Gymtassen bedrukken

Het is tijd om je merk de aandacht te geven die het verdient met deze trendy gymtassen! Of je nu het perfecte cadeau voor je werknemers zoekt of iets om je klanten blij mee te maken, deze gymtassen zijn de perfecte promotiegeschenk voor elke gelegenheid. Ze zijn niet alleen het perfecte accessoire, maar ze hebben ook een grote bedrukbare ruimte zodat je merk altijd goed te zien is, waar het ook mee naartoe genomen wordt. Het is tijd om je merk de aandacht te geven die het verdient met deze trendy gymtassen! Of je nu het perfecte cadeau voor je werknemers zoekt of iets om je klanten blij mee te maken, deze gymtassen zijn de perfecte promotiegeschenk voor elke gelegenheid. Ze zijn niet alleen het perfecte accessoire, maar ze hebben ook een grote bedrukbare ruimte zodat je merk altijd goed te zien is, waar het ook mee naartoe genomen wordt. Het is tijd om je merk de aandacht te geven die het verdient met deze trendy gymtassen! Of je nu het perfecte cadeau voor je werknemers zoekt of iets om je klanten blij mee te maken, deze gymtassen zijn de perfecte promotiegeschenk voor elke gelegenheid. Ze zijn niet alleen het perfecte accessoire, maar ze hebben ook een grote bedrukbare ruimte zodat je merk altijd goed te zien is, waar het ook mee naartoe genomen wordt. zie minder

Filteren op

In welke stijl kunnen jullie gymtassen bedrukken met logo?

We bieden een uitgebreide lijn bedrukte gymtassen, van onze opvouwbare polyester rugtassen tot onze katoenen tassen van biologisch katoen. We hebben ook stijlen voor kinderen, inclusief tassen die waarop ze kunnen kleuren tijdens lange autoritten of in de wachtkamer bij de huisarts. We hebben ook ademende nettasjes die handig zijn voor lange hardloopsessies, tassen met een kurken bodem, stoffen van jute en hennep, ongeweven waterbestendige tassen voor tijdens het trainen en nog veel meer. Neem een kijkje bij onze selectie en kies de stof, kleur en het ontwerp dat het best bij jouw merk past om een uniek cadeau te maken waar klanten zeker plezier van zullen hebben.

Kunnen jullie ook gymtassen bedrukken die milieuvriendelijk zijn?

We hebben allerlei soorten ecovriendelijke opties in ons assortiment voor bewuste consumenten. Voor bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben, hebben we tassen gemaakt van jute, hennep en bamboe. We hebben ook een uitgebreide lijn biologisch katoen in verschillende kleuren, inclusief natuurkleuren.

We hebben ook verschillende versies gemaakt van gerecycled materiaal, waaronder een uitgebreide selectie gemaakt van gerecyclede plastic waterflesjes. Help de planeet met elke aankoop en promoot tegelijk je merk met deze trendy eco-stijlen!

Hoe kan ik mijn bedrijf promoten met een gymtas met logo?

Gymtassen laten bedrukken is om heel veel redenen een populaire manier van reclame maken. Deze trendy sportbuidels zijn stijlvolle, handige accessoires die klanten kunnen gebruiken tijdens het hardlopen, bij het sporten, tijdens het winkelen en nog veel meer. Je kunt deze gymtassen ook gebruiken als cadeautasjes voor je volgende grote evenement. Doe er notitieboekjes, pennen, lekkernijen en meer in en maak er het perfecte cadeau van voor klanten en werknemers.

Hoe je ze ook weggeeft, deze tassen zijn een geweldige manier om de zichtbaarheid van je merk te vergroten. Telkens als een klant of werknemer deze gymtassen met logo met zich mee draagt wordt je merk gezien door andere consumenten op een manier die een positieve indruk van je bedrijf geeft.

Met welke drukmethoden kan ik gymtassen laten bedrukken?

We hebben verschillende printmethoden beschikbaar, die per tas kunnen verschillen. Een van onze populairste en meest gebruikte drukmethoden is zeefdruk. Deze drukmethode in één kleur is ideaal voor opvallende logo's en boodschappen die makkelijk te zien zijn en bij veel verschillende tasstijlen passen. Ook kunnen we gymtassen bedrukken met onze populaire exclusieve Briteband-techniek in full colour. Deze is perfect voor merken die veel verschillende kleuren in hun logo hebben.