpen en kleuren, zijn draagbare luidsprekers de ultieme keuze voor bedrijfsgeschenken. Klanten en werknemers zullen hun gepersonaliseerde product meenemen en uw luidsprekers elke dag gebruiken.zie minder

  Filteren op

  Gepersonaliseerde luidsprekers

  Ga voor uw volgende marketingcampagne voor een krachtig geluid met hoogwaardige, kosteneffectieve, gepersonaliseerde luidsprekers. Een combinatie van een opvallende branding gecombineerd met een klein, compact formaat. Deze gedurfde gepersonaliseerde draagbare luidsprekers zijn de ultieme manier om ervoor te zorgen dat uw merkboodschap wordt gehoord.

  Geef uw klanten en loyale medewerkers een geschenk dat indruk maakt: een gepersonaliseerde luidspreker die bij uw bedrijf past. Klein, compact en gemakkelijk om mee te nemen. Deze draagbare luidsprekers zijn perfect voor op vakantie, een zakenreis en zelfs als u op kantoor naar de radio wilt luisteren

  Gepersonaliseerde luidsprekers voor uw reclamecampagne

  Deel uw merkimago met een onbeperkt aantal potentiële klanten dankzij de krachtige luidsprekers. Of houd het iets kleiner met gepersonaliseerde oor- en koptelefoons. Combineer een draagbare luidspreker met een gepersonaliseerde powerbank om ervoor te zorgen dat uw merkboodschap nooit zonder stroom komt te zitten. Loyale klanten, uw huidige werknemers en werknemers die met pensioen gaan, zullen hartstikke blij zijn met een technologieset mét een draagbare luidspreker.

  Ga voor groots, krachtig geluid in een kleine verschijningsvorm met deze Sideswipe Bluetooth-luidspreker. Het is een hoogwaardige draagbare luidspreker met een uniek kenmerk. De twee krachtige luidsprekers glijden automatisch uit hun beschermende behuizing wanneer de luidspreker wordt ingeschakeld. Het resultaat? Een volledig stereogeluidssysteem dat twee keer zo klein is als een gewone audioluidspreker en maximaal 5 uur afspeeltijd heeft. Deze luidspreker is het perfecte geschenk voor zakelijke klanten en goed presterende werknemers, en zit in een gestroomlijnde, beschermende geschenkdoos.

  In alle vormen en maten

  Bij Pens.com begrijpen we dat ieder merk anders is. Daarom hebben we een groot aantal promotionele luidsprekers die bij uw bedrijfsimago passen. Sla de voordelige Ball-stereoluidspreker in en steel de show met een leuke, eigenzinnige draagbare luidspreker. Het ontwerp met een matte afwerking wordt geleverd met een kabel om verbinding te maken met smartphones of tablets; ideaal voor audio onderweg.

  Selecteer een kleur die bij uw merkimago past dankzij de uitgebreide selectie Nano Bluetooth-luidsprekers in tal van kleuren. Met deze luidspreker met opvallende kleuren en veel ruimte voor uw merkboodschap weet u zeker dat uw marketingcampagne niet stilletjes voorbij zal gaan.

  Op zoek naar een gebruiks- en budgetvriendelijke luidspreker zonder bluetooth en kabels? De Vigo Vibration-luidspreker maakt gebruik van de geluidsgolven van uw mobiele telefoon wanneer deze op het vlakke oppervlak wordt geplaatst en versterkt en verspreidt het geluid in de ruimte. Met deze luidspreker heeft u een eenvoudig en praktisch geschenk voor elk merk.

  Geef uw klanten en werknemers iets om aan anderen over te vertellen met deze krachtige en opvallende draagbare luidsprekers. De luidsprekers hebben voldoende ruimte voor uw bedrijfsinformatie en dankzij een reeks stijlen en ontwerpen die bij uw imago passen, vindt u de ideale luidspreker waarmee uw merk door iedereen zal worden gehoord.

  MEER  BESPARINGEN

  Geef minder uit dankzij onze lageprijsgarantie. Als je het ergens voor minder vindt, trekken wij onze prijs gelijk. 

  MEER FLEXIBILITEIT

  Met onze optie Nu kopen, later betalen kun je meteen bestellen wat je nodig hebt. 

  MEER VERTROUWEN

  We belovengegarandeerd perfecte bedrukking: je bestelling is precies geproduceerd zoals jij die hebt goedgekeurd, anders zetten we het recht.