Telefoon Standaard & Houders

Ons brede assortiment gepersonaliseerde stands en houders zijn de perfecte manier om uw team te verenigen tijdens de volgende zakelijke bijeenkomst. Of verhoog de merkbekendheid op beurzen, met opties voor smartphones en tablets. Met een aantal stijlen en kleuren om uit te kiezen, hebben we voor elk wat wils bij National Pen.

Gepersonaliseerde Standaards & Houders

Val op tijdens zakelijke evenementen en beurzen met unieke, praktische telefoonstandaards en houders van National Pen. Sta op uw smartphone of tablet met een slanke, slimme telefoonstandaard. Het zal het leven zeker gemakkelijker maken voor zakelijke bijeenkomsten en zakelijke evenementen.

Zet uw tablet midden op de tafel tijdens zakelijke bijeenkomsten om dingen voor iedereen in de kamer gemakkelijker te maken. Of voeg uw persoonlijke stempel toe telkens wanneer een klant een film of video op zijn smartphone bekijkt. Met een verscheidenheid aan kleuren en ontwerpen kunt u vandaag de perfecte telefoonstandaard voor uw merk vinden.

Gepersonaliseerde telefoonstandaard en houders

De zuignap-telefoonhouder is de ultieme keuze als u op zoek bent naar een unieke, eigenzinnige gepersonaliseerde houder. Bevestig de zuignappen eenvoudig op het gewenste oppervlak. Dat kan in de auto, op een bureau of zelfs aan de muur zijn. Het apparaat kan handig worden bevestigd op de andere zuignappen, met 360-graden rotatie waardoor het gemakkelijk te manoevreren is. Het resultaat? Uw personalisatie zal schijnen waar u maar wilt.

Wilt u uw klanten iets extra’s geven met hun cadeau? Kies de Storm Smartphone Stand, complete met oordopjes voor een alles-in-een-relatiegschenk. Gebruikers kunnen naar hun favoriete radiostation luisteren, een video bekijken of zelfs eenvoudig een interactief spel spelen. Gebruik eenvoudig de ingebouwde smartphone-standaard om telefoons op hun oplaats te houden, terwijl de oordopjes comfortable in de hoes en het oor passen.

Gepersonaliseerde mobiele telefoonhouder

Op zoek naar een budgetvriendelijke telefoonhouder die nog steeds kwaliteit levert? De Slim Media Holder is het perfecte formaat om in je tas, koffer of in de bureaulade te bewaren. Het slanke ontwerp maakt deze houder ideaal voor het bekijken van films of gamen, waardoor uw smartphone stevig op zijn plaats blijft voor gemakkelijk gebruik onderweg.

Geef klanten en medewerkers een comfortabele, opvallende telefoonstandaard. De Puffy Smartphone Holder is een gezellige bank voor je smartphone, met polyfoam kraalvulling om uw apparaat te beschermen tegen schade of krassen. Op dezelfde manier houdt de Turner-telefoonhouder uw apparaat uit de buurt en kunt u uw telefoon handsfree bekijken. Deze houder is ideaal voor autobedrijven en fabrikanten en maakt een geweldige keuze voor stationaire plaatsing op het dashboard tijdens het rijden.

Handige draagbare mediahouders voor dashboardbevestigingen voor handsfree routebeschrijvingen tijdens het rijden. National Pen heeft de perfecte gepersonaliseerde telefoonhouder of standaard voor elk merk. Kies vandaag nog uit ons brede scala aan stijlen en ontwerpen.