USB-hubs

Vergroot uw naamsbekendheid en verbeter de klantloyaliteit met ons assortiment handige, praktische USB-hubs. USB-apparaten worden onderweg voorzien van een oplaadpunt om uw promoties krachtig te houden. Ons assortiment aan usb-hubs met meerdere poorten maken het leven eenvoudiger, met voldoende ruimte om uw merk te presenteren.

Gepersonaliseerde USB-hub

Maak contact met klanten tijdens uw volgende advertentiecampagne met een reeks handige USB-hubs voor promotie van National Pen. Draagbare USB-hubs zorgen voor verbinding en opladen onderweg om het leven gemakkelijker te maken. Bekijk vandaag nog ons uitgebreide assortiment gepersonaliseerde producten.

Deel uw laadvermogen met het hele team. Of geef uw klanten een handig cadeau om mee te nemen naar hun kantoor. Hoewel u ervoor kiest om deze handige apparaten te gebruiken, moet u ervoor zorgen dat uw bedrijfsnaam stevig wordt weergegeven in het volledige zicht voor onbeperkte promotiemogelijkheden.

Gepersonaliseerde USB hubs voor elk merk

Elke keer dat u een gepersonaliseerde USB-hub uitdeelt aan een potentiele klant, vergroot u uw naamsbekendheid. Met meerdere slots en toepassingen is er geen einde aan de promotiekracht van een USB-hub. Je kunt dit cadeau zelfs koppelen aan een vooraf geladen USB-stick. Bewaar al uw belangrijke merkinformatie op de harde schijf voor een relatiegeschenk met een verschil.

Rust uw kantoren uit met laadvermogen en marketinggenie met de 4-poorts USB-oplader. Dit krachtige draagbare laadstation heeft zes poorten voor het tegelijkertijd opladen van meerdere apparaten. Het is perfect voor drukke kantoren en vergaderingen om afleiding laag te houden en de productiviteit hoog. Nooit meer zorgen maken dat uw marketingcampagne weer bijna leeg is met dit handige apparaat.

Ondersteun uw promoties

Op weg naar een aanstaande zakenreis? Als je bijna geen sap meer hebt, zal dit je laatste zorgen zijn met de krachtige Travel Plug. Met vier USB-poorten is dit apparaat alles wat u nodig hebt om al uw smartphones en tablets volledig opgeladen te houden om grote vergaderingen aan te gaan. De vier plugtypen in deze plug zijn allemaal opgeslagen in een handig etui en zijn ideaal voor gebruik over de hele wereld.

Of kies iets leukers en opvallender met de Yoga 4-poort flexibele USB-hub. Sluit de hub aan op het midden van de vergadertafel en iedereen in de kamer kan optimaal profiteren van de krachtige oplaadmogelijkheden. Nog beter, met uw merknaam trots in reliëf op de voorkant, is er geen twijfel dat uw bedrijfsnaam zal worden onthouden.

Houd uw promotiekracht hoog met de brede reeks handige USB-hubs van National Pen. Gebruik op het werk, thuis of onderweg. Sluit de hub eenvoudig aan op de voeding en maximaal zes personen kunnen hun apparaten opladen met slechts één hub. Bekijk vandaag nog onze uitgebreide collectie stijlen en ontwerpen.