Tassen met Koord

Geef uw klanten een geschenk dat ze keer op keer zullen gebruiken, met op maat gemaakte tasjes van National Pen. Deze herbruikbare promotionele producten tonen uw merk wanneer klanten hun boodschappen, briefpapier of alleen hun sleutels, bril en andere persoonlijke bezittingen bij zich hebben. Kies een gewaagde kleur, voeg uw huisstijl toe en kijk hoe de zaken groeien.

Gepersonaliseerde Tasjes met Trekkoord

Gepersonaliseerde tasjes met trekkoord zijn een leuke, praktische manier om uw bedrijf te promoten. Klanten en medewerkers zullen een herbruikbaar, milieuvriendelijk geschenk waarderen. Het komt van pas bij sportevenementen, winkeldagen en vakantie-excursies. Koop massaal in en deel het uit op bedrijfsevenementen, open dagen op scholen en beurzen.

Kies uit ons brede assortiment promotionele trekkoordzakken, in heldere kleuren, sportieve stijlen en een scala aan hoogwaardige materialen. Voeg uw unieke bedrijfslogo en belangrijke bedrijfsinformatie toe voor een opvallende look. Wat uw wensen ook zijn, bij National Pen vindt u de perfecte stijltas.

Betaalbare, gepersonaliseerde tassen met trekkoord

Om een indruk bij uw klanten achter te laten, hoeft u de bank niet te breken. Met onze lage, in de fabriek-directe deals ontvangt u een breed aanbod aan hoogwaardige promotionele producten voor een fractie van de prijs. En met onze ‘koop nu, betaal later’-optie, kunt u ervoor zorgen dat u helemaal tevreden bent voordat u enige kosten begaat.

Dit omvat ons fantastische assortiment betaalbare tassen met trekkoord. Als u een beperkt budget heeft, waarom kiest u dan neit voor onze goedkope katoenen rugzak? Ons assortiment katoenen tassen is ook een geweldige milieuvriendelijke opte voor milieubewuste bedrijven. Of kies voor onze Condor Premium Rugzakcombo voor een stijlvolle, sportieve optie. Kies uit een reeks kleuren, waaronder marine, wit, koningsblauw of rood.

Opvallende promotionele merchandise

Onderscheid uw bedrijf van de concurrentie met onze hoogwaardige adrukopties. Met een groot opdrukgebied om uw logo of merk weer teg even, werken gepersonaliseerde tasjes goed al seen effectief promotie-item naast ander marketingmateriaal. Kies uit ons brede assortiment producten voor het perfecte weggevertje, inclusief sportgeschenken, waterflessen en katoenen doppen.

Klanten zullen herbruikbare tassen waarderen, omdat ze als een universele tas fungeren. Dit betekent dat uw waardevolle belichting krijgt telkens wanneer uw bedrukte tasje wordt gebruikt. Vanwege hun herbruikbaarheid is er geen limiet aan hoe vaak uw merk wordt gezien.

Creëer de perfecte gepersonaliseerde tas met trekkoord voor uw klanten, medewerkers en studenten met National Pen. Of het nu gaat om een gepersonaliseerd katoenen tasje met trekkoord of felgekleurde tasjes met trekkoord en logo, u zult zich zeker onderscheiden van de concurrentie.