Schoudertassen

Ontdek hoogwaardige gepersonaliseerde schoudertassen bij National Pen. Het perfecte promotie-item dat klanten en werknemers kunnen gebruiken tijdens hun reis naar werk of terug naar huis, lange-afstands reizen of voor zakelijke evenementen. Met uw gepersonaliseerde bedrukking krijgt uw bedrijfslogo een boost elke keer dat uw klanten gebruik maakt van hun shoudertas.

Gepersonaliseerde Schoudertassen

Laat u meeslepen met ons brede assortiment promotionele schoudertassen. Of het nu gaat om een conventionele schoudertas of een tablettas, er is een stijl voor elk bedrijf. Deel het uit op uw volgende bedrijfsevenement al seen speciale cadeauset of trakteer het kantoor op promotiemateriaal van een merk.

Kies uit ons assortiment op maakt gemaakte schoudertassen om de perfecte pasvorm voor uw bedrijf te vinden. Zodra u de gewenste stijl heeft gevonden, kunt u deze verfrissend eenvoudig aanpassen met uw bedrijfslogo. Voeg een bedrijfsnaam, logo en eventuele belangrijke details toe. Van daaruit kunt u de reclame maken voor uw bedrijf zonder uw bureau te verlaten.

Hoogwaardige modieuze accessoires

Kies de hoekzakconventietas voor een professionele uitstraling. Deze stijlvolle tas heeft een hoofdvak met rits, gemakkelijk toegangkelijke vakken en een pennenlus. De perfecte multifunctionele tas voor drukke conferentiedagen. Of wat dacht u van onze Offset conventie bedrukte schoudertas? Een fantastische laptoptas met veel ruimte voor documenten en essentiële werkitems.

Kies voor een stijlvol alternatief onze San Diego schoudertas. Deze schoudertas in retro stijl is perfect voor klanten die een modieuze touch aan hun werkkleding willen toevoegen. Kies uit een reeks gedurfde kleuren, waaronder rood, aqua en felgroen. Voeg uw bedrijfsnaam toe in een even gewaagd lettertype voor een promotionele tas met een verschil.

Betaalbare Logo schoudertas

Ongeacht het gedurfde ontwerp of de strakke stijl die u kiest, zal uw bedrijf zeker opvallen met de hoogwaardige kleurenafdrukken van National Pen. Uw bedrijfslogo ziet er fantastisch uit op de voorkant van al onze aangepaste schoudertassen. Het beste van alles is date r een reeks kleuren, lettertypen en stijlen zijn die passen bij uw bestaande marketing om memorabele ontwerpen te maken.

Zakentassen en booschappers hoeven ook geen arm en been te kosten. We hebben de tussenpersoon uitgeschakeld, zodat u kunt genieten van lage in de fabriek directe prijzen. En met onze ‘Bestel nu, betaal later’-optie kunt u ervoor zorgen dat u 100 procent tevreden bent met uw bestelling voordat u betaalt. Weet u niet zeker waar u moet beginnen? Maakt u zich geen zorgen. Onze specialisten voor kleine bedrijven zijn er om u te helpen. Vergeet niet dat uw imago onze zaak is.

Geef uw medewerkers en klanten een doordacht geschenk met opvallende promotionele schoudertassen. Of u nu kiest voor een slanke, graphite-tafeltas of een leuke, felgekleurde schoudertas, bij National Pen vindt u eindeloze promotionele producten van hoge kwaliteit.