Stylus Pennen

Styluspennen zijn een moderne variant op een kosteneffectieve marketingstrategie. Houd uw merk trendy met hoogwaardige styluspennen in verschillende kleuren en stijlen. Technisch onderlegde klanten zien uw naam, contactgegevens of slogan telkens wanneer ze hun tablet of smartphone moeten bedienen.

Gepersonaliseerde Stylus Pennen

Kies een styluspen met een merk voor promotionele artikelen voor het digitale tijdperk. Van werknemers tot technisch onderlegde klanten, bijna iedereen kan een toepassing vinden voor deze moderne pennen.

Styluspennen zijn een handig hulpmiddel dat mensen kunnen gebruiken om smartphones, tablets, touchscreencomputers en slimme horloges te bedienen. Ze zijn als een traditionele pen, maar dan voor touchscreen-technologie. Styluspennen bieden meer nauwkeurigheid voor gebruikers en laten geen vettige vlekken of vlekken achter, zoals vingers meestal doen.

Vooruitstrevende promotieproducten

Inktpennen zijn al jaren een stabiele en effectieve strategie in de promotie gereedschapskist van veel marketeers, en niet zonder reden. Ze zijn klein, licht, kosteneffectief en handig. Voor een vooruitstrevend technologisch publiek is het eenvoudiger dan ooit om een stap verder te gaan met een gepersonaliseerde styluspen.

Misschien gebruikt uw team tablets voor enquêtes in de hoofdstraat of een smartphone om bestellingen aan te nemen in een restaurantketen. Voeg een professionele touch toe met merkpennen.

Balpennen kunnen ook worden gecombineerd met styluspen, zoals de Mythic Stylus Pen. Met dubbele functionaliteit kunnen mensen uw merkpen gebruiken om een document te ondertekenen en vervolgens de styluspunt om een e-mail op hun iPhone te verzenden. Deze multifunctionaliteit is een extra reden waarom ze uw relatiegeschenk zouden moeten vasthouden. Uw logo en bedrijfsinformatie in hun zak - een handig geschenk dat ze op kantoor of onderweg kunnen gebruiken.

Gepersonaliseerde styluspennen die passen bij uw huisstijl

Wanneer u kiest voor uw individuele stijl, kunt u kiezen uit verschillende ontwerpen, kleuren en functies. Uw promotieartikelen moeten werken in harmonie met uw merkidentiteit en doelgroep, dus het is belangrijk om de juiste keuze te maken.

Als uw merk bijvoorbeeld een leuke, eigenzinnige en unieke boodschap neerzet, is de Soft Touch Motley Stylus Pen & markeerstift ideaal. Een nieuwigheid en individuele keuze om uw klanten een heldere en functionele herinnering aan uw bedrijf te geven.

Als een gepersonaliseerde pen met stylus niet voldoende is, kunt u nog meer functionaliteit toevoegen met de Sovereign Laser Stylus balpen. Een drie-in-één product met uw branding. Gezien het hoogwaardige gevoel en de aard van deze stylus pen, is het een geweldige keuze voor weggevertjes op technische evenementen.

Trakteer zakelijke medewerkers en loyale klanten op een luxe, elegante Empire Stylus Balpen. Compleet met Balmain geschenkdoos, deze premium kwaliteit blauwe inkt pen heeft voldoende ruimte voor personalisatie, waardoor het een geweldig relatiegeschenk is voor een betaalbare prijs. Voor een meer betaalbare, maar even elegante styluspen in een moderne verpakking met een zacht aanvoelende punt, ga voor de Stylus Pen in plastic etui.

Veelzijdige, probleemloze en kosteneffectieve logo-pennen met stylusbevestigingen zijn het perfecte promotieproduct voor evenementen, uitvoerende klanten en medewerkers.