Accessoires en Gadgets

Het vergroten van de naamsbekendheid kan niet eenvoudiger zijn met ons enorme assortiment relatiegeschenken. Kies uit een selectie van muismatten, telefoonhoesjes en leuke, eigenaardige gadgets om het ideale relatiegeschenk voor uw merk te vinden. Houd uw bedrijf sterk in de gedachten van klanten met deze handige, alledaagse tools en accessoires.

Gepersonaliseerde Accessoires

Van technologiebedrijven die medewerkers uitrusten tot bedrijven die klanten een memorabel relatiegeschenk geven. Ons assortiment technologische accessoires en gadgets zijn perfect voor het maken van een promotioneel statement. Bekijk onze selectie eigenzinnige, leuke en praktische producten.

Wat is een betere manier om uw merknaam te krijgen dan klanten en werknemers een geschenk te geven dat ze elke dag kunnen gebruiken? Van leuke, opvallende telefoonhoesjes tot praktische, handige powerbanks, we hebben alle essentiële technologiegadgets om u en uw klanten tevreden te houden.

Gepersonaliseerde accessories voor uw merk

Markeer het professionele, attente aspect van uw merk met een eenvoudige Heli-muismat met uw bedrijfslogo vetgedrukt op de voorkant. Of voeg een beetje luchtige humor toe aan uw klantendag met een unieke, maar praktische, Airing micro-USB-ventilator. Wat u ook kiest, technologische accessoires en gadgets zijn de ultieme keuze in promotionele producten voor elk merk en elke organisatie.

Heeft uw kantoor geen persoonlijkheid? Geen probleem. Bouw je bureaus uit met een gepersonaliseerde Menlo draadloze muis en Traveler Bluetooth-toetsenbord om je eigen individuele stempel toe te voegen aan een verder eenvoudige ruimte. Verenig uw team en laat iedereen zich een deel van het bedrijf voelen door hen elke dag te herinneren aan uw merknaam, logo en belangrijke informatie.

Gepersonaliseerde producten voor uw bedrijf

Bereid u voor op uw volgende bedrijfsevenement of beurs met een kant-en-klare voorraad leuke, gewaagde Q-Mat muismatten. Het ronde ontwerp en de grote ruimte om uw eigen individuele afbeelding en huisstijl af te drukken, maken deze muismat tot een zeer effectief, betaalbaar relatiegeschenk. Kies een ontwerp dat past bij uw huidige marketingcampagne en herinner klanten aan uw bedrijf telkens wanneer ze achter hun bureau zitten.

Wilt u uw garage- of monteursbedrijf de naamsbekendheid vergroten en uw naam bekendmaken? Geen probleem. Met een op maat gemaakte digitale bandenspanningsmeter kunt u uw bedrijf promoten terwijl u gebruikers een handige, handige gadget biedt. Nog beter? Telkens wanneer de meter wordt gebruikt om een lekke band of een versleten band te vinden, is uw merknaam het eerste wat klanten zien. Ze zullen binnenkort aan de telefoon zijn om in te boeken voor een service. Het is een win-win. De bandenspanning is compact en efficiënt en past gemakkelijk in elk dashboardkastje of in een bagageruimte, klaar om te worden gebruikt wanneer dat nodig is.

Van tablettassen op maat tot strakke, moderne USB-hubs, we hebben een enorm scala aan technologische accessoires en gadgets voor uw volgende marketingcampagne. Kies eenvoudig een product dat bij uw merk past, voeg uw gepersonaliseerde boodschap toe en deel het uit aan potentiële klanten en loyale werknemers. Het kan niet eenvoudiger.