Metalen Pennen

Op zoek naar weggevertjes van hoge kwaliteit? Wij kunnen allerlei pennen graveren. Gegraveerde metalen pennen zijn uitstekende promotieartikelen. Ze zijn duurzaam, gaan langer mee dan plastic pennen en maken een heel andere indruk dan de meer gangbare producten. Telkens wanneer uw klanten deze gegraveerde metalen pennen gebruiken, worden ze herinnerd aan uw merk en voelen zij zich een zeer gewaardeerde klant.

Onze metalen pennen zijn van hoge kwaliteit en we hebben een fantastisch assortiment moderne en leuke kleuren op voorraad om uw klanten echt te imponeren. Onze Paragon Pen is een klassieke, slanke pen en biedt verbluffende waarde voor zo’n hoogwaardig product. Onze Esprit Pen is een stijlvolle chromen pen met een aangenaam aanvoelende rubberen grip die dit niet alleen een heel mooie maar ook bijzonder functionele pen maakt. Ook hebben wij een reeks metalen styluspennen voor gebruik met smartphones en tablets, waarop wij uw merk en persoonlijke boodschap kunnen graveren.

Metalen Pennen Bedrukken met uw Bedrijfslogo

Met onze machinale drukmethode kunnen wij uw pen bedrukken met uw bedrijfsnaam, telefoonnummer en websiteadres. Wij garanderen dat alle metalen promotionele pennen uw merk, afbeelding of logo nauwkeurig en volgens uw exacte specificaties afbeelden. En vergeet niet dat u tijdens het orderproces ook uw logo kunt uploaden om te zien hoe de gegraveerde pen er straks zal uitzien.

Gegraveerde Pennen Imponeren!

Voordat de moderne brandingtechnieken hun intrede deden, kon u uw merkidentiteit het beste uitdragen door uw logo op uw producten te graveren en pennen te bedrukken. Dergelijke speciaal geproduceerde pennen werden vaak beschouwd als een symbool van respect, vooral als ze in een presentatiedoos van hoge kwaliteit werden geleverd.

Pennen met logo imponeren potentiële klanten en laten uw bestaande klanten weten dat u hen waardeert. Omdat wij snelle levertijden bieden en de klant de mogelijkheid geven om vandaag te bestellen en pas na levering te betalen, is National Pen een bijzonder populaire keuze voor bedrijven.