Luidsprekers

Zorg ervoor dat uw merkboodschap nooit ongehoord blijft met onze hoogwaardige, op maat gemaakte luidsprekers. Met een breed scala aan stijlen, ontwerpen en kleuren, zijn draagbare luidsprekers de ultieme keuze voor bedrijfsgeschenken. Klanten en werknemers zullen hun gepersonaliseerde product meenemen en uw luidsprekers elke dag gebruiken.

Filteren op

Verkrijgbaar in deze kleuren

0 Geselecteerd - 10 Items

Afdrukmethode

Meer

Prijs (€)

Gepersonaliseerde Luidsprekers

Verhoog het volume van uw volgende marketingcampagne met hoogwaardige, kosteneffectieve, op gepersonaliseerde luidsprekers. Denk aan een opvallende opdruktekst gecombineerd met een klein, compact formaat. Deze gedurfde gepersonaliseerde draagbare luidsprekers zijn de ultieme manier om ervoor te zorgen dat uw merkboodschap wordt gehoord.

Geef uw klanten en loyale medewerkers een geschenk dat echt blijft geven met een aangepaste audiospreker, gepersonaliseerd met uw bedrijfsmerk. Klein, compact en gemakkelijk om mee te nemen. Deze draagbare luidsprekers zijn perfect voor gebruik op vakantie, zakenreizen en zelfs het luisteren naar de radio op kantoor.

Gepersonaliseerde speakers voor uw reclamecampagne

Deel uw merkimago met een onbeperkt aantal potentiële klanten met krachtige, luide luidsprekers. Of houd dingen een beetje meer prive met gepersonaliseerde oortelefoons en koptelefoons. Combineer een draagbare luidspreker met een aangepaste powerbank om ervoor te zorgen dat uw merkboodschap nooit zonder stroom raakt. Loyale klanten, bestaande werknemers en gepensioneerden zullen dol zijn op een technologiekit, complete met een draagbare luidspreker.

Voorzien van groot, krachtig geluid in een kleine ruimte met deze Sideswipe Bluetooth-luidspreker. Het is een hoogwaardige draagbare luidspreker met een verschil. Twee krachtige luidsprekerunits glijden automatisch uit hun beschermende behuizing wanneer de luidspreker wordt ingeschakeld. Het resultaat? Een volledig stereogeluidssysteem op de helft van de grootte van typische audioluidsprekers, met maximaal 5 uur afspeeltijd. Deze luidspreker is het perfecte geschenk voor zakelijke klanten en goed presterende werknemers, compleet met een slanke, beschermende geschenkdoos.

All shapes and sizes

Bij National Pen begrijpen we dat alle merken verschillend zijn. Daarom hebben we een groot aantal promotionele sprekers die passen bij uw bedrijfsimago. Sla voorraad in op de voordelige Ball Stereo-luidspreker voor een leuke, eigenzinnige draagbare luidspreker. Het ontwerp met matte afwerking wordt geleverd met een plugkabel om verbinding te maken met smartphones of tablets, ideaal voor audio onderweg.

Selecteer een kleur die past bij uw merkimago uit een brede selectie Nano Bluetooth-luidsprekertinten. Met opvallende kleuren en veel ruimte voor uw merkboodschap, garandeert deze luidspreker dat uw marketingcampagne niet stil zal worden.

Op zoek naar een gebruiksvriendelijke, budgetvriendelijke luidspreker zonder Bluetooth en kabels? De Vigo-vibratieluidspreker neemt de geluidsgolven van uw mobiele telefoon wanneer deze op het vlakke oppervlak wordt geplaatst en versterkt het geluid in de kamer. Geef deze luidspreker een kans voor een eenvoudig, eenvoudig en praktisch geschenk voor elk merk.

Geef uw klanten en werknemers iets om over naar huis te schreeuwen met deze luide, gewaagde draagbare luidsprekers. Met voldoende ruimte om uw bedrijfsinformatie toe te voegen en een reeks stijlen en ontwerpen die bij uw imago passen, kunt u de ideale audio speaker vinden om ervoor te zorgen dat uw opdruk nooit ongehoord blijft.