Metalen Pennen

Trek de aandacht van klanten met een reeks stijlvolle, kosteneffectieve lasergegraveerde metalen pennen. Onze hoogwaardige promotiepennen dienen als een constante herinnering voor uw klanten aan uw bedrijf, ideaal voor het geven op beurzen, bedrijfsevenementen of vergaderingen. Vind de perfecte kleur en stijl voor uw merk.

Filteren op

Verkrijgbaar in deze kleuren

0 Geselecteerd - 16 Items

Inktkleur

0 Geselecteerd - 1 Items

Materiaal

Meer

Afdrukmethode

Meer

Prijs (€)

Metalen Pennen Bedrukken

Universeel, topkwaliteit en zeer aanpasbaar. Gegraveerde metalen pennen zijn een modern en elegant promotieproduct voor alle bedrijven.

Met een gemiddelde van zeven gebruikers per leven, worden pennen zeker veel opgebruikt. Wat is een betere manier om de naamsbekendheid te vergroten, uw bedrijfsnaam te promoten en de klantentrouw te vergroten dan met gepersonaliseerde metalen pennen?

Promotiepennen voor elke gelegenheid

Wilt u loyale klanten belonen, terwijl u de naamsbekendheid vergroot? Gegraveerde metalen pennen zijn een luxe relatiegeschenk en slimme marketinghulpmiddel voor een betaalbare prijs. Hoewel plastic pennen een geweldig geschenk zijn voor bedrijven, biedt hun metalen tegenhanger een verfijnde uitstraling. Ze zijn een geweldige keuze voor high-end bedrijven die hun afdruk willen achterlaten.

Kies uit betaalbare, direct herkenbare Paragon-balpennen tot de luxere Parker-pennen voor een memorabel geschenk van hoge kwaliteit. Of ga helemaal op stap en trakteer uw medewerkers op een gegraveerde Waterman-pen. Het afstemmen van uw bedrijf op een direct herkenbaar premium merk is een geweldige manier om uw prestige aan klanten en potentiële klanten te tonen.

Laat uw afdruk achter

Sommige bedrijven onderschatten de promotiekracht van een eenvoudige pen. Wees niet een van hen. Pennen zijn universeel en handig. Kies een gegraveerde metalen pen voor een permanente marketingstrategie, waarvan de methodiek effectief is bewezen. Zonder risico dat uw merknaam slijt of onleesbaar wordt, wordt de laser gegraveerde Paragon-pen geleverd in een spectrum van kleuren die passen bij uw individuele bedrijfsontwerp.

Op zoek naar een metalen pen op maat met een moderne twist? Geen probleem. National Pen heeft een uitgebreide collectie styluspennen op voorraad voor gebruik met smartphones of tablets. Graveer met uw slogan of bedrijfsnaam en geniet van de voordelen van deze eenvoudige, kosteneffectieve marketingstrategie. Uw merk, afbeelding of logo wordt weergegeven met een hoogwaardige afwerking volgens uw exacte specificatie.

Kwaliteit relatiegeschenken

Op weg naar een netwerkevenement voorzien van een selectie heldere, opvallende promotionele metalen pennen? Op zoek naar een luxe geschenk voor loyale klanten? National Pen heeft de perfecte pen voor elke behoefte. Van gedurfde blues en opvallende rode kleuren tot traditionele silvers en modieuze roségouden, we hebben een uitgebreide selectie ontwerpen en kleuren die de puntjes op de ‘I’ zullen zetten bij uw bedrijf.

Van slanke en stijlvolle moderne gegraveerde metalen pennen tot kosteneffectieve kleurrijke promotionele pennen, we hebben alles wat je nodig hebt en meer om de naamsbekendheid te vergroten en de klantloyaliteit te vergroten.