Rugzakken bedrukken met logo

Je merk stijgt snel boven je concurrentie uit met rugzakken met logo voor elke klant en gelegenheid. Onze bedrukte rugzakken zijn niet alleen geschikt voor wandelen en kamperen! Bekijk ook onze rugzakken voor werk, school en op reis. In onze collectie rugzakken hebben we onder andere rugtassen, laptopassen en gymtassen. Kies voor een reclamerugzak gemaakt van canvas, gerecycled katoen of zelfs eentje die licht geeft in het donker! Al onze rugtassen zijn ontworpen om je logo te laten zien tijdens wandeltochten, op kantoor en overal in de stad. Je merk stijgt snel boven je concurrentie uit met rugzakken met logo voor elke klant en gelegenheid. Onze bedrukte rugzakken zijn niet alleen geschikt voor wandelen en kamperen! Bekijk ook onze rugzakken voor werk, school en op reis. In onze collectie rugzakken hebben we onder andere rugtassen, laptopassen en gymtassen. Kies voor een reclamerugzak gemaakt van canvas, gerecycled katoen of zelfs eentje die licht geeft in het donker! Al onze rugtassen zijn ontworpen om je logo te laten zien tijdens wandeltochten, op kantoor en overal in de stad. Je merk stijgt snel boven je concurrentie uit met rugzakken met logo voor elke klant en gelegenheid. Onze bedrukte rugzakken zijn niet alleen geschikt voor wandelen en kamperen! Bekijk ook onze rugzakken voor werk, school en op reis. In onze collectie rugzakken hebben we onder andere rugtassen, laptopassen en gymtassen. Kies voor een reclamerugzak gemaakt van canvas, gerecycled katoen of zelfs eentje die licht geeft in het donker! Al onze rugtassen zijn ontworpen om je logo te laten zien tijdens wandeltochten, op kantoor en overal in de stad.zie minder

Filteren op

Welke printopties zijn er voor rugzakken met logo?

We kunnen je rugzak bedrukken met veel verschillende drukopties op allerlei tassen, van rugtassen tot laptoptassen. Druk je logo in één kleur met zeefdruk of in full colour met inkjet. Elke bedrukte rugzak gebruikt de drukmethode die zorgt dat je logo optimaal zichtbaar is op het materiaal en de kleur van de rugzak.

Waar op de bedrukte rugzak wordt het logo van mijn bedrijf gezet?

We ontwerpen onze rugzakken op zo'n manier dat jouw boodschap altijd de hoofdattractie is. Op de meeste van onze rugzakken met bedrukking staat je logo of tekst prominent op de voorkant van de rugzak, waar het maximaal zichtbaar is. Soms wordt het op een voorvak gedrukt.

Wat is de minimale bestelhoeveelheid voor rugzakken met logo?

Reclamerugzakken zijn een geweldig cadeau voor belangrijke klanten of op speciale evenementen. Gebruik een rugzak met bedrukking om nieuwe werknemers of nieuwe leerlingen te verwelkomen. Afhankelijk van je doelgroep en je beoogde marketingdoel heb je misschien maar een klein aantal nodig. Daarom geldt er voor de meeste van onze bedrukte rugzakken een laag minimumaantal. Onze minimale bestelaantallen variëren van twee tot slechts 25. Bestel precies wat je nodig hebt voor jouw budget en marketinggelegenheid.

Waarom is rugzakken bedrukken een goede manier om reclame te maken?

Een bedrukte rugzak is een goede keuze als je jouw merkbekendheid wilt vergroten op hoogwaardige, zeer zichtbare merchandise die gedurende langere tijd reclame maakt. Deel een rugzak met bedrukking uit op beurzen of zakelijke evenementen. Rugzakken laten bedrukken is ook een goede manier om reclame te maken op bijvoorbeeld universiteiten. Geef ze weg aan nieuwe werknemers en studenten. Verwelkom nieuwe klanten met rugzakken met logo. De ontvangers zijn vast en zeker blij met zo'n praktisch cadeau dat ze kunnen gebruiken voor werk, school en reizen.

Onze uitgebreide selectie bedrukte rugzakken en reclamerugzakken hebben opvallende of neutrale kleuren, trendy of klassieke ontwerpen, unieke stoffen en zowel informele als professionele stijlen. Kies uit verschillende unieke materialen, waaronder canvas, katoen en zelfs leer. Laat jouw rugzakken bedrukken in de stijl en met het budget dat bij je past, zodat je een marketingitems hebt waar de ontvanger blij mee is en die overal reclame maken voor jouw merk.