Paragon

Paragon pennen zijn de perfecte promotiepennen voor elk bedrijf, met lasergegraveerde tekst die onuitwisbaar is. Het metalen ontwerp biedt een kwaliteitsgevoel net als een soepele balpen voor een lange schrijftijd. Ontdek vandaag een selectie van kleuren en functies om de ideale pen voor uw merk te vinden.

Filteren op

Verkrijgbaar in deze kleuren

0 Geselecteerd - 14 Items

Inktkleur

0 Geselecteerd - 1 Items

Productkleur

0 Geselecteerd - 3 Items

Materiaal

Meer

Afdrukmethode

Meer

Prijs (€)

Gepersonaliseerde Paragon Pennen

Leg een marketingstatement af met Europa's favoriete metalen balpen. Met een klassiek ontwerp, tal van merkopties en een spectrum van kleuren, is de Paragon Pen de ideale keuze voor promoties, personeelsbenodigdheden en geschenken.

Wat is een betere manier om een indruk op uw klanten en klanten achter te laten dan met een slanke, stijlvolle Paragon-pen van National Pen? Modern, aantrekkelijk en betaalbaar - er is een reden waarom ze de meest populaire metalen balpen in Europa zijn.

Gepersonaliseerde metalen pennen

Op zoek naar een manier om op te vallen op uw volgende beurs of evenement? Zoek niet verder. Paragon-pennen zijn de ultieme keuze voor een betaalbare, hoogwaardige metalen pen. Het slanke ontwerp, de aantrekkelijke gepolijste chroomaccenten en de hoogwaardige afwerking maken dit een geweldig reclametool voor elk bedrijf of organisatie.

Laat uw klanten weten hoe belangrijk kwaliteit voor u is met een moderne Paragon-pen. Kies een laser gegraveerde pen voor een opvallend, opvallend resultaat dat gegarandeerd de aandacht van klanten trekt. De precisie van het graveerproces voorkomt dat uw merkinformatie wordt gemist of verkeerd wordt begrepen. Er is ook geen kans dat het vervaagt (door wrijving). Uw bericht blijft dus zichtbaar lang nadat de promotiepen is weggegeven.

Promotiepennen worden bijna door klanten en klanten verwacht. Maar met Paragon-pennen hoeft u zich geen zorgen te maken over vervagen naar de achtergrond. Het direct herkenbare ontwerp laat gebruikers zonder twijfel achter. De uitzonderlijke kwaliteit en gedurfde kleuren zorgen ervoor dat klanten elke keer naar uw pen grijpen.

Verschillende stijlen en ontwerpen

Bij National Pen begrijpen we dat elk bedrijf anders is. Uw promotieproducten moeten ook anders zijn. Daarom zijn onze Paragon-pennen verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en afwerkingen. U kunt een ontwerp kiezen dat de puntjes op de 'I' zal zetten voor uw merknaam.

Van moderne matte afwerkingen tot laser gegraveerde stylus pennen, wij hebben de perfecte pen voor uw bedrijf. Kies een gouden Paragon-pen in uw universiteitskleuren en deel een gepersonaliseerde pen uit bij het afstuderen. Of kies voor een heldere, gewaagde regenboogbalpen voor een opvallend statement bij uw volgende evenement.

Wilt u een professionele, genereuze touch aan uw kantoor toevoegen? Waarom laat u geen vulpen en Paragon mechanisch potlood op elk bureau achter? Geef uw werknemers iets om uw dankbaarheid te tonen, terwijl u moeiteloos uw bedrijf promoot. Elke vergadering, koffie in de ochtend en het ondertekenen van contracten worden een promotiekans voor uw merk.

Op zoek naar een relatiegeschenk set waar iedereen dol op zal zijn? Zoek niet verder dan Paragon-pennen van National Pen. Deze pennen zijn vet, aantrekkelijk, modern en betaalbaar en zijn de perfecte keuze voor elke advertentiebehoefte.