Alpha Soft Touch Pen Met Stylus Bedrukken

Met een touchfree stylus, die zacht aanvoelt en in meerdere kleuren beschikbaar is, zijn de National Pen Alpha Soft Touch Pennen een geweldige manier om uw bedrijf te adverteren. Met een touchfree stylus, die zacht aanvoelt en in meerdere kleuren beschikbaar is, zijn de National Pen Alpha Soft Touch Pennen een geweldige manier om uw bedrijf te adverteren. Met een touchfree stylus, die zacht aanvoelt en in meerdere kleuren beschikbaar is, zijn de National Pen Alpha Soft Touch Pennen een geweldige manier om uw bedrijf te adverteren. zie minder

27 producten
Toont 1 - 24 van de 27 producten

Waarom Iedereen dol is op de Alpha Soft Touch-pennen

De Alpha Soft Touch-styluspennen van National Pen zijn altijd al bestsellers geweest, ongeacht uw branche of klantenbestand! En wel hierom:

Een zacht, fluweelachtig gevoel

• Touch free-stylus die op schermen kan swipen en tikken

• Groot assortiment aan kleuren voor de huls en afwerking

• Duurzame gegraveerde opdruk

• Metalen huls die stevig aanvoelt

• Uniek ontwerp met twee metalen ringen op de huls en een moderne clip

• Betaalbaar

Met zoveel opties beschikbaar, ziet u hieronder een paar van onze beste Alpha Soft-pennen.

Alpha Soft Touchpen met Stylus

Dit is de originele Alpha Soft Touch-styluspen - hij was zo populair dat we de hele lijn hierop hebben gebaseerd! De pen is leverbaar in zes bedrijfsvriendelijke kleuren, van zwart en donkerblauw tot taupe (of kies uit de overige beschikbare kleuren).

Mineral Alpha Soft Touch-pen met stylus

Probeer deze versie in op techniek geïnspireerde kleuren voor een moderne versie van de klassieke Alpha Soft Touch-pen. Kies uit brons, zilver, goud, antraciet of roségoud. Bovendien voegen we uw opdruk ook in kleur toe, zodat uw logo nog meer de aandacht zal trekken!

Full Color Inkjet Witte Alpha Soft Touch-pen met gekleurde stylus

Strak en fris: de witte huls van deze Alpha Touch-pen zet deze pen in de schijnwerpers. We nemen de tijd en zorgen ervoor dat uw kleurenbedrukking perfect is.

National Pen Alpha Soft Touch-geschenksets

Als je indruk wilt maken, ga dan voor onze Alpha-cadeausets!

Valentina Alpha Soft Touch-pen & zaklamp Geschenkset: onze best verkochte pen in combinatie met onze best verkochte zaklamp voor een 2-in-1-cadeau dat uw klanten keer op keer zullen gebruiken. Wordt geleverd in een professionele zwarte doos.

Alpha Soft Touch Styluspen met hoes: dit is een verstandig cadeau met een hoes die bij de pen past.

Alpha Soft Touch-styluspennen zijn een betaalbare manier om uw bedrijf of goede doel onder de aandacht te brengen - bestel hem vandaag nog!