Stylus Touch Pennen Bedrukken

Styluspennen zijn een moderne variant op een kosteneffectieve marketingstrategie. Houd uw merk trendy met hoogwaardige styluspennen in verschillende kleuren en stijlen. Technisch onderlegde klanten zien uw naam, contactgegevens of slogan telkens wanneer ze hun tablet of smartphone moeten bedienen. Styluspennen zijn een moderne variant op een kosteneffectieve marketingstrategie. Houd uw merk trendy met hoogwaardige styluspennen in verschillende kleuren en stijlen. Technisch onderlegde klanten zien uw naam, contactgegevens of slogan telkens wanneer ze hun tablet of smartphone moeten bedienen. Styluspennen zijn een moderne variant op een kosteneffectieve marketingstrategie. Houd uw merk trendy met hoogwaardige styluspennen in verschillende kleuren en stijlen. Technisch onderlegde klanten zien uw naam, contactgegevens of slogan telkens wanneer ze hun tablet of smartphone moeten bedienen.zie minder

138 producten
Toont 1 - 24 van de 138 producten

Promotionele styluspennen

Als u op zoek bent naar promotieartikelen voor het digitale tijdperk, kiest u een styluspen met merknaam. Van werknemers tot technisch onderlegde klanten, bijna iedereen kan deze moderne pennen gebruiken.

Styluspennen zijn een handig hulpmiddel dat mensen kunnen gebruiken om smartphones, tablets, computers met touchscreen en slimme horloges te bedienen. Ze lijken op een traditionele pen, maar zijn geschikt voor touchscreentechnologie. Styluspennen bieden gebruikers meer nauwkeurigheid en laten geen vettige vlekken of afdrukken achter, zoals vingers meestal doen.

Vooruitstrevende promotieproducten

Inktpennen zijn al jaren een stabiele en effectieve strategie voor de promotieactiviteiten van veel marketeers, en niet zonder reden. Ze zijn klein, licht, kosteneffectief en handig. Voor een vooruitstrevend, technologisch publiek is het nu eenvoudiger dan ooit om een stap verder te gaan met een gepersonaliseerde styluspen.

Misschien gebruikt uw team tablets om in de winkelstraat enquêtes af te nemen of een smartphone om in een restaurantketen bestellingen op te nemen. Zorg voor een professionele touch met een styluspen met merknaam.

Balpennen kunnen ook worden gecombineerd met styluspen, zoals de Mythic-styluspen. Dankzij de dubbele functionaliteit kunnen mensen uw merkpen gebruiken om een document te ondertekenen én om met de styluspunt eene-mail op hun iPhone te verzenden. Deze multifunctionaliteit is een extra reden waarom uw relatiegeschenk goed in de smaak zal vallen. Klanten hebben uw logo en bedrijfsinformatie in hun zak en bovendien is het een handig geschenk dat ze op kantoor of onderweg kunnen gebruiken.

Gepersonaliseerde styluspennen die passen bij uw huisstijl

Wanneer u uw individuele stijl wilt behouden, kunt u kiezen uit verschillende ontwerpen, kleuren en functies. Uw promotieartikelen moeten bij uw merkidentiteit en doelgroep passen, dus het is belangrijk om de juiste keuze te maken.

Als uw merk bijvoorbeeld een leuke, eigenzinnige en unieke boodschap neerzet, is de Soft Touch Motley-styluspen met markeerstift ideaal. Een verfrissende en unieke pen waarmee u uw klanten op een opvallende en functionele manier aan uw bedrijf kunt herinneren.

Als een gepersonaliseerde pen met stylus niet voldoende is, kunt u nog meer functionaliteit toevoegen met de Sovereign Laser-balpen met stylus. Een drie-in-éénproduct met uw merk. Gezien de hoogwaardige uitstraling van deze styluspen, is het een geweldige keuze als geschenk op technische evenementen.

Trakteer zakelijke medewerkers en loyale klanten op een luxe, elegante Empire/balpen met stylus. Deze premium pen met blauwe inkt en voldoende ruimte voor uw merknaam zit in een Balmain-geschenkdoos en is een geweldig relatiegeschenk voor een betaalbare prijs. Voor een meer betaalbare, elegante styluspen in een moderne verpakking met een zachte punt, gaat u voor de styluspen in plastic etui.

De veelzijdige, kosteneffectieve en eenvoudig te ontwerpen logopennen met stylus zijn het perfecte promotieproduct voor evenementen, zakelijke klanten en medewerkers.